Prisjakt

tr1me

Medlem sen 2008-07-06
15
Bidrag
7
Hjälpsamröster
Epson EH-TW7000
Full Star 1
3.3
(16)
13 464 kr
t
tr1me
15 omdömen
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
3 år sedan

Ägt denna i ca 1 år. Bilden flimrar i eco-mode och det är extremt störande. Byter man bildläge slutar det flimra men fläktljudet går upp rejält. Sannolikt lampan som är kass - NetOnNet tycker jag ska skicka hela projektorn... Vidare stängs den av hux flux med då och då. Man blir lika förvånad varje gång. Sker utan förvarning, vid ca 20 grader i rummet och givetvis renblåst filter. Bilden är okej men inget man får någon wowkänsla kring. Detta är utan tvekan min sista Epson (ägde en 6100 innan) och kan inte fatta att jag valde Epson igen. Summa summarum: Jag skulle starkt avråda från denna produkt! (samt kan tycka att @NetOnNet skulle kunna skicka ut en annan lampa jag skulle kunna testa med, snarare än att jag ska skicka tillbaka hela åbäket)

JBL Live 650BTNC Wireless Over-ear Headset
Full Star 1
3.3
(7)
1 481 kr
t
tr1me
15 omdömen
Full Star 1Half Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
4 år sedan

Ägt dessa ett par timmar och måste säga att jag blev enormt besviken. Jämför med Bose QC35 lurarna som jag använt sista 2 åren. ANC - är verkligen under all kritik. När man sätter på det så hör man ett dovt susande i öronen och funderar på om man satt på eller slagit av ANC. Vidare så räcker det med att man är i närheten av ANC knappen för att slå av / på det. Behöver inte ens trycka ner knappen - måste vara nått glapp? I mina QC35 tystnar världen rejält när man sätter på ANC. Fingeravtryck - lurarna är täckta av fingeravtryck efter bara några minuters grejande. Nej, jag har inte meckat med bilen innan utan har helt rena/nytvättade händer. Ljudet - Kan inte yttra mig då jag inte hunnit spela in dem. Kändes okej vid första intrycket. Knapparna - Dessa fungerade inte överhuvudtaget på lurarna. Har en Galaxy S9. Knapparna är helt döda, kan varken höja, sänka, byta låt, eller starta och stoppa musiken. Fick under mitt test göra detta via telefonen. Lurarna trasiga från fabrik? Testat att para dem flera gånger etc. Passform - Sitter bra på mitt huvud som är rätt litet. Ganska rejäl klämkraft, nästan så jag oroar mig att de ska ge huvudvärk om man har dem under en lång resa eller liknande. Allt som allt är jag väldigt negativ till dessa. Kanske har jag fått ett måndagsex men det inger inte direkt något förtroende. De åker omgående tillbaka till butiken och jag kommer inte be om att få testa nya då ANC är totalt värdelös.

Cleancut se
Bra
(404)
t
tr1me
15 omdömen
UtmärktRedigerades 9 år sedan

Beställde (även jag) en Sharpmaker. Valde inte avbetalning utan faktura. För mig var detta inget problem och jag hade vid tillfället för beställning inte heller läst omdömed nedan. Var extremt lätt att beställa på webbsidan. Ordern kom snabbt och den var väl förpackad. Mycket nöjd med min upplevelse av Cleancut.se. Jag har även ringt dem kring frågor på några produkter och de gav mycket bra och informativa svar! Rekommenderas!

Grand Theft Auto V (PC)
Full Star 1
4.3
(29)
116 kr
t
tr1me
15 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades 9 år sedan

Väldigt bra och välplanerat! Känns dock som att det ibland är portat från konsoll till PC, går exempelvis inte att dubbelklicka på vissa saker utan man tvingas trycka enter. Supersnygg grafik, realistisk känsla i bilkörningen, vapenhantering och fysik. Det som drar ner betyget är långa laddningstider, ibland timar det ut. Ibland kastas man in i story-mode pga att man inte kommer in i onlineläget. Ett mycket bra spel!

REL Acoustics T-5
Full Star 1
4.6
(10)
t
tr1me
15 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 9 år sedan

Kört denna nu i ca 150 timmar över 1 år. Var besviken till en början, men när jag kopplade in "specialkabeln" man får med, samt hade spelat in denna bas måste jag säga att denna är otroligt kompetent. Bor i en villa som är ytterst välisolerad med ca 40m till grannen. De hör dock basen när jag tittar på film. Även om de är inomhus =) Snygg och fräsch jag är är väldigt nöjd!

