Kategorier
Prisjakt

yogibe

Medlem sen 2008-06-02
9
Bidrag
4
Hjälpsamröster
Phonehem
Usel
(28)
Dålig
4 år sedan*
Tog en dag att bearbeta ordern och en dag att få den skickad från butik
*Redigerades 4 år sedan
Synology DiskStation DS713+
4
(4)
8 år sedan*
Fungerar bra som NAS...låg strömförbrukning, användarvänligt OS och bra utbud på appar att installera.
*Redigerades 5 år sedan
Gibson USA Firebird V 2010
3.8
(1)
8 år sedan*
Gudomligt gurra..grym sustain och väldigt lättspelad.
*Redigerades 8 år sedan
Panasonic Viera TX-P60ZT60E
4.3
(8)
8 år sedan*
Väldigt bra Tv...inte ISF kalibrerad men jämfört med min vt20 kan man inte vara annat än glad med bilden! Om jag skulle ge denna tv någon kritik skulle det vara ljudet från fläktarna (high pitch ljud) men jag kör det mesta genom min hörlursförstärkare så jag kan inte säga att det är ett stort problem för min del...nu återstår bara att se om jag kan få upp den på min mmotion lava swing ställning ;)
*Redigerades 8 år sedan
Samsung Galaxy Note GT-N7000 16GB
4.5
(93)
9 år sedan*
Min andra android telefon...gick över till iphone 4 och är nu tillbaka på android igen. Grymt nöjd med telefonen...däremot tar batteriet slut väldigt snabbt....har jag inte tweakat klart och har nu laddat ner juice defender för att optimera vidare. Skärmen är gudomlig och allt snack om att pentile skulle vara skit är nonsens...med en 5.3 tums skärm som man håller lite på håll kommer du aldrig lägga märke till någon skillnad. Lite seg? Ja, det är den men när ICS kommer så blir det nog andra bullar ;).....sen kan det ju komma en uppdatering innan som snabbar upp trlefonen lite mer...specsen är ju brutala så det är inte hårdvaran som laggar efter på denna telefon. Nu återstår det bara att roota telefonen så får ni se om det blir en custom som.... *Uppdatering* Argh....skärmen har svarta "prickar" här och där när man ställer in ljusstyrkan under 10-5% syns det...tydligen fler som upplever samma problem http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1337499 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1150171 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1335423 märker av det när man kollar på film i mörk miljö... Blir nog reklamation men det ser ut som att detta problem är en kvalitetsfråga....dåligt Samsung! *Uppdatering* Har testat i "vanliga" ljusförhållanden nu och måste säga att detta med fläckarna inte är ett problem (inte i mitt fall). man får verkligen anstränga sig för att lägga märke till det när man tittat på klipp i mörk miljö då en av dessa fläckar/sträck hamnar utanför filmbilden (horisontala remsorna över och under filmen)....testade även att köra lite youtube clips i totalt mörklagt rum....som sagt man får leta ganska hårt för att se det och inte hänger man med i klippen när man håller på leta efter dem ...jag har väll bara tur att mina sträck/fläckar hamnat på ställen som inte stör vi videouppspelning. Det hela påminner lite on burn in effekten jag får på min plasma skärm.....skumt....och döda pixlar är det inte frågan om, har testat flera deadpixel test apps och varje pixel släpper igenom ljus...bara svarta test bilder som visar dessa fläckar/sträck. Men ja, detta är en kvalitets grej och jag måste säga att jag är besviken med Samsung.....har fortfarande kvar min iphone 4...men tydligen kan man inte förvänta sig att andra tillverkare har samma byggkvalite som Apple! Hoppas jag i framtiden blir såld på android för i dagsläget känns det (två år sen min htc hero) som att använda en beta version av ett OS....bara en sån grej som auto correct/suggestions...var är funktionen?!?!
*Redigerades 9 år sedan
Panasonic Viera TX-P50VT20E
4.6
(17)
11 år sedan*
köpte en vt20e och man vilken bild!!!! men det är bara en sak jag stör mig på; floating blacks. vid mörka scener blir svärtan lite ljusare (ofta bara någon sekund) men det stör så in i ****! Har läst på flera forum att flera ägare upplever samma problem. Har skickat tillbaka min tv nu för en ny men om det visar sig att detta beror på den nya tekniken så vet jag inte vad jag ska göra. Har inte upplevt en tv så bra, bortsett från detta problem. http://www.dtvforum.info/index.php?showtopic=88608
*Redigerades 11 år sedan
Cideko Air Keyboard & Gyro Mouse (Nordisk)
3.6
(17)
11 år sedan*
Gör det den ska men har ett allvarligt problem...skickade detta till Cideko, Hoppas de åtgärdar problemet; "I recently bought the cideko air keyboard and have to inform you that there is a bug present with your product. When switching left button click to the right button, the cideko randomly makes double button clicks! This does not however happen when the left button is used as a left button. Therefore, this looks as if it's a driver issue. I have tested this on several cideko's."
*Redigerades 11 år sedan