Prisjakt

Sunrazor

Medlem sen 2008-02-29
86
Bidrag
42
Hjälpsamröster
Logitech Wave Keys (Nordisk)
Full Star 1
5
(1)
708 kr
S
Sunrazor
86 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
4 månader sedan

Ergonomiska produkter är sällan billiga. Det här är väl inget undantag direkt men för pengen är det ett prisvärt tangentbord som är otroligt bekvämt att skriva på. Handledsstödet är för en gångs skull mjukt och behagligt. Tangenterna är tysta och har lagom nedslag. Fungerar dessutom utmärkt med Android (även snabbknapparna). Följde med Bolt mottagare vilket kan vara smidigt om du har fler än en Logitech produkt eller vill koppla till fler enheter. Helt i plast men känns ändå rejält. Bra att det använder vanliga batterier så slipper man ladda och bara att byta om de blir dåliga. Men ska räcka i ett par år. Inte fullstort så det tar inte förskräcklig plats heller fast det ser ut så på bilder. Skriver du mycket är det ett utmärkt val. Spelar du skulle jag kanske titta på något med mekaniska switchar.

Logitech MX Keys Mini (Nordisk)
Full Star 1
3.8
(10)
899 kr
S
Sunrazor
86 omdömen
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
4 månader sedan

Ska enligt Logitech fungera med Android. Men funktionsknapp arna fungerar inte alla, som faktiskt fungerar på storebror MX Keys S Plus. Går inte att uppdatera firmware på denna modell heller. Inte ens från Windows. Åker tillbaka imorgon. Känns plastig under. Bra tangenter de som fungerar. Verkar som Logitech övergivit modellen och struntar i problem. Rekommenderas inte.

Cardo Freecom 4X Duo
Full Star 1
1
(1)
4 901 kr
S
Sunrazor
86 omdömen
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
5 månader sedan

Ja var ska jag börja? Sprakar, knäpper och poppar även om man inte säger något med 50m emellan. JBL högtalarna är bra när man står stilla. Annars låter de som en klockradio. Cardo svarar inte på supporten. Ska det vara såhär för det här priset? Rekomenderar STARKT att köpa något annat märke. Mina kinagrejer jag hade innan för 1/3 av priset presterade bättre. Skäms Cardo!

Proshop
Utmärkt
(500+)
S
Sunrazor
86 omdömen
Utmärkt7 månader sedan

Sköter sig utmärkt. Inga problem att lämna tillbaka en mixer som lär som en jetmotor och slagborr på en gång. Rekommenderas!

JBL Charge 5 Bluetooth Högtalare
Full Star 1
4
(5)
1 650 kr
S
Sunrazor
86 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 8 månader sedan

Riktigt bra ljud. Har två stycken i stereo. Men som på fina restauranger så ska varje exemplar (portion) vara identisk. På mina två skiljer sig styrkan på belysning i knapparna och ena känns märkbart mer svampig i knapparna. Petigt? Javisst. Men det har man rätt att vara i den här prisklassen. Ljudet gör nog ingen besviken dock som sagt. Men drar av två stjärnor för inkonsekvent kvalitet.

Magimix Power Blender
Full Star 1
3.7
(3)
2 164 kr
S
Sunrazor
86 omdömen
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
8 månader sedan

Känns som den håller bra kvalitet men ljudet ifrån den är hemskt. Står ett "quiet mark" på den och jag undrar ärligt talat om min är trasig? Det är ett fruktansvärt väsen. I övrigt verkar det vara en ganska välbyggd maskin. Botten till skålen som håller knivarna kanske skulle kunna varit lite kraftigare plast men håller det så är det ju ok. Summering: Mixar bra men låter som en slagborrmaskin som någon kör innuti en jetmotor ungefär.

Amazon.se
OK
(500+)
S
Sunrazor
86 omdömen
Dåligett år sedan

Varorna kommer men de packas otroligt dåligt. Beställ för allt i världen inget dyrt eller ömtåligt. Då får du räkna med att returnera.

WhiteAway
Bra
(500+)
S
Sunrazor
86 omdömen
Uselett år sedan

Hotar med debitering om inget fel hittas på produkten. Man kan kanske utgå från att det faktiskt är fel på den, och hjälpa till, innan man dömer ut kunden? Bedrövligt beteende.

E-Wheels
OK
(91)
S
Sunrazor
86 omdömen
Dålig2 år sedan

Skickar inte trots att det fanns i lager. Långsamma svar från kundtjänst. Går inte att ringa till dem,bara maila.

Thermacell MR450
Full Star 1
3
(2)
579 kr
S
Sunrazor
86 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
2 år sedan

Fungerar fint så länge det inte blåser.