Philips 55PFS6609 55" Full HD (1920x1080)
Full Star 1
4.5
(4)
t
tr1me
15 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades 9 år sedan

Nu ägt denna TV i ca 2 veckor och omdömet baseras på detta. De fysiska egenskaperna hos denna TV är väldigt trevliga. Borstad aluminium på framsidan och vit på baksidan. Baksidan är platt och slät över hela ytan vilket underlättar upphängning på vägg. Gott om anslutningar bakom TV'n och det är enkelt att få sladdar prydligt hängande i mitten av TV'n. Denna enhet är ganska lätt jämfört med min tidigare Plasma. Ska du sätta denna TV på vägg behövs ett fästa som stödjer 400x400. Ljudmässigt tycker jag det är fullt godkänt. Inga skorrande ljud eller annat tråkigt av chassiet. Bildmässigt är jag väldigt nöjd. Framförallt med svärtan. Svart är svart och inte grådassigt som på många apparater. Bilden är följsam och jag upplever inget lagg eller liknande. Hög skärpa, klara färger och otroligt bra svärta. TVn gör sig dock bäst på att visa HD-material och jag utvärderar enheten baserat på 1920x1080. Vanlig SD upplösning ser väldigt trist ut, men det är vad det är. Negativt med denna apparat är fjärrkontrollen. Den är okej, men inte mer. Jag kör med multifjärr så det är inget jag bryr mig om. Ytterligare negativt är gränssnittet vad gäller inställningar. Det går att nå samma inställningar på flera sätt och det är ganska icke intuitivt. Svårt att veta vad som är vad i menyerna och det finns massor av standardinställningar som gör bakomliggande förändringar i flera parametrar. Jag tycker bilden är hyfsad rätt ur kartong. Dock är detta givetvis subjektivt. Finns några guider på nätet men jag har inte gått efter dem då jag tycker bilden blir en smula livlös av dessa guider. SmartTV funktionerna fungerar helt okej, netflix likaså. WiFi fungerar fint och inget lagg mellan mitt NAS och TV'n när jag kör trådlöst. Inte testat att göra trådat. All in all är jag väldigt nöjd med apparaten. Köpte den för 6990:- vilket jag tycker är billigt för denna TV. Jämförde med många maskiner, speciellt Panasonic Viera TX-55AS40E. Den TV.n hade konstiga lagg och annat för sig. Drar av två stjärnor pga fjärrkontroll, icke intuitivt gränssnitt och extremt många inställningsmöjligheter, många där det inte framgår vad konsekvensen blir vid ändring. En väldigt bra produkt och jag rekommenderar ett köp!

JBL Synchros E50 BT Wireless Over-ear Headset
Full Star 1
3.8
(14)
t
tr1me
15 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades 9 år sedan

Köpte dessa igår och detta omdöme är baserat på några timmars användning. Det får därför värderas för vad det är. Ha i åtanke att betyget grundar sig på lyssning med mobil. Hörlurarna är enligt mig väldigt snygga, moderna och känns faktiskt som de är av bra kvalitet. Sitter ganska skönt. Känns skönare lurar men även mer osköna. Skulle säga att dessa sitter bra! Upplever dem som något "grunda" dvs örat nuddar kåpan över elementen en smula. Jag har ganska små öron. De drivs ganska enkelt av min smartphone. Lite svårare att driva med sladden men när jag kör via BT får jag skruva ner till ca 70% för att få en lagom volym. Med sladd får jag ha ca 90%. Tycker ljudet är ganska neutralt. Ingen överdriven bas enligt mig men den finns där och ur mitt perspektiv alldeles lagom. Extremt smidigt att kunna höja volymen på sidan. Även byta låt. Funktionen för att dela musiken trådlöst har jag inte testat och ser inte heller nån nytta för. Hörlurarna läcker ut musik en smula, dock inte jättemycket. Jag lyssnar i regel ganska högt då jag flyger mycket och vill dränka annat ljud. Tror inte att "grannen" störs så jättemycket av läckande ljud men jag är helt säker på att det hörs vad man lyssnar på. Jag har ännu inte tagit mig igenom en första laddning så jag kan inte yttra mig om batteritid etc. Tycker lurarna känns väldigt prisvänliga och i affären hade de ingen prislapp. Lät bli att lyssna på dem då jag var säker på att de var över min budget men när säljaren sa att de kostade 1200:- slog jag till direkt. All in all - Jag är än så länge väldigt nöjd! Sätter en 8.a baserat på att jag enbart ägt dem i 1 dygn. Kan komma att revidera dessa vid senare tillfälle.

Trademax
Bra
(500+)
t
tr1me
15 omdömen
BraRedigerades 10 år sedan

Köpte en stor soffa hos Trademax. Levererades snabbt och välpacketerat. Köpet gick smidigt och fakturan kom i mailen. Produkten känns som utlovat och gick förhållandevis fort att montera. Första gången jag handlar hos Trademax och det var en positiv erfarenhet.