Prisjakt

netza

Medlem sen 2008-09-01
59
Bidrag
6
Hjälpsamröster
Apotea
Utmärkt
(500+)
n
netza
59 omdömen
UselRedigerades 6 månader sedan

Handlar på Apotea flera gånger per år. Att man kan beställa hem receptbelagda varor via nätapotek måste vara den bästa uppfinningen sedan skivat bröd. ;) Nåväl, varorna kommer alltid fram snabbt och har aldrig varit något krångel! 2023-10-29 Behöver uppdatera mitt omdöme efter att ha blivit väldigt dålig behandlad av en av Apoteas farmaceupter för några månader sedan. Jag tar en medicin i olika doser, säg 10mg på FM och 5+5MG på EF. Den på 10mg blev restnoterad i hela Sverige så min läkare fick skriva ut ett till recept på 5mg-tabletterna så jag skulle komma upp i min dagsdos. Inga konstigheter. Men vid beställning hade Apotea tagit bort medicinen från mitt köp och när jag mailade och försökte förklara var det som att tala med en vägg, de vägrade skriva ut medicinen åt mig. Detta skapade givetvis mer stress då min medicin hemma nästan var slut pga förseningen av att behöva fixa nytt recept också. Fick vända mig till ett fysiskt apotek och där fick jag all medicin jag behövde, utan krångel eller frågor! Handlar aldrig på Apotea igen!

Huawei MediaPad M2 8.0 LTE 32GB
Full Star 1
5
(3)
n
netza
59 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 3 år sedan

Har haft denna i ett halvår nu och är fantastiskt nöjd med den! Köpte den främst för läsning av e-böcker då mobilen kändes för liten och att kunna ha den lite som all round. Men det har nästan blivit mer "all round" än läsning, haha. Men valet gick även till den då det var den enda plattan jag kunde hitta som hade 3GB ram till det prisläget. Jag fick den för strax över 2000 på något tillfälligt erbjudande. Den funkar jättebra till slösurfande, youtube, spelande, filmtittande mm. Jag var osäker över storleken innan jag köpte den, ifall jag borde ha en större, men nu tycker jag att storleken är perfekt. Inte för stor för läsning av böcker och inte för liten för filmtittande med mera som en mobil, vilket även gör den väldigt smidig att bära med sig om man som jag är iväg en del och vill slippa bära med sig en laptop. + Batteritiden + Snabb + Utrymmet, känns som jag slängt in hur mycket spel och andra appar som helst, laddat ned spotify-listor med mera men ännu ingen varning om utrymmesvarning eller behov av att stoppa i ett SD-kort. + Storleken - Kameran är rätt kass Plattan har övertygat mig om att skaffa en Huawei-mobil nästa gång! Edit: 2020 och nästan fem år senare fungerar den ännu bra. Klart ett av mina bästa köp!

Åhléns
Dålig
(119)
n
netza
59 omdömen
OK3 år sedan

Tog nästan en vecka för dem att skicka produkterna, i övrigt inga problem.

Bosch BKS4043 Sladdlös
Full Star 1
1
(3)
n
netza
59 omdömen
Half Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 7 år sedan

Fullständigt jävla värdelös. Jag fick den här i julklapp för över ett år sedan för att kunna dammsuga upp kattsand utan att behöva dra fram storsugaren varje dag. Men det orkar den knappt och man får dra fram och tillbaka över sanden flera gånger och den får ändå inte upp allt. Så på den tiden går det ändå snabbare att dra fram vanliga dammsugaren. Inte heller jord eller krossat glas orkar den suga upp. Använder man munstycket för att komma åt bättre så är det ändå för litet så allting fastnar i det. Jag har inte testat den på vatten men det väger ju typ inget när det är på golvet så det kanske är det enda den orkar suga upp?? Bökig att rengöra. KÖP INTE. Min ligger typ bara i skåpet.

D-Link DI-524
Full Star 1
2.8
(40)
n
netza
59 omdömen
Full Star 1Half Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 7 år sedan

Min särbo har haft denna i flera år mest för att jag ska komma åt wifi när jag är där, men den är rätt värdelös. Wifit går upp och ned hela tiden och tappar kontakt.

FotoKungen
Bra
(302)
n
netza
59 omdömen
UtmärktRedigerades 8 år sedan

2012: Har bara beställt framkallning här tidigare, vilket jag har varit nöjd med! Måndag morgon beställde jag min första kamerapryl och kunde hämta ut den dagen efter. Fantastiskt bra! 2016: Måste sänka ett snäpp från mitt tidigare betyg då deras system för framkallning var väldigt bökigt att hantera, fick klicka runt och göra om ett par gånger innan jag fick det jag ville ha. Annars gick allting prima. Beställde en fredag eftermiddag och hade bilderna på måndagen. Bilderna blev väldigt bra med. Toppen!

Toshiba DT01ACA200 64MB 2TB
Full Star 1
3
(3)
1 363 kr
n
netza
59 omdömen
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 9 år sedan

Började klicka och surra oroväckande en månad efter garantin gått ut, men den dög fram tills dess.

The Sims 4 (PC)
Full Star 1
1.9
(19)
109 kr
n
netza
59 omdömen
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 10 år sedan

Har spelat typ 8 timmar när det släpptes och inte en stund hade jag direkt roligt. Har inte spelat det sedan dess. Kändes som att spela Sims 1 med lika lite innehåll men med Sims 3-grafik, för speciellt mycket förbättrat är det inte. Stor flopp!

Gigabyte GeForce GT 430 OC HDMI 1GB
Full Star 1
3.3
(3)
n
netza
59 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Half Star 4Empty Star 5
Redigerades 10 år sedan

Har haft det här i 2½ år och det har fungerat fint fint att spela på och redigera foton. Men nu har ena fläkten dött. :(