Prisjakt
Annons
 • MJ Multimedia

 • se

Bli först med att skriva ett omdöme!

Vad tycker du om MJ Multimedia?

Omdömen äldre än ett år inkluderas inte i snittomdömet.
G
GrayBonE
6 omdömen
Utmärktett år sedan

Hemsidan kan förbättras helt klart som tidigare nämnt. Snabbt svar vid kontakt via mejl. Har inget att klaga på👍

Gästanvändare
Utmärkt2 år sedan

Beställde två ramminnen. Hemsidan är lite svårnavigerad så rekommenderar att man vet vad man ska ha och söker efter det. Fick även svar på ett mail inom en arbetsdag så dom svarar på tilltal. Minnet skickades ifrån ett centrallager i Europa så frakten tog 4-5 arbetsdagar. Fraktades med TNT till Sverige, varpå en mindre aktör tog över för att åka till Norrland och leverera till dörren. Inget att klaga på alls.

C
Cribbe89
70 omdömen
Utmärkt3 år sedan

Första gången jag handla här, dom hade extremt bra pris på magic keyboard för iPad (2100kr) så var lite skeptisk först, men fick hem den snabbt och det är en original produkt. Kommer absolut handla här igen!

C
Castiglioni
7 omdömen
Utmärkt3 år sedan

Mycket snabb leverans och en trygg och bra helhetsupplevelse. Rekommenderas!

Gästanvändare
Utmärkt3 år sedan

Väldigt nöjd efter mitt först köp hos MJ Multimedia. Vid telefonkontakt mycket tillmötesgående och serviceinriktade. Utöver det bra priser. Jag blir en återkommande kund. /Kalle

k
karLMarx
10 omdömen
Utmärkt3 år sedan

Jag har handlat från MJ Multimedia i över ett år nu. Bra priser. Bra mail med info om leveranser. Har det varit tveksamheter i det jag beställt har det kommit ett mail med en kontrollfråga från dom. Aldrig haft några problem med dom. Jag kommer fortsätta handla från dom framöver.

R
Richard
8 omdömen
Bra3 år sedan

Mitt första köp och varan kom inom ett par dagar från betalning. +Varan kom på utsatt tid (Beställde på måndag och fick varan på fredag) + Bra pris + Bra nivå på utskick av mail vid köp. Orderbekräftelse och leveransbekräftelse. Inget annat otyg. - Lite för många steg från varukorg till kassa - Svårt att se vad frakten kostar utan att gå in flera steg i köpprocessen. - Kunde vara lite mer information om varorna. Slutsatsen är att jag tycker det gick bra och jag är nöjd med köpet. Finns den önskade varan till ett bra pris kommer jag köpa igen.

M
Maanson
2 omdömen
Utmärkt3 år sedan

Super, snabb leverans samt bra pris.

Gästanvändare
Utmärkt3 år sedan

Gillar att de bryr sig om sina kunder ... Superbra feedback från företaget... tydlig kontakt och skicklig försäljning Best of luck

Gästanvändare
Utmärkt4 år sedan

Jag har handlat tidigare från MjM utan problem. Den här gången chansade(!) jag på beställa en inkommande AM3 processor till ett äldre kort. Det har hela tiden kommit uppdateringar om att det dröjer och nu efter tre månader fick jag besked att prollen inte kommer in alls. Ett mkt kundvänligt upplägg..."Thumbs Up"!

Om butiken

Butiken finns i Sverige. Priserna visas i SEK på butikens sida.

Betalningsalternativ

SveaWebPaySwishVisaMasterCard
 • Avbetalning
 • Direktbetalning
 • Faktura
 • Kortbetalning
 • Betalning via telefonräkning
 • Bitcoin
 • Förskottsbetalning
 • Postförskott
 • SMS-betalning

Kundtjänst

Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

Erbjuder telefonsupport. Se butikens hemsida för mer information.

Erbjuder installationsassistans på plats. Se butikens hemsida för info och eventuella regionala begränsningar.

Bolagsinformation

Fullständigt firmanamn: Enskild firma