1.6 av 5 stjärnor

Sorterat efter datum
2019-05-28
k
köpare19(4 omdömen)
Jag upplevde inga problem. Pris som passade mig och leveransen var bra.
2019-02-16
P
PeTTs0n(9 omdömen)
För att köpa passiva elektroniska komponenter (ex. kondensatorer) har de ett *riktigt* bra utbud och hyfsade priser - den något osmidiga webbutiken och de höga fraktkostnaderna (120kr frakt för en näve kondensatorer som är värda ungefär vad frakten ligger på känns inte så rimligt) drar dock ned betyget. Men efter en beställning med 4 varianter Panasonic FR-kondensatorer måste jag säga att mitt omdöme ändå överlag är positivt - förhållandevis snabb leverans, väl förpackat och rätt grejer. Visst kan man beställa på eBay, men att riskera att få fuskprodukter (om-/felmärkta kondensatorer är tyvärr inget ovanligt), nja, då känns det bättre att beställa från en lite större aktör. Använder andra butiker för datorkomponenter och liknande, så kan inte betygsätta dem när det gäller det utbudet.
2018-09-07
s
scorpio(22 omdömen)
Vad är det för sjuka lockpriser som prisjakt indexerat på hårddiskar? Fixa!
2018-09-07
R
Rexus.(20 omdömen)
Visar sjuka priser på 16 kr för hårddiskar även när man går in på butiken också. Sedan lägger man dem i varukorgen och det blir 4000 kr. Då undrar man hur många andra produkter det är sådär också på för att locka till sig besökare...
2018-08-29
y
yogibe(9 omdömen)
Otrevligare kundservice får man söka efter! De skickade bara hälften av min order.. När jag ringde in om det (efter att jag skickat bild av vad jag faktiskt fick levererat) blev jag mött av en (vad jag kan bara anta) en sur tant på telefon som inte berodde mig! Jag har lärt mig min läxa, aldrig elfa igen!
2018-08-05
k
kukkli(1 omdöme)
Nej, undvik som pesten. Urusel butik, aldrig varit så missnöjd med någon butik innan! Fy fan. Fick både orderbekräftelse och keveransbesked för att sen när hårddisken (6TB) Seagate ska levereras får jag ett mail om att de prissatt fel. Undvik som sagt!
2018-07-31
G
Gersson(1 omdöme)
Det ska väl ändå inte behöva ta 9 dagar att innan man meddelar sina kunder att man prissatt en produkt felaktigt. I detta fall en Seagate 6TB HDD. Dessutom skickas ett leveransbesked ut 4 dagar efter lagd order. Skärpning!
Sorterat efter datum
Gamla omdömen

Omdömen äldre än ett år inkluderas inte i snittomdömet.

2017-10-25
M
Meathim(12 omdömen)
Förstår inte varför alla hatar dem här. Eller jovisst, kanske, om man jämför med kreti- och pletibutiker. Har handlat massor där, både som privatperson men framförallt som företag, och de har alltid varit jättebra att göra med. Den enda gången jag varit med om att de klantat sig var gången de skickade fem rullar dyrt lödtenn istället för en, men jag fick behålla de jag inte beställt. Detta var på firman. Det enda man legit kan klaga på är frakten tycker jag. Att momsen inte syns är kanske ett minus, men å andra sidan om man vet om det ser jag inget som helst problem med det.
2017-10-08
Z
Zombie_vk(5 omdömen)
120kr i frakt??? haha ni skämtar? nej tack
2017-08-09
Cabage(63 omdömen)
Hur kan Elfa kan ta 120kr i frakt för att skicka en konding för 5kr. När andra butiker har frakter mellan 29-59kr. Men kunde i alla fall kolla upp specs och så. De har jäkla stort utbud. Sen köpte jag 10st kondingar på ebay för 15kr MED frakt. Se över era frakt alternativ tack!
2017-01-23
l
leso(15 omdömen)
Dyrt men har allt. Stora problemet är med betalningen, jag betala online med kort och hämta varan i butik, nu ungefär tre månader senare går betalningen igenom.
2016-09-18
hmarkstrom(169 omdömen)
Stort utbud av det mesta.
2015-10-30
R
RedG(27 omdömen)
Hade inga som helst problem att handla från webbsidan. Sidan vänder sig tydligt till företag, men jag är glad att jag som privatperson ändå kan handla därifrån då de var de enda som hade det batteri jag behövde. Jag kunde beställa utan att registrera mig någonstans, inga problem med att betala heller. Fast jag tycker att de borde kunna visa priserna inkl. moms. och ha fler betalningsmöjligheter än bara kortbetalning. (Av någon anledning så såg jag ingenstans att jag skulle ha möjlighet att betala mot faktura om jag skulle velat göra det, kan bero på att jag inte registrerade mig.) Ganska snabb leverans också, beställde på söndagen kunde hämta paketet på tisdagen.
2015-07-13
x
xdennisxxdennisx(26 omdömen)
EN av de sämsta sidorna jag stött på på länge. Var tvungen att registrera flera konton för att det inte gick att byta adress. Som privatkund skall priserna visas med moms direkt och inte när man skapat flera konton och gått igenom en uråldrig process för att kunna handla. Det ska vara enkelt att handla av er. I dagsläget kan det krävas rätt mycket it-kunskap för att lyckas göra det. Blev riktigt irriterad av denna sidan
2015-06-18
g
gruso(8 omdömen)
Beställde batteri och laddare. De levererades snabbt på ett par arbetsdagar. Laddaren var dock trasig men efter en kort mejlkonversation med Elfa så skickade de en ny till mig samma dag. Den nya laddaren levererades lika snabbt och fungerar utmärkt. God och snabb service med andra ord.
Sida 1