Kategorier
Prisjakt
Anonym användare
Anonym användare
Utmärkt
en månad sedan
Gillar att de bryr sig om sina kunder ... Superbra feedback från företaget... tydlig kontakt och skicklig försäljning Best of luck
m
mlwr

5 omdömen

Utmärkt
6 månader sedan
Jag har handlat tidigare från MjM utan problem. Den här gången chansade(!) jag på beställa en inkommande AM3 processor till ett äldre kort. Det har hela tiden kommit uppdateringar om att det dröjer och nu efter tre månader fick jag besked att prollen inte kommer in alls. Ett mkt kundvänligt upplägg..."Thumbs Up"!
Z
Zydox

1 omdöme

Utmärkt
8 månader sedan
Köpte morderkort, CPU & minnen från MJ multimedia. Tyvärr strulade det lite mer än vad jag tänkt mig, mest pga. att Intel inte kunde leverera Xeon processorer, men supporten från MJ var riktigt bra och tillslut löste sig allt perfekt.
O
Ocsid

1 omdöme

Utmärkt
ett år sedan
Jag beställde ett skydd till surfplattan och lyckades beställa fel modell, superbra telefonkontakt och hjälp från supporten. Rätt modell anlände innan Jul och bytet skedde väldigt enkelt. Tack för hjälpen, skyddet fungerar jättebra.
actionBOLL
actionBOLL

21 omdömen

Utmärkt
ett år sedan
Krånglade till min order ordentligt med ändringar två gånger med tillkommande mellanskillnad 🤣 Men kontakten med kundtjänst var jättetrevlig, allting löste sig utan strul, prima liv 😁
M
MoonSire

4 omdömen

Utmärkt
ett år sedan
Jag valde att betala via Swish, men missade betalinformationen i beställningsbekräftelsen och när jag såg den dagen efter så hade beställningen redan blivit avbruten. Efter att jag mailat fick jag ett snabbt svar berättade vad som hade hänt och de aktiverade då beställningen igen. Tre dagar senare var varorna levererade. Fungerade väldigt smidigt. Anledningen till 9 istället för 10 stjärnor är att det var lite otydligt att betalningsinformationen stod längst ner i orderbekräftelsemailet. Jag brukar oftast inte läsa dem så noga (som i detta fallet).
a
ahmad

1 omdöme

Utmärkt
ett år sedan
I bought from this store and it was good and if you get problem they are answering and fixing the problem
T
Tom

1 omdöme

Utmärkt
ett år sedan
Otroligt sjysst kille som driver detta företag. Beställde en processor som kommit ut väldigt billigt här på prisjakt, visade sig att det var hans datasystem som gjort nåt fel och att den egentligen skulle vara mycket dyrare. Istället för att makulera ordern och betala tillbaka så skickade han en processor för det priset iallafall (1000kr under det vanliga priset hos de flesta butiker). Det här är någon som verkligen bryr sig om sina kunder. Synd att man bara kan ge 5 stjärnor!
Betyg köpupplevelse
4.4Utmärkt
3 omdömen

Om butiken

Butiken finns i Sverige. Priserna visas i SEK.

Betalningsalternativ

SwishVisaMasterCard
  • Kortbetalning
  • Direktbetalning
  • Förskottsbetalning
  • Faktura
  • Avbetalning
  • SMS-betalning
  • Postförskott
  • Bitcoin
  • Betalning via telefonräkning

Kundtjänst

Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

Erbjuder telefonsupport. Se butikens hemsida för mer information.

Erbjuder installationsassistans på plats. Se butikens hemsida för info och eventuella regionala begränsningar.

www.mjmultimedia.se

Bolagsinformation

Fullständigt firmanamn: Enskild firma

Information hos allabolag.se

0