Prisjakt

starsmaker

Medlem sen 2009-04-14
58
Bidrag
27
Hjälpsamröster
Ga.Ma CP1 Laser Ion Ceramic Straightener
Full Star 1
4.5
(6)
289 kr
s
starsmaker
58 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades ett år sedan

Köpte plattången för 399 kr. Den fungerar jättebra, som förväntat! + Den blir varm fort. + Håret blir glansigt. + Håret blir platt, även för mig som har mycket och tjockt hår. + Det blir fina lockar + Lång sladd + Sladden roterar, jättebra om man lockar håret! - Den skulle kunna bli varm snabbare - Inga värmeskydd. Dock är plasten tjockare på denna tång än på andra, så "skydden" är väl inbyggda. Jag har haft 2 plattänger tidigare från Gama, och båda har gått sönder. Jag hoppas att denna ska hålla trots att den är gjord av plast. Hittills är jag mycket nöjd! Uppdatering november 2022: Jag använder den fortfarande, dagligen. Jag behöver dra genom hårslingorna flera gånger för att de ska bli platta, men så har det alltid varit. Riktigt prisvärd.

Jabra Elite 85t Wireless In-ear
Full Star 1
3.9
(46)
1 774 kr
s
starsmaker
58 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades ett år sedan

Jag har haft mina lurar i snart ett och ett halv år (hade 65t innan). Jag är nöjd. Betalade 1999 kr. + ANC (den fungerar helt okej på tåg och flyg, bra på delat kontor och i affärer) + Bra ljudnivå + Kan vara uppkopplad mot två enheter samtidigt + Bra och intuitiva knappar och tryck + Sitter skönt och åker inte ut, även om det kändes som det i början + Tycker om fodralet. Jag har köpt ett skydd och har en Airtag på det. Det gör fodralet mer skrymmande så det får inte plats snyggt i en byxficka men jag använder ändå alltid handväska. + USB-C + Trådlös laddning - Mikrofonen fungerar dåligt när jag gör saker som plockar hemma - Inte så bra ljudkvalitet när jag cyklar (måste ha ANC off) - Kan inte hålla sig uppkopplad mot 4 enheter samtidigt vilket jag skulle behöva (mobil, jobbdator, iPad och privat Macbook) Det finns säkert bättre lurar idag till liknande pris. Jag skulle idag köpt ett par Airpods pro gen 2 istället. Men jag kommer ändå behålla dessa då jag är tillräckligt nöjd.

JBL GO 3 Bluetooth Högtalare
Full Star 1
3.9
(9)
399 kr
s
starsmaker
58 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades ett år sedan

Jag är mycket nöjd med min lilla högtalare. Den hänger ofta på en av krokarna på duschdraperiet när jag duschar/badar. Annars använder jag den i köket. Säkert är ett par Sonos bättre men för 400 kr är jag mycket nöjd. Att den är vattentät är ytterligare ett plus, samt storleken. USB-C är också bra :)

Apple Watch SE 40mm Aluminium with Sport Band
Full Star 1
4.8
(8)
3 036 kr
s
starsmaker
58 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
3 år sedan

Riktigt nöjd med min. Saknar inte always on med tanke på att det drar ner batteri. Batteriet hade kunnat få hålla i 2 dagar. Mycket repkänslig skärm. Fick ett par små, fina repor direkt. Har underlättat mitt liv med påminnelser och använder den också när jag tränar.

Apple iPhone 12 5G 4GB RAM 64GB
Full Star 1
4.2
(25)
3 883 kr
s
starsmaker
58 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
3 år sedan

Köpte min i november efter många år av Android. Är nöjd men saknar en del från tidigare. Köpte mest en iphone för att jag ville ha en Apple watch. Telefonen är riktigt snygg och har fin skärm. Den är snabb och kameran är bra. Dock lite för stor för att hålla i en hand. Laddar snabbt.

Sony PlayStation 4 (PS4) Slim 500GB - White Edition 2017
Full Star 1
4.5
(6)
s
starsmaker
58 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
3 år sedan

Snyggare än den svarta och dammet syns inte :) Den funkar bra, låter inte så mycket och är ganska snabb. Håller fortfarande, efter 3 år.

Fjällräven High Coast Hip Pack
Full Star 1
4
(1)
477 kr
s
starsmaker
58 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
3 år sedan

Snygg och smidig midjeväska. Använder den när jag tar promenader eller plockar svamp (då är min Fjällräven pocket i vägen). Väskan är ganska rymlig. Jag får utan problem plats med mobil, nycklar inkl bilnyckel, läppbalsam, snus, näsdukar, mellanmålsbar, true wireless-lurar och kortfodral. Väskan används som en crossbodyväska 9 gånger av 10, men den funkar bra att ha som midjeväska också, den håller sig tajt mot kroppen. Tyget mot kroppen är av något annat material som andas, dock råkade jag fastna med en kardborrestängning från jackan där så det blev lite fult. Annars nöjd! Kommer nog hålla länge.

