Prisjakt

FreelancerII

Medlem sen 2008-06-27
5
Bidrag
3
Hjälpsamröster
Nordic Home Culture FT-543
Full Star 1
2.3
(1)
1 029 kr
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
7 månader sedan

Först, Den är INTE tyst "low noise", inte ens på lägsta läget. Visst den den blåser skapligt på alla lägen men låter något för jävligt och det drippar och droppar när vattnet rinner ner i behållaren bak på. Någon "KYL" funktion finns inte. Den går att fylla upp med kallvatten och klampar som följer med men det gör ingen skillnad på luften. Jag har ett litet vardagsrum och det gjorde absolut ingen skillnad när man tryckte på "cooling" Okej, den ser bra ut men funkar bara som en vanlig fläkt som är onödigt högljudd och inte kan svänga åt sidorna. Våran fläkt för 199:- från ÖoB funkar bättre en detta åbäke och är tystare. Dom olika lägena var helt onödig då det bara kändes konstigt och jobbigt när den sattes igång i pustar. Absolut inte värd pengarna. Ägde den i 27 timmar tills jag skickade tillbaka den. Den borde säljas som bara vanlig luftfläkt, inte luftkylare. Exet jag fick var dessutom redan öppnat av någon och antagligen återlämnat precis som jag gjorde. Kan INTE rekommendera den här. Ska man ha något som kyler så är det en AC som gäller och mer pengar att investera.

Apotea
Utmärkt
(500+)
Utmärkt
ett år sedan*

Alltid fri frakt, det känns bra om man missar något, många fraktsätt att välja på. Funkar alltid men ibland kan det dra ut på tiden om man beställer på recept. Nackdelen är att jag handlar mer från "apoteket"en vad jag någonsin har gjort innan apotea fanns :D Bäst priser på läkemedel etc.

*Redigerades ett år sedan
Moser 1400 ProfiLine Edition
Full Star 1
3
(18)
294 kr
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
4 år sedan*

Bra pris men låter som ett helt tröskverk, vibrerar så man måste ta pauser(ett par hjärnceller har nog dött?! ;) och är alldeles för tung. Vasst klipphuvud. Den håller nog hur länge som helst(Tysk kvalite'?) Duger om man inte är så kräsen, men får knappt godkänt av mig.

*Redigerades 4 år sedan
Spelbutiken.se
Utmärkt
(500+)
Usel
13 år sedan*

Tycker som tidigare dåligt att annonsera ett spel och sedan annulera all ordrar, dessutom var mina gammla ordrar därifrån helt fel eller borta. skräp butik, dåliga på att svara mail och chat konstant nere EDIT: Köpte ett spel på onsdags kvällen för att förhoppningsvis ha det på fredagen MEN dom postar bara på Måndagar, Onsdagar och Fredagar. Så vill ni ha något i tid, boka långt innan.

*Redigerades 7 år sedan
Seagate Expansion Desktop Drive USB 2.0 1TB
Full Star 1
3.3
(31)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
12 år sedan*

Köpte den på Elgiganten för 699:- också(skulle köpte en till men man är ju inte gjord av pengar) Har den till lagring av filmer och diverse, på 1 timmes konstant överföring så blir den knappt fes ljummen. Slår av till standby efter en stunds inaktivitet och det bästa är att den stänger av sig när man stänger av datorn. En så länge ett väldigt bra köp, låter väldigt lite(knorrar lite vid användning/överföring) och inga problem.....en :) Perfekt för lagring och det funkar att bränna IMG direkt ifrån disken precis lika bra som ifrån dom interna. rekommenderas! (uppdaterar om något skulle hända)

*Redigerades 12 år sedan
Marmitek Powermid XL
Full Star 1
3.2
(10)
480 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Half Star 4Empty Star 5
13 år sedan*

Har en av dom ihop med min Harmony One för att sätta på min NEXA belysning. 295:- på Classe. Gör sitt jobb, men som sagt väldigt riktnings känslig. Spikrakt på annars funkar det inte.

*Redigerades 13 år sedan