Kategorier
Prisjakt

mikaelfff

Medlem sen 2008-07-12
11
Bidrag
7
Hjälpsamröster
RoyalDesign
Utmärkt
(500+)
Usel
5 år sedan*
Bra utbud och ibland bra priser, men urusel kundservice ("vi följer våra regler och rutiner" istället för att följa konsumentköplagen). Dåliga fraktvillkor, omodern syn på returer, och märkliga erbjudanden om ersättningsvaror som aldrig infrias. Handlar helst någon annanstans.
*Redigerades 5 år sedan
Nokia DT-900
4.5
(6)
6 år sedan*
Toppenprodukt, bästa trådlösa laddaren av de plana jag testat! Laddar snabbt, är snygg och känns säker och gedigen till skillnad från vissa andra "plastigare" laddare. Enda minuset: stickproppen till väggen är *stor*, och kan lägg ta upp två platser om du tänker koppla in den i en grendosa. OBS. Just nu skulle jag rekommendera att köpa Nokia DC-50 (http://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=2642339) istället för denna på grund av: nyare produkt, likadan design, lägre pris och inbyggt batteri.
*Redigerades 6 år sedan
Samsung Galaxy Express II LTE SM-G3815
4.6
(6)
699 kr
7 år sedan*
Till det priset är den riktigt bra!
*Redigerades 7 år sedan
Nokia Lumia 920
4.4
(159)
5 769 kr
8 år sedan*
Fötter en vecka var jag fast i Windows phone, och denna nya version i en så utmärkt förpackning gör mig ännu mer säker på att jag har hittat rätt. Kameran är otroligt viktig för mig och Nokian levererar!
*Redigerades 8 år sedan
Nokia Lumia 800
4.2
(124)
9 år sedan*
Helnöjd kan jag bara säga! Enda klagomålet är att det inte finns någon framkamera, och att kameran baktill lämnar lite att önska i fråga om kvallite i mörka förhållanden.
*Redigerades 9 år sedan
Microsoft Arc Touch Mouse
3.2
(5)
572 kr
9 år sedan*
+ Mycket smidig att ha med sig. Tar väldigt liten plats i väskan ihopfälld. + Lång batteritid + Liten USB-mottagare + Bra programvara, går att ställa in. Tips är att stänga av scrollklicket. - Något dyr - Ingen extraknapp
*Redigerades 9 år sedan
Logitech Harmony 525
3.9
(289)
12 år sedan*
Vill börja med att säga att min fjärrkontroll strulat rätt mycket. Logitechs vanliga support är riktigt bra, men just Harmony-supporten har varit omöjliga att ha att göra med. Vidare på minussidan är programvaran. Den fungerar väldigt dåligt, kräver internet, kräver att ens dator är ansluten med ethernet-tp-kabel - man kan inte ha trådlöst internet, och så vidare. Krånligt och dåligt! Uppladdningsbara batterier? Nej. På plussidan: det är en multifjärrkontroll, det är lätt att styra olika funktioner. Smidigt med en fjärrkontroll.
*Redigerades 9 år sedan
HP Envy 4-1090eo
3.6
(3)
9 år sedan*
Riktigt läcker design. Snabb, tyst, tunn och lätt! Älskar det upplysta tangentbordet och att det är enkelt och framförallt finns tydliga knappar med små lampor för att slå på och av ljud och wifi. + Coolsense, aldrig blivit varm upptill! + Funkar utmärkt med Windows 8 - Kan inte installera mer RAM eller byta hårddisk utan att lämna in den
*Redigerades 9 år sedan
Outnorth
Utmärkt
(500+)
Utmärkt
11 år sedan*
Snabba leveranser och studentrabatt!
*Redigerades 11 år sedan
Panasonic Viera TH-42PX80
4.6
(174)
12 år sedan*
Bilden är hur grym som helst! Läs mer i forumet. Detta är den bästa teven jag nånsin ägt och nog den bästa jag sett. + Bilden + Priset + Utseendet + Tre HDMI-kontakter + SD-kortläsare - Fjärrkontrollen måste vara riktad rakt mot teven för att dess signaler ska registreras Köp direkt och lös minuset med en annan fjärrkontroll (t.ex. en Harmony)!
*Redigerades 12 år sedan
Sida 1