Goliatbagge

Medlem sen 2008-09-09
57
Bidrag
21
Hjälpsamröster
Bosch BBH52550
3.6
(3)
1 919 kr
ett år sedan
Mycket bra sladdfri dammsugare. Betydligt bättre sugförmåga än Electrolux Ergorapido som dominerat på marknaden. Klarar t.ex. mattor alldeles utmärkt, vissa till och med bättre än med vanlig dammsugare. Faktum är att den nästan ersätter den vanliga dammsugaren. Saknar en handdammsugare som annars ofta ingår i sådana här modeller. Dessutom omöjligt att dammsuga på lister och aningens för hög för att komma under vår soffa som är ca 1 dm hög.
Philips AJ3400
3.2
(4)
286 kr
ett år sedan
Älskar Philips väckarklockor. Tydliga siffror som går att dämpa så att de inte lyser för starkt om man har den på ett sängbord nära ögonen. Bra byggkvalitet som håller år ut och år in. Backupbatterierna har räddat många arbetsdagar vid strömavbrott. Med dagens smarta teknik börjar den kännas lite gammal och med väldigt enkel funktionalitet, men har ändå svårt att göra mig av med den.
TP-Link TL-WA830RE v2
3.1
(5)
438 kr
2 år sedan
Så instabil att den inte ens klarar av att konfigureras klart innan den tappar anslutningen, trots att den står precis brevid routern (ASUS RT-AC66W). Har försökt att konfigurera den på alla möjliga vis med och utan WPS, direktansluten osv. När den lägger av för tionde gången orkar man inte mer. Kanske bra när den fungerar, men mitt exemplar går till skroten.
Netgear WN3000RP v2
3.4
(4)
299 kr
2 år sedan
Tack! Så här smidigt ska en repeater fungera! Jag har länge haft strul med en TP-Link (TL-WA830RE), men den här var "up and running" på fem minuter. Smidig installation och fungerar smärtfritt. Nu har varenda vrå i källaren täckning. När man inte kräver mer avancerad funktionalitet är det dessutom trevligt att den bara sitter enkelt i ett vägguttag, så att man slipper ytterligare en grunka som står och blinkar på en vägg eller byrå. Ruggigt prisvärd dessutom med tanke på att den endast ligger på 300-lappen.
Stiga Sports Hockey Play Off
3.5
(1)
599 kr
2 år sedan
Odödlig klassiker som passar för nästan alla åldrar (inte de allra minsta). Inte världens mest tåliga, men reservdelar går att få tag på.
Google Pixel 128GB
4.3
(9)
2 år sedan
Så himla bra mobil trots att den har några år på nacken. För den här prislappen på 3000 kr går det inte att få något bättre. En premiumtelefon i mellanprisklassen. Det är så här som en Android-telefon är tänkt att vara. Rapp som attans, inga förinstallerade appar som segar ned och alltid först med den senaste Android-versionen. Snabb fingeravtrycksavläsare och det stora internminnet på 128 GB är bara att njuta av. Då foton, om man vill, laddas upp på ett Google-moln för foton med obegränsat utrymme så blir utrymmet på mobilen något du aldrig behöver fundera på. Den kvicka snabbladdningen är också en lyx för oss som inte haft en sådan här kvalitetslur tidigare. Plötsligt blir powerbanks i princip onödiga. Det enda minuset är batteritiden som är för låg. Om man använder mobilen ganska flitigt så håller den inte i dagen ut, vilket leder till ett joxande med laddning.
Google Chromecast (2nd Generation)
4
(141)
449 kr
2 år sedan
Efter någon månads användning, så började den glappa. Började med enstaka gånger varje dag, men ökade successivt tills att den nu är helt oanvändbar. Fick gå tillbaka till den första generationen som jag hade tidigare för att det skulle fungera normalt igen. Dåliga exemplar finns således.
Motorola Moto G4 16GB
3.9
(3)
3 år sedan
*Redigerades 2 år sedan
Inköpt 2016-11 på CDON för 1890 kr. Moto G-serien har tagit över som bästa mobil under 2000-lappen från Sonys Z-serie som blivit buggigare. Den här är rapp och stabil och har förblivit så under de nio månader jag har haft den. Batteritiden är bra, även om den kunde varit ännu bättre, men då kör jag också en del krävande spel på den. Bra skärm både vad gäller att titta på och touchresponsen. Kameran fungerar också alldeles tillräckligt för mig. Snabb och det blir bra kvalitet på bilderna om inte förhållandena är alltför dåliga. 16 GB lagringsutrymme är dock för lite för att rymma de appar jag använder utan att behöva tömma den på bilder/filmer för ofta. Nya favoritmobilen! Uppdatering 2018-08: Där gick den i graven. Flera gånger dagligen går touchfunktionen bananas och klickar hej vilt på allt möjligt utan att man gör någonting. Prestandamässigt var jag fortfarande nöjd med mobilen, så tråkigt.
Sida 1