Prisjakt

Psykedelic

Medlem sen 2008-07-14
9
Bidrag
0
Hjälpsamröster
Lyko
Bra
(500+)
P
Psykedelic
9 omdömen
Dålig4 år sedan

Smidig webshop. Bra priser stundvis. Men det som retar mig riktigt mycket är att dom skriker FRI FRAKT, FRI FRAKT hela tiden. Men! När man kommer till sista steget, javisst, du kan få fri frakt, men du får vänta i 10 dagar på din leverans. Grattis! Men! Lägger du till 30 kronor, ja då löser dom det på 2-3 dagar, som alla andra erbjuder som standard. Det är lägre än Glocalnet!

Miele Complete C3 PowerLine SGDF3
Full Star 1
2.8
(10)
P
Psykedelic
9 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
4 år sedan

Efter att vår 14 år gamla Philips som vi varit jättenöjda med gick sönder gav jag mig på jakt efter en ny dammsugare. Rätt så snabbt kan man läsa sig till att det är Miele C3 som verkar gälla om man letar efter en dammsugare som ska hålla lång tid. Slog till på en sådan här. Har precis köpt den, så jag kan bara uttala mig om initiala intryck: Positivt: Lång räckvidd Bra kvalitetskänsla Enkel att handha Verkar ha bra sug Slangen är mjuk och följsam. Fått bra recensioner på nätet och tester Förvaring för tre tillbehör i chassit. Negativt: Inte jättesnygg att se på Munstycket ingen höjdare med tanke på prisklassen. Ganska klumpigt och plastigt intryck. Glider inte så lätt som man förväntar sig. Ska testa att köpa ett twinnermunstycke. Övrigt: Man kan byta ut både de olika filtren och munstyckena till olika varianter som medför både tystare maskin och bättre filtrering, men för detta pris vill jag ha med det som standard. Hjulen är små, men roterar 360 grader, så att dammsugaren manövreras lätt, till skillnad från många andra modeller som har fasta bakhjul. Trodde att trösklar skulle vara vanskliga att ta sig över, men det verkar funka bra. Då jag värderar kvalitet och hållbarhet fick det ändå bli denna Mielen. Den hade fått full pott om den vore snäppet tystare, samt haft ett bättre munstycke. Tystheten kan man kanske bättra med hjälp av tysthetsfiltret som finns som extra utrustning

Xiaomi Mi 9 Dual SIM 6GB RAM 128GB
Full Star 1
4.7
(18)
P
Psykedelic
9 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
5 år sedan

Har haft mobilen i en knapp vecka. Gick från en Huawei P9 som hade gjort sitt. Kan summera att telefonen är jäkligt bra, kort och gott, inte minst till detta pris! Bra saker: * Kanonbra skärm - OLED med aktiv stand by * Snabb, allt går blixtsnabbt, kameran, google maps, you name it. * Gestnavigeringen är smidig, funkar typ som nya iPhones. * Batteriet håller 1,5 dag, och laddar snabbt som en iller när man behöver toppa upp. * Kameran gör otroliga bilder. * Sneglande lite på en Moto G7 Plus, men Xiaomi MI9 är väldigt mycket smidigare i formatet. Dock dyrare. Mindre bra: * Notifikationsikoner försvinner från status-baren snabbt * Fingeravtrycksläsaren är inte lika bra som de gamla vanliga. * Reklam i de förinstallerade Xiaomi-apparna, men de använder jag inte ändå, dessutom går det att stänga av i respektive app. Förhoppningsvis kan man lösa de negativa sakerna med mjukvaruuppdateringar. Övrigt: Har bytt launcher till Evie-launcher som ger ett renare utseende, och gömmer alla appar i lådan. Kan starkt rekommendera denna, då den går snabbt att snygga till utseendet på, och dessutom utan massa trixande. Uppdaterar omdömet efter lite mer användande.

Uret.se
Utmärkt
(500+)
P
Psykedelic
9 omdömen
Utmärkt6 år sedan

Bra priser, bra hemsida. Snabb leverans! Det enda jag saknade var betalning via Klarna. Det är lätt att man missar en e-postfaktura.

Jabra Halo Smart Wireless In-ear
Full Star 1
2.9
(23)
P
Psykedelic
9 omdömen
Full Star 1Half Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 6 år sedan

Var supernöjd med dessa, fram tills för ett par veckor sedan, så de började glappa i högra kabeln. Glappet gör att musik och samtal bryts spontant. Två veckor efter att garantin gått ut. Observera att där bara är ett års garanti på Jabras headsets, där många andra märken erbjuder två års garanti. Märkligt nog hade killen framför mig i kön på Netonnet också glapp i sina halo smart. Han klarade sig turligt nog inom garantitiden. Tveksamt om man vågar prova andra liknande headsets från Jabra, typ Elite 25E som har samma konstruktion. Synd! +Helt okej ljud +Snabbknapp till Siri/Google now - dålig räckvidd utomhus (ljudet klipper) -verkar vara dålig kvalitet på konstruktionen.

Koss Porta Pro On-ear
Full Star 1
4.1
(289)
359 kr
P
Psykedelic
9 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Half Star 4Empty Star 5
Redigerades 8 år sedan

Sitter just nu och lyssnar på mina porta PRO som jag köpte för typ10!? År sedan. Funkar hur bra som helst! Har bytt ut skumgummit en gång. Har testat några kollegors 2000+ kronors lurar, men de är inte ens i närheten av att vara så bekväma som dessa. Jag vet inte om kvalitén har blivit sämre på senare år, men jag märker inte av dålig kvalité. Allra största nackdelen är att de läcker ut ljudet mycket, så det går inte att ösa på för fullt på typ tåget eller kontoret, om man har lite respekt för sin omgivning, Köp dessa, du blir inte besviken!

Tehuset Java
OK
(7)
P
Psykedelic
9 omdömen
BraRedigerades 10 år sedan

Har upptäckt kaffets underbara värld, förutom Skånerosten, och då är det bra att ha Tehuset Java till hands, har handlat otaliga sorters kaffe där, och även en kaffekvarn (Wilfa WSCG2) till ett bra pris! Får alltid ett gott bemötande, där personalen gärna vägleder kunderna till det de vill ha.

Andersson LED4781FDC PVR
Full Star 1
4
(2)
P
Psykedelic
9 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Half Star 4Empty Star 5
Redigerades 11 år sedan

Har denna TV som sovrums-TV. Var på jakt efter en 42-tummare på mellandagsrean, men efter att ha sett kön till en av de större kedjorna så körde jag vidare till NetOnNet och hittade denna till slut. Här får man en 47 tums TV till priset av en 42 tummare. Har inte testat internetfunktionerna eftersom behovet ännu inte har uppstått. Men väldigt bra att Wifi-adaptern är så billig till denna till skillnad från konkurrenter. Som sovrums-tv är den bra. Hade inga större krav på den. Räkna med lite clouding och artefakter, men det får man även med dubbelt så dyra Samsung-apparater. Bilden måste justeras lite till en början (dra ner ljusstyrkan, och slå av de flesta bildförbättringssystemen) så är det kanon. Dock verkar det som att man inte kan stänga av de helt. Bra TV, som jag uppskattar att 95% av TV-tittarna också skulle tycka. Lite för dålig dokumentation och support tack vare att det är specialmärke. Det mest störiga jag upplevt hittills är att den startar sig själv mitt på natten för att söka efter uppdateringar, trots att man inte har wifi-modul installerad. Men det går att stänga av i menyerna. Jag har Com Hem analog-TV. TV:n hanterar detta bra.