Prisjakt

Jonas

Medlem sen 2020-01-23
6
Bidrag
11
Hjälpsamröster
Rajala Pro Shop
Utmärkt
(355)
J
Jonas
6 omdömen
Utmärkt2 månader sedan

Helnöjd! Köpte en fotoskrivare, och Rajala var med råge billigast i Sverige. Därtill var leveransen riktigt snabb. Mina varmaste rekommendationer!

Cykellagret
J
Jonas
6 omdömen
Usel4 år sedan

Massor av cyklar. Inget på lager.

Apple AirPods Pro Wireless In-ear (2019)
Full Star 1
3.8
(174)
2 495 kr
J
Jonas
6 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
4 år sedan

ÄNTLIGEN! Jag har äntligen hittat rätt efter att ha testat både Bose NC 700, Bose Soundsport Free, Libratone Track Air+ och Powerbeats Pro. Visst, de är ohyggligt dyra. Läser man specifikationerna är priset inte heller befogat. De är ett typexempel på hypad appleprodukt. Detta till trots vågar jag påstå att de faktiskt är prisvärda och, för mig, det solklart bästa alternativet av tidigare nämnda lurar. Klart mest bekväma av dessa. Bra ljud. Sjukt smidiga ihop med iPhone och iPad Pro (såklart). Brusreduceringen är bra. Inte i närheten av ett par over ear-lurar, men absolut i klass med exempelvis Libratone. Ljudkvaliteten är mycket bra för att vara ett par trådlösa in ear-lurar. Enligt mig bättre än både Bose och Libratones in ear. Mer neutrala än Powerbeats Pro (då dessa har en smått överdriven bas). Kan man bara smälta det ohemult höga priset är det en klart vettig investering.

Bose Noise Cancelling Headphones 700 Wireless Over-ear Headset
Full Star 1
3.5
(48)
2 995 kr
J
Jonas
6 omdömen
Full Star 1Full Star 2Half Star 3Empty Star 4Empty Star 5
4 år sedan

Nu ligger jag förmodligen på topp tiolistan gällande mellansveriges största huvud, men jag vill påstå att dessa trycker rätt duktigt mot öronen. Så till den milda grad att det ömmar efter en kvarts lyssnande. Jag har tidigare haft ett par brusreducerande philipslurar (som upplevdes som en bakfyllemontering av lågkvalitativa hårdplastdelar), och jag upplever definitivt att boselurarna bräcker dessa i byggkvalitet med hästlängder. Dock är jag inte lika djupt imponerad av brusreduceringen. Den är bra, men den skapar en del anda ljud då man bara kör brusreducering utan musik. Kan hända att mina gamla philipslurar faktiskt varit bättre på brusreducering än jag trott. Ljudet är bra, förutsatt att man kör med separat EQ i luren. Standardljudet känns, som så många andra sagt, förhållandevis platt. Jag kommer tyvärr returnera dessa då jag känner att de inte är värda pengarna (trots att jag köpte dem på rea för 2888:-). Vete tusan vad det blir istället. Trivs inte med Sonys motsvarighet heller.

Skullcandy Sesh Wireless In-ear
Full Star 1
2.8
(12)
700 kr
J
Jonas
6 omdömen
Half Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
4 år sedan

Köpte dessa löjligt billigt (200:-), men känner ändå att jag fick noll valuta för pengarna. De tappar kontakt minst var femte minut när jag använder dem på gymmet. Samtal kan man glömma då det låter som man pratar under vatten. Utöver det är ljudet ganska kasst, och lurarna är svåra att få att passa. Gällande helt trådlösa lurar har jag bara Bose att jämföra med, och Bose låter givetvis bättre än dessa. Enda fördelen dessa har jämfört med Bose är att man inte ser ut som Shrek med dessa i öronen. Mitt råd är följande: om du får möjlighet att köpa dessa billigt - undvik! Får du dem kastade efter dig - ducka!