Kategorier
Prisjakt
Cleancut se
 • Stort utbud av kockknivar
 • Fri frakt och snabb leverans
 • Butik på Hornsgatan + Bromma
j
jba18

1 omdöme

Utmärkt
5 månader sedan
Har lagt 3 beställningar det senaste året och det har alltid varit perfekt service! Har beställt sent på kvällen och varorna har skickats på förmiddagen dagen efter. En annan positiv sak är hur väl förpackat allting är när det dyker upp. Väl skyddat och genomtänkt! Extra plus för deras hemsida som har genomgående beskrivningar av nästan alla produkter de säljer + att de även har informativa youtube videos. Fungerar väldigt bra för att lära upp sig och finna den rätta produkten man behöver. Kommer utan tvekan att fortsätta att köpa mina knivar och tillbehör från Cleancut framöver! :)
Anonym användare
Anonym användare
Utmärkt
5 månader sedan
Fenomenalt hjälpsam och tillmötesgående kundservice! Att everansen var snabb och våtstenarna höll god kvalité gör det omöjligt att inte rekommendera Cleancut. Kanonbra butik! 👌
r
roxkz

13 omdömen

Utmärkt
5 månader sedan
Ni förtjänar inget annat än fullt betyg efter din service jag fått av er genom åren. Från första besöken i er lilla kontorslokal i änden av en korridor till er nyöppnade butik i stan.
Anonym användare
Anonym användare
Utmärkt
6 månader sedan
Mycket bra Webbutik mycket bra support och service. Samt supersnabba leveranser. Att sedan man kan få vänta på en Takamura kniv ett år är ju inte så konstigt. Dom tillverkas för hand i små serier. Fantastiskt fina vassa tunna knivar troligen en av dom mest prisvärda på marknaden. Den som väntar på något bra.....
Anonym användare
Anonym användare
Utmärkt
8 månader sedan
Ett tips jag fick av min bror. ångrar det inte. Blev en större människa i köket, allt blev mkt roligare med dessa knivar jag fick tillgå och dessa stenar jag köpte till som är runt 25-30 stycken. Jag ser inget annat än att det är det bästa jag upplevt från Cleancut. Trevligt bemötande med inspiration i det mesta. Stort kunskap och ingav förtroende. Och jag har under tid lärt mig mycket inom området så instämmer med allt de förmedlar inom området.
d
danny123

16 omdömen

Utmärkt
10 månader sedan
Fungerar så bra man kan hoppas på. Gillar den lilla presenten jag fick i paketet med knivarna.
P
Pascal

6 omdömen

Utmärkt
ett år sedan
Allt funkar perfekt med dem. Trevliga, effektiva och högkvalitativa knivar. 5!
Utmärkt
ett år sedan
Jag har köpt kockknivar, slipstenar, eggskydd m.m. från dem vid ett flertal olika tillfällen nu. Alltid snabb och smidig order och leverans. De har ett stort utbud bra knivar, allt från billigare "nybörjar"-knivar (som fortfarande är av hög kvalitet) till finare knivar som kostar lite extra. jag har bara gott att säga om denna butik.
Betyg köpupplevelse
4.6Utmärkt
6 omdömen
Distribution av köpupplevelse
(6)
(0)
(0)
(0)
(0)

Om butiken

Cleancut se

Butiken finns i Sverige. Priserna visas i SEK.

Betalningsalternativ

SwishVisaMasterCard
 • Kortbetalning
 • Direktbetalning
 • Faktura
 • Avbetalning
 • Förskottsbetalning
 • Postförskott
 • SMS-betalning
 • Bitcoin
 • Betalning via telefonräkning

Kundtjänst

Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

Erbjuder telefonsupport. Se butikens hemsida för mer information.

www.cleancut.se

Bolagsinformation

Fullständigt firmanamn: Rena snitt Sverige AB

Organisationsnr: 556843-1711

Information hos allabolag.se

Rekommenderad återförsäljare