Prisjakt

Ninjakatten

Medlem sen 2008-10-07
8
Bidrag
14
Hjälpsamröster
Proshop
Utmärkt
(500+)
N
Ninjakatten
8 omdömen
Usel3 månader sedan

Beställde julklapp 15/12 med estimerad leveranstid 1-3 dagar och jag har fortfarande inte fått varan efter nästa tre veckor, mest troligt ett borttrollat paket av posten. Kontaktade dem för en vecka sedan och fortfarande ingen respons mer än ett autosvar. Allmänt svårt att få tag i dem. Höjer eventuellt betyg beroende på hur lång tid de tar på sig att lösa detta.

EFUEL
Dålig
(4)
N
Ninjakatten
8 omdömen
UselRedigerades ett år sedan

Vägrar ta tillbaka produkt trots lagstadgad ångerrätt. Oseriöst företag.

Linksys Velop WHW0303 (3-pack)
Full Star 1
3.1
(26)
2 299 kr
N
Ninjakatten
8 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 7 år sedan

Jag bor i en tvåplansvilla och detta system funkar helt perfekt med full mottagning i hela huset. Otroligt enkel att koppla in där man får tydlig och enkel info via en app i sin telefon. + Snygg + Snabb + Stabil + Enkel att använda - Finns inget fäste för väggmontering - Endast 2 LAN portar per nod Notering: Stötte på ett problem där den automatiska funktionen i min Asustor NAS som ska öppna portar för åtkomst från externt nät (EZ router funktion) fick Velop att balla ur helt. Fick således stänga av den funktionen. Att fylla i en regel för port forwarding i appen var ändå galet lätt och förmodligen ingenting som en vanlig användare någonsin behöver göra heller så det är lite överkurs.

Babyface
N
Ninjakatten
8 omdömen
UtmärktRedigerades 9 år sedan

Trots att de antagligen har ganska många beställningar så får man personlig och snabb service. Det är kul med alla handplockade prover man får som gör att man vill handla mer! Toppennöjd! *********************************** //Emilia

Spelbutiken.se
Utmärkt
(500+)
N
Ninjakatten
8 omdömen
UselRedigerades 10 år sedan

Att Spelbutiken har ett lågt snittbetyg skulle givit mig en varning om vad som komma skulle men dum som man är ger man sig på att beställa ändå.. Min Dualshock kontroller gick sönder efter 3 månaders normalanvändning. En spricka i plasten kring vänstra styrspaken. Fotar skadan och mailar kundtjänst. Får svar att jag ska skicka in den för så får jag den utbytt. Sagt och gjort, skickar in den och därefter följer lång väntan. Efter 1 månad mailar jag och kollar status, får då som svar att de är underbemannade under semestern men att det snart ska vara löst. En månad senare får jag en avi om att jag har en vara att hämta på posten. Bättre sent än aldrig tänker jag. Hämtar ut produkten och då visar det sig att det är samma trasiga kontroller som de skickat tillbaka. Vilket skämt. Pratade med deras kundtjänst och de påstår att jag själv förstört kontrollern, visst den gick sönder medan jag spelade fifa, men om kontrollern inte håller för sådant bruk vet jag inte vad den är tillverkad till för ändamål. Min ekonomi står inte och fallerar på 400 spänn så jag skiter egentligen i detta, bara principen som stör mig. Uppenbart ett oseriöst företag som inte bryr sig om sina kunder och ifall de hade tänkt pippa mig hade de kunnat göra det direkt istället för att dra ut på det i 2 månader //Peter Ordernr: 63279083 Ärende id: #134487 Notering: Intressant att se att majoriteten av användaromdömen är relativt låga, men att det då och då strömmar in "snabb betyg" lämnade i själva shoppen som ger idel 10'or. Luktar skumt..

Sony PlayStation 3 (PS3) 2008 80GB
Full Star 1
4.7
(383)
N
Ninjakatten
8 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 15 år sedan

Lätt bästa spelkonsollen på marknaden, Blu-ray filmer, streama media via nätverket och alla bra spel släpps till den.. KÖP!

Transformers (2007) (Blu-ray)
Full Star 1
4.6
(183)
98 kr
N
Ninjakatten
8 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 15 år sedan