Prisjakt

andreasmelchersson

Medlem sen 2019-11-08
23
Bidrag
8
Hjälpsamröster
KitchenTime
Bra
(500+)
a
Dålig21 dagar sedan

Bra priser/erbjudanden och smidig hemsida. Inte lika smidigt att få de varor man köpt sen dock. De kommunicerar ett leveransdatum, och när man hör av sig för att det passerat får man (efter lång väntan) reda på att ens varor kommer dröja flera veckor ytterligare. Går inte att häva köpet innan, och handla via nån annan = fast i limbo. Undvik!

Vargen & Thor Kito Chopsticks Ätpinnar 4-Pack
Full Star 1
5
(1)
395 kr
a
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
5 månader sedan

Lite platta, alltså som koreanska ätpinnar. Stilren och snygg design och en angenäm vikt. Allt kommer i en snygg förpackning dessutom. Rekommenderar!

Wilfa HS1-SB Innovac Sensor
Full Star 1
3.7
(3)
2 290 kr
a
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
5 månader sedan

Bra på många sätt men… För stora brister! + autoläget + led-belysningen + lätthanterad - batteritiden är KATASTROF - väggfästet har ingen laddare - klarar inte hår speciellt bra Fick ut 14 minuters dammsugning på autoläget. 60 minuter avser lägsta styrkan, men den klarar inte att suga upp ett riskorn ens. Det i kombination med att fästet inte har inbyggd laddsladd utan att den är separat gör att produkten får en svag tvåa i betyg. Hade batteriet klarat 30 min städning hade den fått fyra stjärnor.

Suprabeam Q3r
Full Star 1
2.5
(2)
625 kr
a
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
5 månader sedan

Bra ljusbild och håller lääääääänge på en laddning med det tillhörande 18650-batteriet. +bra batteritid +bra ljusbild, men möjlighet att steglöst ändra ljusstyrka +zoombar -lite för strömlinjeformad. Lätt att tappa. Hade velat ha en liten rem. Plus också att batteriet har ingång för micro-USB och alltså inte kräver separat batteriladdare.

Bertello Pizzaugn
Full Star 1
4
(5)
2 990 kr
a
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
ett år sedan

Imponera på dina vänner och bjud på magiska pizzor. Otroligt lätthanterad och prisvärd pizzaugn. Perfekta napolitanska pizzor varje gång. Tips: lägg 3 briketter underst i vedluckan och elda med mindre vedbitar av omväxlande furu och ek för bästa resultat. Överväger byta stenen i den mot ett stål för att inte behöva lägga den extra minuten på att elda upp värmen mellan pizzorna. Sammanfattat: enkel, prisvärd och fantastiskt resultat = rekommenderas

Jabra Evolve 75 MS Stereo Wireless On-ear Headset
Full Star 1
3.5
(11)
3 117 kr
a
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
ett år sedan

Sjukt bra mikrofon, stänger ute nästan allt ljud runtomkring så att den man pratar med slipper höra det. Bra ljud och smidigt att toggla mute on/off genom att fälla upp ”bommen” bara… Bra batteritid med.

Victorinox Classic SD
Full Star 1
4.5
(6)
148 kr
a
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
ett år sedan

Klassisk victorinox-kvalitet. Perfekt storlek för att ha på nyckelknippan. Smidigt med både sax, kniv och skruvmejsel. Bäst av allt - storleken tillåter att du får ta den med dig förbi säkerhetskontrollen på flygplatsen. Alltså ett verktyg du ALLTID kan ha med dig! Rekommenderas varmt!

Haglöfs Cargo 90
Full Star 1
3
(1)
1 295 kr
a
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
ett år sedan

En ok bag. + Snygg med haglöfs-loggan + Rejält rymlig + Robusta blixtlås - lite tunnt material, vet inte hur länge det kommer hålla - väldigt tunna axelremmar utan vaddering = väldigt osköna att bära på det viset Sammanfattat: ok på rea, men inte till fullpris.

Vulkanus Professional VG2
Full Star 1
2.8
(5)
1 099 kr
a
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades ett år sedan

Helt enkelt perfekt! Bryner, slipar och polerar på nolltid. Slöa knivarna blir som nya på mindre än en minut. Ganska dyr, men MKT enklare än att slipa med stenar, och mkt bättre resultat än rull-slipar. Anpassar sig automatiskt efter vinkeln på kniven = klarar både japanska och europeiska knivar, helt utan att man behöver tänka på nåt. Rekommenderas varmt! (Och nej, jag jobbar inte för Vulkanus, jag är bara SÅ nöjd)