Prisjakt

vurt

Medlem sen 2004-03-10
105
Bidrag
36
Hjälpsamröster
Novation Bass Station II
Full Star 1
4.5
(4)
4 985 kr
v
vurt
105 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Half Star 4Empty Star 5
Redigerades 4 år sedan

Rätt okej. Ingen synt för utforskande direkt, det är en ganska snäv ljudpalett som funkar och låter bra. Man kommer snabbt till territorium där det låter dåligt, filtret låter fult, det distar eller skrapar på ett ett fult sätt. FM låter inte så skoj heller. De ljud som väl "funkar" låter riktigt bra dock. Har även haft Moog Sub37, BS2:an kan komma i närheten på vissa ljud, men paletten är extremt mycket mer begränsad. På Sub37:an var det sällan eller aldrig man kom till ljud som lät dåligt, detta händer hela tiden med denna. Filtren är inte alls lika bra på BS2:an heller. För pengen rätt bra men det finns rätt mycket syntar i denna prisklass där ute. Ett extra plus för att Novation är duktiga med uppdateringar och har lagt till en mängd saker, to.m flera år efter att den släpptes.

Nedis FNTR11CWT40
Full Star 1
2
(1)
v
vurt
105 omdömen
Full Star 1Half Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 5 år sedan

Dålig konstruktion. Enligt manualen ska man kunna slå på den genom att bara välja hastighet. Det är fel, det är inte så den är konstruerad. Man måste slå på den genom att sätta Timern till ON, då går den igång ihop med timern som låter som ett surrande tröskverk! Jag gissar att detta är en felkonstruktion eftersom manualen (skriven innan produktion?) inte säger att man måste sätta på timern, varför skulle man inte kunna gå förbi den, den är helt analog (du kan slå på den utan att strömmen är i och den kommer stå och låta).. Det enda som är bra med denna är priset. Plasten som omger enheten är typ som gummi, förvisso kan det vara bra om den åker i backen, den kommer inte spricka, men speciellt stabil konstruktion är det inte direkt. Edit: öppnade upp fläkten, tog bort hela den analoga timern och satte ihop de två tåtar (2x bruna kablar som är fläktens på/av). Nu slipper jag den högljudda timern!

Lyreco
v
vurt
105 omdömen
UselRedigerades 5 år sedan

Tänkte beställa, tryckte på "Köp", då kommer man till en inlogg-sida. Man kan välja "ny kund" men inget ändras, man måste fortfarande fylla i e-mail och lösen. Finns nån flik med "dina uppgifter" men man kan inte trycka på < knappen där, inget händer (Chrome). Provade fylla i email/lösen för att se om den skulle säga att den skapar en ny kund, men nej, får bara upp felaktigt-meddelande. Så tja, blir nog inte många kunder när man inte kan regga sig på sidan, man måste även regga sig för att få köpa.

A Plague Tale: Innocence (PS4)
Full Star 1
4.5
(2)
269 kr
v
vurt
105 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Half Star 4Empty Star 5
5 år sedan

Helt ok om man gillar Last of Us vilket de kopierat rakt av vad gäller spelelement och faktiskt även delvis story - att ta ett litet barn till ett speciellt ställe. Det känns kanske inte så jättekreativt. Däremot är settingen i sig rätt intressant även om det förvånade mig att själva pesten är ett slags övernaturligt element, som att inte pest och råttor hade varit otäckt ändå? Det är som sagt svårt att inte jämföra med LoU. Jag tycker tyvärr inte man når upp till ett lika engagerande spel, även om det inte är dåligt. Det är så många saker som bara känns.. fel.. Te.x att alla verkligen vill slakta de oskyldiga stackars barnen (5-14 år-nånstans) känns näst intill komiskt vad gäller trovärdighet, varenda fiende är en skogstokig Jason liksom. Det tar bort en del av känslan av en verklig värld och det blir mer en dataspelsvärld där saker är antingen goda eller onda. Områdena man rör sig på är väldigt små och begränsade, mer än i LoU. Hittils i alla fall. I spelets öppning så känns det lite större men det krymper till totalt linjära små nivåer. Grafiskt så ser det ganska så fantastiskt ut ibland. Karaktärerna är lite stela. Om smygandet och A.I samt story varit bättre hade det kunnat få 8/10, men 7/10 är det värt, en bra, men inte fantastisk LoU klon helt enkelt.