Fjällräven Pocket Crossbody Bag
Full Star 1
4
(1)
297 kr
s
starsmaker
58 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades 3 år sedan

UPPDATERING 30/3 -21 Jag har använt väskan i snart 2 år nu. Den är fortfarande hel. Dock har väskan blekts ganska mycket av solen så den tidigare djupt svarta färgen är nu mörkbrun. Slip-in-fickan har töjts lite så det är lätt att fastna med fingret där. Använder den nästan varje dag och är fortfarande nöjd. ---- Smidig liten väska för tillfällen då man bara behöver det mest nödvändiga. Jag använder den när jag reser eller när jag har en ryggsäck och behöver småsaker tillgängliga. Jag köpte den i svart och än så länge håller färgen. Tyget är lite styvare och står emot lätt regn utan behandling. Jag får in följande saker utan problem: Mobil, kortfodral, snusdosa, hörlurar, kontanter, läppbalsam och en liten nyckelknippa. Fördelar: - Bra storlek på väskan - Bra kvalitet - Tunn - Kan faktiskt bäras runt midjan, det ser helt ok ut - Lätt att öppna med tryckknapp - Snygg, även om den inte är stylish Nackdelar - Mobilfacket är för litet för dagens smartphones - Fickan på baksidan med dragkedja är för liten för mitt kortfodral, trots att det är riktigt litet. Fickan rymmer dock lösa kreditkort, utan fodral. - Tryckknapp är inte lika säkert som dragkedja - Kan vara svårt att stänga väskan med en hand snabbt om innehållet inte är platt. - Den hade kunnat vara något större. - Remmen skär gärna in i halsen... Trots nackdelarna är jag nöjd med köpet (jag visste hur liten den var innan köp). Jag har ännu inte hittat en bättre liten väska i samma kvalitet.

Jabra Elite 65t Wireless In Ear
Full Star 1
3.9
(82)
s
starsmaker
58 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 3 år sedan

UPPDATERING 20/12/29 Använder dessa nu med en iPhone 12. Problemen med musiken ej återupptas efter paus samt hackandet har försvunnit. Däremot hör mottagaren väldigt mycket bakgrundsljud (vet ej om det är pga hörlurarna eller telefonen). Med iPhone går det heller inte att direkt starta Spotify ge om tryck på play (om det har gått ett tag sedan jag lyssnade. Det funkade oftast med Huawei P20 Pro. UPPDATERAD 20/07/24 Mina första true wireless. Har haft dem i snart två år. Fördelar: Bra ljud Litet etui Snygga Bra batteritid Hear through Ota uppdateringar Sitter bra, åker inte ut Nackdelar: Batteritiden hade kunnat vara bättre Mina har haft problem från början (se nedan) Lite dyra vid släpp Efter några timmar kan det smärta lite i hörselgångarna Laggar när mobilen är får långt bort, vilket egentligen kan vara så nära som i ryggsäcken och man vrider på sig... Problemen består av att efter paus så återupptas musiken inte alltid när jag trycker på play. Då måste jag starta om lurarna, ofta fler än en gång. Ofta när jag öppnar etuiet och stoppar in lurarna så startar inte musiken (fast Spotify spelar). Då måste jag starta om lurarna, ibland flera gånger. Något annat som sker frekvent är att det kommer ett hackande ljud efter start, och efter ca 30 sekunder startar musiken. Ibland löses problemen efter återställning och fungerar då felfritt under några dagar. Vid ett par tillfällen har den ena hörsnäckan låtit ca 50% lägre än den andra. Det går att lösa genom att försiktigt peta in en tandpetare i hålet på snäckan.

Sony PRS-T3
Full Star 1
2.6
(14)
s
starsmaker
58 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
4 år sedan

Jag fick överta mammas läsplatta förra sommaren och har läst ganska mycket på den. Jag var väl införstådd med vad en läsplatta är, och skillnaden mellan en sådan och en surfplatta. Jag blev med andra ord inte förvånad över att den är ganska långsam. För att läsa böcker fungerar den, 2020, fortfarande mycket bra. Inga problem att via datorn föra över låneböcker från biblioteket. + Mycket bra storlek. Det går utmärkt att läsa med en hand. Den får till och med plats i vissa jackfickor och små handväskor. + Mycket lätt + Superb batteritid + Tillhörande fodral fungerar bra med wake up-funktion. - Långsam, som många andra läsplattor - Inte vattentät, men läsplattor som kom ut för 7 år sedan var inte det. - Ingen belysning, men det fanns inte heller då. - Inget svenskt lexikon - Böckerna under "Recently added" är inte alls nyligen tillagda. De nya böckerna syns inte där. Idag är det inte möjligt att köpa den, och med konkurrensen idag finns det heller ingen anledning. Men, om du får köpa den av någon för ett par hundra så är den fortfarande ett bra köp, så länge du är medveten om dess brister.