Schween

Medlem sen 2008-12-11
55
Bidrag
19
Hjälpsamröster
JBL Charge Essential
3
(3)
949 kr
3 månader sedan
Perfekt högtalare med bra batteritid som klarar spela högt med bra bas för sin nätta storlek. Detta är dock igen referensanläggning för audiofiler utan mer när man vill spela musik när man inte sitter i tv-sofgan. Följer med överallt. Perfekt när man behöver ladda ex. mobilen när man är ute.
Samsung Galaxy S20 SM-G980F 128GB
3
(15)
7 190 kr
3 månader sedan
Kom från p20 som då var 2,5 år gammal. Tyckte batteriet började bli sämre så då blev det en s20 som på papper verkar vara bästa mobilen i det formatet. Missnöjd med flera saker. 1: batteriet är betydligt sämre än min gamla p20 som ändå var sliten 2. Kameran är inte snabb nog. Autofokusen är för långsam och bilder blir ofta suddiga. Min p20 fixade bättre bilder och snabbare 3. Har problem med att visa appar ibland bara hänger sig och mobilen fryser. Ex Chrome, fb, Instagram. Har provat ominstallation men det hjälper inte. Några förselar: Storleken Uppdateringsfrekvensen på skärmen Ljudet både i samtal och inbyggda högtalaren. Hade förväntat mig mer från en mobil för 10tkr som är tillverkad av världens största mobiltillverkare?
Asus RT-AC68U
4
(130)
1 190 kr
ett år sedan
Funkade väldigt bra från början. Men nu efter 3 år så blir den sämre och sämre med varje uppdatering som kommer. Tappar kontakt med internet titt som tätt eller så droppar wifi.
Roborock S5
4.7
(165)
4 499 kr
ett år sedan
Suverän! Bra algoritmer för hur den ska arbeta. Bra app och integrationsmöjligheter. Mycket mindre damm i vårt hem nu efter vi köpte denna
Uncharted 4: A Thief's End (PS4)
4.8
(73)
137 kr
4 år sedan*
Håller med andra: fantastiskt grafik & spelmiljöer. Kunde inte slita mig
*Redigerades 4 år sedan
FM Mattsson Garda Badkarsblandare 96950000 (Krom)
2.8
(2)
2 350 kr
5 år sedan*
Dålig kvalité. Våran är 3 år gammal och läcker i packningen mellan blandare och badkarstapp. För att ändra från duchmunstycke till badkarstapp så ska man helt enkelt fälla ut tappen till 90 grader. Men fästesanordningen slirar så även vid 90 drader ut så kommer det minst lika mkt vatten från duchmunstycket
*Redigerades 5 år sedan
m.nu
Utmärkt
(500+)
Utmärkt
6 år sedan*
Supersnabb leverans. Väldigt kunnig och driven personal. Gillar deras guider och instruktioner hur deras produkter kan användas.
*Redigerades 6 år sedan
Fractal Design Node 304 (Svart)
4.4
(24)
796 kr
6 år sedan*
Grymt Chassi! Ser grymt ur på skrivbordet. Har den vita designen + +plats för upp till 6 st hdd +plats för fulllängdsgrafikkort +Hyfsat gott om plats för att vara mini-itx, tex så finns det utrymme att sätta en riktig towerkylare. Använder själv Cooler master 212 evo. den är ~ 160 mm hög. 180 mm är nog det högsta möjliga +Medföljande fläktar är tysta, om man inte kör dem högre än medel på medföljande fläktstyrning. +gedigen och stabil konstruktion +Snygg finish - -Svårt att få till bra kabeldragning t ex 24pin + cpu pwr, front anslutningar, fläktkontrollern. Fick under cpu pwr och frontanslutningar under moderkortet precis. - Rekommenderar inte att använda större nätagg än 140 mm om man ska köra med grafikkort modell längre. Då kommer grafikkortet och nätagg ev krocka. speciellt om man kör modulärt nätagg. -konstruktionen på nätaggplacering är dum. hade man flyttat nätaggshållaren mot kanten hade man fått in normalstora nätagg istället. - Ganska stor låda för att vara mini-ix, speciellt på bredden. Men med tanke på allt man kan stoppa i den så är det inte så konstigt att den kräver lite volym -Grovmaskiga "dammfilter"
*Redigerades 6 år sedan
Fractal Design Node 304 (Vit/Svart)
4.1
(11)
844 kr
6 år sedan*
Grymt Chassi! Ser grymt ur på skrivbordet. + +plats för upp till 6 st hdd +plats för fulllängdsgrafikkort +Hyfsat gott om plats för att vara mini-itx, tex så finns det utrymme att sätta en riktig towerkylare. Använder själv Cooler master 212 evo. den är ~ 160 mm hög. 180 mm är nog det högsta möjliga +Medföljande fläktar är tysta, om man inte kör dem högre än medel på medföljande fläktstyrning. +gedigen och stabil konstruktion +Snygg finish - -Svårt att få till bra kabeldragning t ex 24pin + cpu pwr, front anslutningar, fläktkontrollern. Fick under cpu pwr och frontanslutningar under moderkortet precis. - Rekommenderar inte att använda större nätagg än 140 mm om man ska köra med grafikkort modell längre. Då kommer grafikkortet och nätagg ev krocka. speciellt om man kör modulärt nätagg. -konstruktionen på nätaggplacering är dum. hade man flyttat nätaggshållaren mot kanten hade man fått in normalstora nätagg istället. - Ganska stor låda för att vara mini-ix, speciellt på bredden. Men med tanke på allt man kan stoppa i den så är det inte så konstigt att den kräver lite volym -Grovmaskiga "dammfilter"
*Redigerades 6 år sedan
Sida 1