Prisjakt

Tallfjant

Medlem sen 2008-10-17
141
Bidrag
104
Hjälpsamröster
Roborock S5
Full Star 1
4.8
(167)
T
Tallfjant
141 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
5 år sedan

Väldigt nöjd och jämför med en clean mate som städar slumpmässigt. Köpte på Aliexpress från ett varuhus i Tyskland och för ca 4000 kr fick jag maskinen med mopp och reservborstar, kändes väldigt värt. Den har fastnat ett par gånger, det som är väldigt bra är att den då säger vad som är fel, t ex att den är fast eller att det har fastnat något i borsten. Man kan då även se på kartan vart den har fastnat och slipper att leta. Oftast städar den utan problem och hittar alltid tillbaka. Bra också att man i appen kan se ungefär när det börjar bli dags att byta filter mm. Appen är ganska enkel att navigera och det var busenkelt att hitta och koppla dammsugaren. Därifrån kunde jag byta språk från kinesiska till engelska mm. Minus för att man i appen måste acceptera att de får tillgång till det mesta i telefonen, just det känns inte så bra.

NA-KD
T
Tallfjant
141 omdömen
Usel6 år sedan

Utnyttjar människor i usla arbetsformer. De tar löpande in praktikanter och får dem att arbeta gratis i flera månader med löfte om anställning som aldrig kommer. Repeteras konstant för att få gratis arbetskraft. Uppmanar till bojkott.

Dell UltraSharp U2518D 25" QHD IPS
Full Star 1
2.8
(6)
T
Tallfjant
141 omdömen
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
6 år sedan

Skärmen är trevlig när den fungerar, men två av tre skärmar har haft problem med att USB-kontakterna fysiskt gått sönder. De följer med ut när man drar ut sin kabel.

Sage Appliances Oracle Touch SES990
Full Star 1
4.3
(10)
19 990 kr
T
Tallfjant
141 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
6 år sedan

Gör riktigt bra kaffe och är otroligt enkel att använda. Perfekt på ett litet kontor. Hemma skulle jag köpa en mindre automatisk och spara en rejäl slant för samma kvalité på kaffet, men är det flera som ska använda den så är det en närmast perfekt lösning. Kvalitén är absolut att jämföra med de flesta kaféer, betydligt bättre än alla helautomatiska maskiner jag har testat. Bra att alla tillbehör kommer med i paketet.

Blue Microphones Yeti
Full Star 1
4.5
(21)
1 129 kr
T
Tallfjant
141 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
6 år sedan

Använder den som konferensmikrofon. Den plockar effektivt upp samtal i hela rummet som är ca 50 kvadratmeter. Man får ställa in ordentligt med volym på uppspelningen och gain på micken för att inte få rundgång. När man hittat en bra balans så är det ett billigt system som fungerar utmärkt.

Visaton DL 18/2 T (st)
Full Star 1
3
(1)
688 kr
T
Tallfjant
141 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 6 år sedan

Rätt bra ljud i stort men dålig på bas vilket gör att det inte blir ett riktigt fylligt ljud. Har enbart två av dessa. Jag monterade dem i ett ljuddämpande undertak där det endast var att skära ut ett hål med kniv. Det var extremt enkelt och de sitter bra med de fjädrande hakarna på baksidan. Enkla att koppla in med fjädrande terminaler på baksidan där det lätt gick att koppla 1,5 mm2 högtalarkabel.

ViewSonic VX4380-4K
Full Star 1
2
(3)
T
Tallfjant
141 omdömen
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
6 år sedan

Köpte den till ett litet mötesrum där man också ska kunna arbeta ostört. Fungerar visserligen för det ändamålet men nätt och jämt. Inbränning sker efter en minut. Detta försvinner med tiden men är otroligt störande.

Landmann Triton PTS 4.1
Full Star 1
2.5
(4)
5 499 kr
T
Tallfjant
141 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 6 år sedan

Kvalitén känns bra, fint galler. Tycker inte att jag får upp tillräckligt hög temperatur för att verkligen få grillyta snabbt tyvärr.

Sony WF-1000X Wireless In-ear
Full Star 1
3.5
(12)
1 308 kr
T
Tallfjant
141 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades 6 år sedan

Har nu haft dessa i ett par veckor med två olika telefoner och det har gett olika upplevelser. Med min nya S9 plus fungerar dessa utmärkt och allt verkar bero på hur bra bluetooth det finns på telefonen. Min tidigare Honor 8 kopplade upp sig med SBC vilket bara ger ok ljud och det var stora fördröjningar när jag såg på video, i princip obrukbart för videotittande. S9 använder ACC (enligt Sonys app) vilket ger riktigt bra ljud och knappt märkbar fördröjning vilket gör att jag kan se på video igen. De kopplar upp sig till telefonen otroligt snabbt när jag tar ut dem ur fodralet. NC fungerar helt OK. Det är sämre än mina tidigare Audio Technica ATH-ANC40BT men tar bort basfrekvenser effektivt och den passiva ljudisoleringen är bra och tillsammans är jag nöjd med tystnaden de ger under pendlingen. Att slippa sladden i nacken är en större frihet än vad jag hade trott. Det finns ett lågt vitt brus när NC är på men det är inte så farligt, jag tycker att det är acceptabelt. De tappar väldigt sällan signal mellan snäckorna, men i stökiga miljöer kan de hända ibland. De är ganska stora och sticker ut lite som på Frankensteins monster, men de är ok. De sitter väldigt bra i örat på mig och jag är aldrig riktigt orolig för att de ska trilla ut. Att prata i telefon är bra i lugna miljöer, men micken sitter lite långt från munnen för att det ska funka bra utomhus. Ljudet kommer endast i vänster öra vilket är lite synd.