Kategorier
Prisjakt

hejhej

Medlem sen 2008-02-24
24
Bidrag
3
Hjälpsamröster
Karlskrona Båt & Fiske
Utmärkt
(500+)
Utmärkt
2 år sedan
Snabb leverans!
Ultimate Ears UE Wonderboom
4.2
(22)
399 kr
3 år sedan*
Bra batteritid och ljud, så länge man inte lyssnar på metal! Trodde att något lossnat och låg och skramlade men när jag satte på lite vanlig skvalmusik lät det bra igen. Det går att spela bra högt utan att det distar. Man kan ju såklart inte ersätta större högtalare med denna men till det den är tänkt för fungerar den utmärkt!
*Redigerades 3 år sedan
Halebop
Dålig
(96)
OK
8 år sedan*
Varit kund i ett par år och är väldigt nöjd. Billiga samtalspriser och många fria SMS ingår. Har även handlat från webbshoppen och där var det snabb och bra hantering! Varning dock för att förlänga abonnemang genom telefonförsäljare som ringer när bindningstiden snart går ut. Senast beställdes ett dyrare abonnemang än det jag sagt att jag skulle ha.
*Redigerades 5 år sedan
Apple iPad 16GB (4th Generation)
4.3
(28)
8 år sedan*
Snabb och väldigt trevlig skärm.
*Redigerades 8 år sedan
Creative Sound Blaster Tactic3D Sigma
3.7
(15)
9 år sedan*
Bekväma och bra ljud till både spel och musik! Dom kan verka lite stora vid första anblicken men när man sätter dom på huvudet sitter dom som gjutna. Köpte mina för 390:- på Dustin home och jag hade känt mig lika nöjd om jag betalat det dubbla! +Bekväma +Bra ljud +Smidig mikrofon som går att ta bort (har ej provat den så kan ej uttala mig om ljudkvalitén) +Separat USB-ljudkort +Bra programvara (många inställningar, väldigt snällt med systemresurserna) +Vanlig volymkontroll på sladden istället för knappar på lurarna -Kanske inte så snygga att man vill koppla dom till mobilen och gå runt på stan precis (men det går om man vill :) -Ljudkortet orkar inte riktigt med om man drar på för mycket bas och hög volym (märks egentligen bara om man drar på lite bastung musik t.ex dubstep) -Tycker inte att surround-effekten tillför så mycket men det är ju en smaksak och ingenting man måste slå på.
*Redigerades 8 år sedan
QPAD MK-50 MX Red (Nordisk)
4
(42)
9 år sedan*
Snyggt tangentbord som känns väldigt gediget. Fungerar jättebra till att spela på (vilket ju iofs är tanken :)
*Redigerades 9 år sedan
Webhallen
Utmärkt
(500+)
Utmärkt
9 år sedan*
Varit nöjd kund sen 2004 och har aldrig haft några problem! Alltid snabba leveranser och brukar alltid få förbokade spel på releasedagen.
*Redigerades 9 år sedan
CDON
Bra
(500+)
Utmärkt
9 år sedan*
Har handlat en del hos CDON och har aldrig haft några problem med långsamma leveranser, brukar alltid få paketet dagen efter om man beställer före kvällen. Kommer definitivt handla av dom igen! Supporten kan jag inte uttala mig om då jag inte behövt ta kontakt med dom.
*Redigerades 9 år sedan
Wilfa CGR-1
4
(36)
9 år sedan*
Har haft min i 5 månader nu och är väldigt nöjd. Har märkt att det färdigmalda kaffet blir väldigt statiskt om man kör mellanrostade bönor men inte om man kör mörkrostat. Har inte riktigt begripit vad tidsvredet ska vara bra för, det är svårt att ställa in så att man får rätt mängd kaffe tycker jag, bättre att väga bönorna före man mal. Designmässigt passar den väldigt bra ihop med min Melitta Aroma Excellent Steel kaffebryggare.
*Redigerades 9 år sedan
Sida 1