Prisjakt

emokid

Medlem sen 2009-01-18
7
Bidrag
0
Hjälpsamröster
DiscAtOnce
Utmärkt
(465)
Utmärkt
10 månader sedan
Ganska bra utvalt sortiment, från märken som erbjuder ett bra utvalt sortiment, med överlag bra kvalité. Mycket lågt pris, vilket var vad som avgjorde var jag gjorde mitt köp. Gjorde mitt köp kl. 14 på en fredag, på lördagen kl. 15 fanns paketet på mitt uthämtningsställe!
Apotea
Utmärkt
(500+)
Bra
7 år sedan*
Som apotek, mycket bra. Som hälsokostbutik bara okej.
*Redigerades ett år sedan
Bahnhof
Dålig
(80)
Utmärkt
3 år sedan*
Har alltid haft bra hastighet. En gång har jag inte kunnat komma ut på internet, men det var ordnat efter ett dygn. Har dock ingen aning om det berodde på mig eller Bahnhof. Deras värderingar matchar mina, vilket är enormt viktigt.
*Redigerades 3 år sedan
SodaStream Orange 500ml
Full Star 1
2
(2)
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
7 år sedan*
Otäck smak som för tankarna till rengöringsmedel.
*Redigerades 7 år sedan
Gymgrossisten
OK
(500+)
OK
7 år sedan*
En lite dyr butik som hypar allt till en löjlig nivå. Ganska bra menysystem.
*Redigerades 7 år sedan
TopFormula
Bra
(37)
Bra
7 år sedan*
Överlägset bästa hälsokostbutiken! Alltid snabba felfria leveranser, och deras frekventa erbjudanden gör dem till den billigaste butiken! Se till så att du får deras nyhetsbrev, och sök efter produkter du inte hittar. Den dag de fixar ett bättre menysystem och får in billigare superfoods i storpack, ger jag dem 10 poäng!
*Redigerades 7 år sedan
Braun Series 7 790cc
Full Star 1
4.3
(76)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Half Star 4Empty Star 5
7 år sedan*
Bra rakapparat som rakar nära och det går snabbt att raka då den inte fastnar när man drar snabbt. Jag har väldigt känslig hud, men får knappt någon irritation. Rengöringsstationen är riktigt smidig och ser till att rakapparaten presterar som bäst. Köp inte en rakapparat utan rengöringsstation! Det negativa med just denna versionen är att du får en sämre reseförpackning, i skinn istället för hårdplast. Inte så kul om den går i gång i resväskan och gör slut på batteriet. Den svarta ytan gör även att fingeravtryck å smuts syns väl och gör att den ser lite billig ut. Orsaken till att jag ändå köpte denna var att den var på erbjudande för 1500kr. Tyvärr var min rakapparat lite defekt vid köpet, då låsfunktionen inte fungerar, och det är lite motstånd när huvudet svängs. Orkar dock inte skicka tillbaka. Trimmern är riktigt usel ergonomiskt sätt. Skär bra, men man måste hålla på ett obekvämt sätt och det är lätt hänt att den fälls in. Rengöringsvätskan avdunstar snabbt om man låter den vara i stationen, men det är enkelt att ta ut å stänga. Du blandar lätt egen vätska, allt finns på ebay. Ett testat recept är: 155ml Isopropanol (70% Isopropanol, 30% Vatten!), 5ml Glycerin, 2ml d-Limonene, 8ml Vatten.
*Redigerades 7 år sedan