Hövding 2.0 Cykelhjälm
Full Star 1
3.3
(16)
v
vurt
105 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 5 år sedan

Plus: * Slipper hjälm * Säkrare än hjälm * Bra att någon tar hjälmkonceptet vidare Minus: * Inte jättebekväm, mer än vad som kanske framgår på bilder man ser (finns väl ingen bild på baksidan, vad jag kunnat se). * Känns lite mer begränsat att titta åt sidorna då den tar i både mot haka, hals och bakhuvud. jag har large, samt har jag kort hals vilket såklart kan inverka. * Dyr * Ser okej ut med jacka, måste se rätt lustigt ut på sommaren, och folk kommer säkert glo. Slutsats: rekommenderas endast om man vet med sig att man kommer strunta i hjälmen för man ogillar att ha på sig det av olika anledningar. Jag kommer ha den på mig när det är lite kallare och man kan ha jacka, men troligen inte annars. Man kan ifrågasätta designen på olika sätt. Te.x att den trycker upp mot bakhuvudet, hade önskat att den satt längre ned där bak så den inte trycker mot bakhuvudet. Kanske passar den bättre för de människor som har jättelång hals. Update: av någon anledning så smällde min av när jag skulle ta på mig den. Det blir en ordentlig smäll som säkert kan ge hörselskador, det är som ett pistolskott nära örat. Jag fick dock en ny vilket var seriöst och bra gjort av företaget. Den nya har en lite nättare design, gillar den bättre. Dock är man numera lite rädd när man tar den på sig, jag antar dock att det som hände mig är något som definitivt inte hör till det normala. Fick ingen klarhet i varför den blåstes upp.

Thomann
Dålig
(53)
v
vurt
105 omdömen
Utmärkt5 år sedan

Har beställt ett 10-tal ggr, har alltid fungerat bra, nån veckas leveranstid ungefär och dessutom till dörren vilket uppskattas.

Jam
v
vurt
105 omdömen
BraRedigerades 5 år sedan

Bra!

Logitech G502 Proteus Spectrum
Full Star 1
3.9
(64)
v
vurt
105 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
6 år sedan

Mycket bra mus, bästa jag haft genom alla år.

Microsoft Xbox One Elite Wireless Controller (Xbox One/PC) (Original)
Full Star 1
3.4
(27)
v
vurt
105 omdömen
Full Star 1Half Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 6 år sedan

Otroligt dålig kontroller. Räcker med att du släpper den i golvet för att saker ska börja flyga bort ifrån den (nästan allt är fäst med magneter, urdåligt). Den fungerade halvbra i c:a 5 månader, använde till PC med USB-kabeln i (orka byta batterier i tid och otid..). Varje gång man försiktigt tog upp den från bordet så fick man något "disconnected"-meddelande, dvs. kontakten är glapp. När man väl fipplat lite med detta så fungerade den bra, men ibland under tiden man spelade kunde den förlora kontakten och man fick trycka/fippla med kontakten. Nu fungerar den öht inte med några kablar, man är tvungen att köra den trådlös via en extern (måste köpas till) dongle. Den är oerhört dyr med tanke på vad man får för pengarna. Den känns inte det minsta robust pg.a att så mycket saker sitter löst med magneter som relativt lätt släpper (inte under tiden man spelar kanske, men har hänt 1-2 ggr). Den är något skönare än den äldre kontrollerna till xbox, men inte så mycket att det är värt dessa pengar + denna jättedåliga kvalité överlag, samt missar du helt den robusta känslan att ha en kontroller där saker faktiskt sitter fast. Kan tänka mig att om du har barn så kommer triggers m.m vara borta inom 1 dag. Likaså kan de lätt dammsugas upp ifall du råkat missa att något den åkt av. Den måste hela tiden hanteras med stor försiktighet - inget som ska behövas med en kontroller, de ska tåla hårda tag. Har ej haft några problem med styrspakar eller dyl som gått sönder. Men å andra sidan ska jag tillägga att jag inte spelar mycket alls. Denna är kanske använd i 50h totalt.

Inet
Utmärkt
(500+)
v
vurt
105 omdömen
UtmärktRedigerades 6 år sedan

Alltid fungerat bra för mig.