Prisjakt

Relel

Medlem sen 2008-10-06
25
Bidrag
14
Hjälpsamröster
Samsung UE60F7005
Full Star 1
4.3
(3)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 8 år sedan

Ägt denna i snart två veckor och den är fantastisk. Bytte ut min 4 år gamla lcd, även den från Samsung, till denna och det är som natt och dag. Trots att denna är 14 tum större så blir bilden ändå bättre i SD-material, HD är perfekt. 3D-kvaliteten överraskar. Givetvis bör man stänga av all "bildförbättring" såsom 200hz och liknande. Ingen clouding över huvud taget, extremt liten tendens finns till backlight bleeding i helt svart rum under rullande eftertexter i hörnen.

CDON
OK
(500+)
Utmärkt
Redigerades 9 år sedan

Cdon gör mig aldrig missnöjd. Är det något problem som de inte kan fixa så verkar de fixa det ändå i slutändan. Jag har spenderat (alldeles för) mycket pengar hos er, och det kommer jag fortsätta med som ni beter er.

Asus GeForce GTX 670 DirectCU II HDMI DP 2xDVI 2GB
Full Star 1
4.4
(8)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 9 år sedan

Har nu uppdaterat systemet lite, gått till en 27" skärm med 2560*1440 och fick lite mer krav. Slängde då in ett extra av detta kort så nu kör jag två. Visst blir det varmt, men inga problem. Extrem prestanda snackar vi nu, BF3 maxat på 1440p i ultra över lag är inte dåligt. Nu klarar jag mig för BF4.

Adlibris
Dålig
(500+)
OK
Redigerades 10 år sedan

Bra priser och utbud, men leveranser är äckligt långsamma. Alla gånger, och då menar jag alla, som jag beställt en bok med 2-5 dagars leveranstid, så skickas den efter just 5, eller ibland 6 dagar. Sedan är postens leveranstid på detta så det gäller man är ute i tid.

Corsair Obsidian 550D (Svart)
Full Star 1
4
(7)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 10 år sedan

Ett trevligt chassi i stora drag. Hade oturen med det första jag fick men det löste Corsair galant, plusbetyg redan där. Med ett modulärt nätagg är det inga problem att få till en riktigt bra kabeldragning, chassit är tyst, svalt och väldigt stilrent. + Utseendet + Ljudnivån + Insidan - Priset - Plastiga sidopaneler och ovansida Överlag, mycket bra uppgradering från ett Antec Nine Hundred

Elgiganten
Bra
(500+)
Dålig
Redigerades 10 år sedan

Flertalet affärer med elgiganten som jag tar upp i mitt omdöme. Köp av tvättmaskin, betalade för leverans och uppbärning i min lägenhet, vad händer? Jo, det kommer en stackars fjunig kille som ska transportera maskinen en trappa upp i min lägenhet. Hur slutar detta? Jo, det blir jag som får hjälpa till att bära upp maskinen. Vad hade hänt om jag hade skadat mig, min rygg, ställt maskinen på fötterna? Jag har givetvis inga skyddsskor eller kläder. Det slutade med att elgiganten betalade tillbaka frakten. Stort minus för att man inte får vad man beställer, litet plus för pengarna tillbaka på frakten. Nu senaste affären, i fysisk butik. Köp av eltandborste, 599kr kostade den. I webbutiken gick den dock på 299kr. Att man tar 100% prispåslag i fysisk butik är inte acceptabelt anser jag. Dock sänktes priset när jag påpekade detta, men det var bara för mig, resten av kunder betalade garanterat 599kr. Sedan nästa sak, köp av soda stream. Kostade 799kr, och då ingick inte kolsyrepatronen. Elgiganten hade tagit ut den ur förpackningen och klistrat på en lapp att den inte ingick. Fick då köpa patronen i eget köp. Sedan händer det roliga när man ser att Ica Maxi (!) säljer exakt samma soda stream för 150kr billigare, och då INGÅR kolsyrepatronen. Mycket fult gjort av elgiganden, och tyvärr överväger de negativa aspekterna de positiva.

Webhallen
Utmärkt
(500+)
Usel
Redigerades 10 år sedan

Handlat hos webhallen många gånger men nu undrar jag vad fan dom håller på med. Beställning dröjer, 1,5 vecka har gått för beställningsvara, skulle dyka upp i början av denna vecka, inget än. Går inte ringa, samtalet bara kopplas bort, kommer man väl in i telefonkö svarar dom aldrig. Tveksamt om min beställning levereras innan jul, och nu är jag riktigt missnöjd med webhallen. Företaget är tydligen påväg utför

Canon PowerShot SX40 HS
Full Star 1
3.7
(4)
116 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 11 år sedan

Helt fantastisk kamera, efter en månad kan jag inte hitta några fel eller brister. Fantastiska bilder i mörker, zoomen är extrem och ger otroligt bra bilder. Sedan roliga effekter som tilt shift, höghastighetsfilmning och full-hdfilmning är bara fantastiskt roligt. Värd varenda krona.

Apple MacBook Air (2011) - 1,7GHz DC 4GB 128GB 13"
Full Star 1
4.3
(28)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 11 år sedan

Underbar dator, går inte att jämföra med en vanlig laptop. Aldrig kört mac tidigare, trots det gått 3 månader så gillar jag inte operativsystemet om man jämför med windows, men datorn är underbar. Tunn, sval, presterar bättre än vad man tror trots den lilla storleken. Otroligt snabb med ssd, en perfekt pluggdator. + Design Vikt Batteritid - Överpris då det är Apple Lion Högljudd fläkt