Kategorier
Prisjakt

Siv

Medlem sen 2020-10-11
2
Bidrag
3
Hjälpsamröster
Inet
Utmärkt
(500+)
Utmärkt
2 månader sedan*
KKöpte en p30 pro 26 dec på deras butik i Sveavägen. 2 dagar senare ringde jag deras kundtjänst för att fråga om jag kunde lämna tillbaka mobilen trots att jag öppnat förpackningen och använt mobilen. Det kunde jag enligt dem så länge mobilen är i samma skick som den köptes och alla tillbehör finns kvar. Så åkte tillbaka till butiken 28 dec för att lämna tillbaka mobilen. Han som kontrollerade mobilen var uppenbart ny och pratade länge med sin kollega bredvid. Hörde hans kollega kasta ut sig 15 % men förstod inte riktigt vad han menade. De tog tillbaka mobilen och sa inget mer än så till mig. Därefter när jag loggade in på deras hemsida såg jag ett avdrag på 749 kr, 15% av priset. Jag åkte tillbaka dagen efter för att ta reda på varför avdraget gjordes utan att informera mig men butiken hade precis stängt. Ringde också till deras kundtjänst som också tyckte att butiken borde ha meddelat mig avdraget samt varför det gjordes. 15 % är ett ganska högt belopp för en mobil som jag köpt för 2 dagar sen. Hade även på ett skal som jag gratis till dem. Så åker dit nästa morgon och tydligen var det en liten repa på förinstallerade plast skyddet. Jag tyckte inte summan av avdraget var rimligt och det höll dem med om och sänkte det till 5%. Det var väldigt fult och oseriöst av den killen som jobbade där att bara kasta ut sig 15% bakom ryggen utan att utgå från något. Fick senare också senare svar via mail av deras team leader att avdraget tas bort helt efter att jag berättat om händelsen. Fick också ett presentkort på 100 kr. Så minus för köp upplevelsen i butik men plus för kundservicen via telefon och mail. Därför ger jag 5 stjärnor då företaget är måna om sina kunder. Tillskillnad från Elgiganten där jag köpte en mobil men vill sedan byta utan den samma dag så acceptera dem inte det för att förpackningen var öppet. Det vara bara en liten etikett klister som jag tog bort... Detta gör Inet likt Netonnet trots jag använt mobilen och köpt mobilen i butik, inte distans. Det uppskattas verkligen.
*Redigerades 2 månader sedan
Samsung Galaxy Tab S5e 10.5 SM-T720 64GB
3.7
(13)
4 350 kr
2 månader sedan*
Rekommenderas om du vill ha en platta för film och surf, eller kanske spela hearthstone? Jag som trodde att mobilen används föra att kolla film, så fel jag hade. Har en xperia 5 ii som är riktigt bra och snabb, så storleken på en note 20 ultra känns onödig och klumpig då jag hellre använder mobilen för annat och en surfplatta för media. Denna surfplatta har också en amoled skärm, det ända jag önska är 120 hz, men för detta pris är det värt istället för tab s7 som har 120 hz fast till ett mycket högre pris. Har inte heller haft problem med min Wifi som andra nämner.
*Redigerades 2 månader sedan
Sony Xperia 5 II Dual XQ-AS52
4.6
(18)
6 490 kr
2 månader sedan*
Riktigt bra! Bytte från en note 20 ultra och ångrar inte det. Känns som Sony lägger alla pengar på mobilens skärm, snabbhet och alla andra viktiga funktioner som flaggskepp ska ha. Det ingår tex inte hörlurar och massa andra onödiga tillbehör. Utan krutet ligger på mobilen. Läs bara specifikationerna. Operativsystemet är i princip stock Android och flyter på bra hur bra som helst. Batteri tiden är jag imponerad av och efter att du har använt 120 Hz är det svårt att gå tillbaka. Älskar verkligen formatet på denna mobilen, den är otroligt skön att hålla. Inget laggar här, på min note 20 ultra hakade Chrome upp sig hela tiden. Gillar till och med skärmen mer på den här än min note 20 ultra som ska egentligen vara den bästa. Det enda negativa är det kommer massa förinstallerade program. Rekommenderas starkt. Sony är verkligen tillbaka och de förtjänar att vara med i marknaden.
*Redigerades 2 månader sedan
Elgiganten
Bra
(500+)
Usel
2 månader sedan*
Riktigt dåligt! Köpte en mobil från dem men den färgen jag ville ha fanns inte i butiken. Såg i efterhand att färgen fanns i Elgiganten Barkarby, vilket medarbetaren inte nämnde för mig, förmodligen för att hon bara ville sälja. Så ringde till deras kundservice och de sa eftersom jag köpte den idag och vill byta ut den (inte lämna tillbaks) så borde det gå bra. Hon ringde till butiken som sedan ringde mig, där fick jag svar av en man som heter Churak om att "det inte är möjligt". Extremt otrevlig och svarar inte när jag ringer upp honom igen. Både hos Inet och Netonnet så erbjuder dem ångerrätt även om förpackningen till mobilen är öppen och dessutom om mobilen är använd, så länge alla tillbehör finns kvar samt produkten är i oförändrad skick. I mitt fall ville jag endast byta ut den och det hade gått 1 timme sedan jag köpte mobilen. Ändå så vägrar dem. Vill också tillägga att säljaren var aggressiv med att lägga till massa saker som försäkring eller abonnemang bara för att sälja. Ett nej är ett nej och det behövs inte att upprepa frågan om jag är säker. Och sen bad hon mig att visa upp kvittot för väktaren innan jag går ut, vilket är en konstig rutin de har. Väktaren tog kvittot och öppnats påsen osv. Hon kunde åtminstone ta sig tiden att själv informera väktaren om mitt köp. Riktigt dåligt köp upplevelse och kundservice
*Redigerades 2 månader sedan
Zooplus.se
Bra
(415)
Utmärkt
4 månader sedan*
Bästa kundservice jag varit med om någonsin. Bra priser också. Rekommenderas starkt!
*Redigerades 3 månader sedan