Prisjakt

JohanJ

Medlem sen 2004-01-17
9
Bidrag
5
Hjälpsamröster
CyberPhoto
Utmärkt
(500+)
J
JohanJ
9 omdömen
UtmärktRedigerades 2 år sedan

Fantastisk service och enastående bemötande. Oerhört omfattande recensioner av de flesta produkter.

Prestationskläder
J
JohanJ
9 omdömen
Usel4 år sedan

Ej i lager.

LogiLink UA0173A
Full Star 1
1
(1)
300 kr
J
JohanJ
9 omdömen
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 5 år sedan

Jag får ut nästan exakt halva hastigheten av vad jag fick med den gamla usb-hubben som bara har 10/100-port och usb 2.1. Märkligt. Kanske är den defekt. Men efter 30-talet mätningar där alla visat halverad hastighet har jag kopplat in den gamla igen. Bortkastade pengar.

MJ Multimedia
Bra
(106)
J
JohanJ
9 omdömen
BraRedigerades 7 år sedan

Provat att mejla dem, direkt från en produktsida, vid två tillfällen med några veckors mellanrum. Inget svar vid något av tillfällena. Edit 161220: Varit i kontakt med företaget och de verkar ha problem med webbshopen och det drabbar tydligen en del kunders mejl. Företaget verkar ta problemet på allvar och verkar uppriktiga i sina försök att komma till rätta med det, varför jag höjer betyget från en 3 till en 8.

Audio Pro Living LV33
Full Star 1
4.5
(2)
J
JohanJ
9 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 7 år sedan

Efter ett inledande problem med en defekt wifimodul - något som ordnades smidigt och snabbt efter kontakt med Audio Pro - har högtalarna nu fungerat utan anmärkning i en knapp månad. Ljudet är inget mindre än helt enastående. Klarheten överträffar allt jag hört (inklusive det jag hört i lyssningsrum i butiker); separeringen av instrument i ljudbilden är också väldigt bra; ljudbilden är mycket stor och med, som sagt, en tydlig sepation. Jag håller inte alls med föregående recensent om att basen skulle vara diffus eller oprecis - tvärtom tycker jag att den är naturlig och går både djupt och grunt och både på hög och låg volym. Jag har ännu inte provat att justera basen varken nedåt eller uppåt då den varit precis som jag vill ha den. Det enda lilla klagomål jag kan hitta när det gäller basen är att vissa enskilda basljud i vissa låtar kan låta lite artificiella men det tycks mig vara produktionen mer än högtalaren som är boven. Ljudet är enastående. Punkt. Lägg därtill att högtalarna är trådlösa. Det som skulle kunna vara ett minus är att de framför allt är tänkta att användas från en dators usb-port - även om just LV33 även har en digital ingång. Fördelen med att spela musiken från datorn är att allt ljud från datorn då kommer via de här högtalarna och att till exempel SVT Play, Netflix, Kodi spelas via de här högtalarna. Man får ett surroundsystem av mycket hög klass på köpet. Jag har framför allt spelat hiphop, rock och pop men ljudet från högtalarna passar minst lika bra till jazz och klassiskt. Jag har ärligt talat svårt att se hur det skulle vara möjligt att få bättre ljud. Alltså oavsett pengar. Så bra är de här högtalarna. Är man inne i Squeezebox' ekosystem och/eller använder någon strömningstjänst för film, eller bara SVT Play/Kodi, då finns ingen bättre lösning. Oavsett pengar.

Fyndbörsen
J
JohanJ
9 omdömen
BraRedigerades 15 år sedan

Omdömet redigerat ---------------------- Efter att ha kontaktats av Fyndbörsen har vi nu rett ut ärendet. Jag har fått löfte om full återbetalning av köpesumman, och vad viktigare är så har Fyndbörsen gett sitt ord på att i fortsättningen inte använda sig av "dagspris" utan i stället återbetala kunden hela köpesumman vid hävning av köp. Därmed är ärendet för min del avslutat, och jag höjer betyget på nedanstående omdöme från 1 till 8. ---------------------- Jag köpte en tv som visade sig både skadad och defekt. Jag reklamerade tv-n och bad om ett nytt exemplar. Efter nästan tre veckor fick jag från Fyndbörsen ett begagnat exemplar: Delar av tv-n var täckta av ett tjockt lager damm/frömjöl. Fettfläckar på panelen. Bakstycket hade tvättats, med hundratals repor som följd. En större plastdel hade lossnat från bordsstativet. Den röda färgen hade krackelerat i alla fyra hörnen. Tv-n var också sned och lutade. Och den saknade tillverkningsdatum... Det blev senare även problem att slå på tv-n - vid ett par tillfällen gick den inte att slå på överhuvud taget, vid andra tillfällen tog det mellan en och fem minuter innan bilden visade sig. Problemet eskalerade under tiden jag hade tv-n. I det här läget hade jag förväntat mig en ursäkt för att dom levererat en begagnad vara, i stället får jag veta att om jag vill reklamera varan och häva köpet så tillämpar Fyndbörsen något dom kallar "dagspris" - vilket innebär att man inte får tillbaka pengarna man betalt för varan utan i stället det pris som tillverkaren, i det här fallet Samsung, krediterar Fyndbörsen när dom godkänt felen. Då ärenden som dessa tar tid (i mitt fall 2,5 månader totalt, 1 månad fr o m hävningen av köpet) så är ju risken överhängande att priset på varan hinner sjunka... En dryg vecka efter att Samsung tagit emot tv-n bad jag Fyndbörsen stöta på hos Samsung då jag misstänkte att priset på tv-n skulle hinna sjunka ännu mer än det redan gjort. Fyndbörsen svarade att man skickat ett mejl till Samsung. Efter ytterligare en vecka utan att jag hört något kontaktade jag själv Samsung, och det visade sig då att Samsung redan gjort krediteringen två dagar tidigare. När jag påpekade detta för Fyndbörsen var det helt plötsligt så att Samsung skulle kreditera en distributör som sedan i sin tur krediterade Fyndbörsen (vilket alltså inte var vad som sagts tidigare). I och med detta blir det svårt, för att inte säga omöjligt, för kunden att kontrollera när krediteringen sker - och med vilket belopp. Jag förlorade ett tusen ett hundra tio kronor.