Prisjakt

rojo_98

Medlem sen 2007-12-17
9
Bidrag
0
Hjälpsamröster
Asus PCE-AX3000
Full Star 1
4
(5)
389 kr
r
rojo_98
9 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
8 månader sedan

Som andra skriver så är de medföljande antennerna inte de bästa. Jag köpte till antennkabel och hållare på Amazon och nu ger kortet full hastighet på 5 GHz bandet på min 250 Mbit lina. Blåtand funkar också mycket bra. Drivrutinerna är mycket stabila för mig.

Logitech Harmony 950
Full Star 1
4.1
(9)
r
rojo_98
9 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 7 år sedan

En mycket bra multifjärr! Är väldigt nöjd. Hade innan en Harmony one och den här är bättre på de flesta punkterna det enda jag kan sakna är siffertangenter men jag förstår att de har tagit bort dem för att göra kontrollen mindre och smidigare. I framtida modeller kan man nog önska en mikrofon också för att kunna styra apparater med rösten. Programvaran som nu är till fjärrkontrollen är mycket bättre än den förra som var till Harmony one. Jag tycker batteritiden är mer än ok, oftast så ställer jag den i laddaren när tv-tittandet är slut för kvällen. Då hittar både jag och barnen den på morgonen. Den har en hög WAF-faktor. Min fru är otroligt nöjd med att det inte ligger en hög med fjärrkontroller på soffbordet.

Hemmashoppen
Utmärkt
(130)
r
rojo_98
9 omdömen
UtmärktRedigerades 7 år sedan

Mycket bra kundservice! Köpte en Ronneby gjutjärnsstekpanna som var konvex i botten. Meddelar Hemmashoppen detta och de ber mig vänta en vecka. Gjutjärnspannor kan tydligen gå till sig efter lite användning. Gör detta men problemet går inte bort. Får en ny panna hemskickad till mig tyvärr har den samma problem. Får tillbaka pengarna och en mycket bra bemötande från hemmashoppen.

Philips SensoTouch RQ1175
Full Star 1
3.8
(10)
r
rojo_98
9 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades 9 år sedan

En mycket bra rakapparat. Ljudnivån är låg och batteritiden fantastisk. Jag laddar min mindre än en gång i månaden. Om du rakar dig dig dagligen eller varannan dag så tar den allt utan att du behöver gnugga allt för mycket. Sparar du så att det blir tredagars skäggstubb eller mer så blir du nästan tvungen att ta fram hyveln för att finputsa. Jag jämför med en Panasonic (typ Braun) som var mycket sämre och man fick gnugga betydligt mer för att få bort alla strån. Jag har inte använt trimmern någon gång så den har jag ingen uppfattning om. + Batteritid + Ljudnivå + Laddställ + Vattentät - Rakning vid flerdagars skäggstubb

Sony SmartWatch SW2 Silicone
Full Star 1
4.3
(13)
r
rojo_98
9 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 10 år sedan

Har nu använt klockan i 10 månader och jag måste säga att jag är otroligt nöjd. + Batteritiden. Jag har inga problem att få en laddning att hålla i minst tre dagar. Är jag och fjällvandrar och stänger av bluetooth, vibration mm. så räcker batteriet i minst 7 dagar. Skärmen. Mycket positivt med en transreflektiv skärm som gör att belysningen inte behöver vara på hela tiden. Utbudet av appar. Som träningsklocka funkar den helt ok speciellt med Runtastic. Nackdelen är att man behöver trycka på knappen 2 ggr för att se informationen. Navigon i klockan är coolt! Fungerar riktigt smidigt om du är ute och går i stan och letar en adress. Smidigt att se de viktigaste meddelandena. Jag tycker den är hyfsat snygg på mig med en ganska stor handled. Funkar bra att "ringa med" när du har headset i örat. Den fungerar som en klocka vilket inte är självklart för många av de andra smartwatchen på marknaden. - Egentligen ingenting. Den har tappat kontakten ett par ggr under dessa 10 månader och då fått para om den mot telefonen. Alla program har varit kvar i telefonen så det har inte varit några större problem.

Sony Xperia Tablet Z SGP311
Full Star 1
4.3
(24)
r
rojo_98
9 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 10 år sedan

Mycket nöjd med plattan. Har haft den nu i snart ett halvår och ångrar inte en dag att jag köpte den. + Skärmen + Hastigheten + Vattentät + Vikten - Batteritid - Uppladdningstid Batteritiden är inte på något sätt en katastrof men skulle kunna bli bättre Uppladdningstiden är ungefär 4 h. Jag skulle vilja halvera det.

Happy Living
Dålig
(8)
r
rojo_98
9 omdömen
UtmärktRedigerades 13 år sedan

Bra priser och snabb service, även vad det gäller reklamationer. Beställde en babyvakt som var fel på vid leverens. Mailade via hemsidan 19.30 en söndag kväll och fick svar 22.30 att de skulle kontakta tillverkaren. Återkom 13.30 nästa dag och meddelade att de skickade en ny produkt med en returfraktsedel för den trasiga. Samtidigt får jag ett epost meddelande om att ett paket är påväg via DHL. Mycket bra hanterat! Om jag ska vara lite kritisk så var första paketet lite dåligt inpackat. De hade bara paketerat två prylar med förpacknignsplast runt och ingen kartong. Detta gjorde att ena orginalkartongen var lite intryckt på ena sidan. Men produkten var det ingen fara med. Det var dock inte så illa att det ska vara avdrag av någon stjärna.

24.se
Bra
(500+)
r
rojo_98
9 omdömen
UtmärktRedigerades 16 år sedan

Butiken har en otroligt snabb leverans. Beställde ett handsfree kl. 17 en onsdag och hade det med posten kl. 12 nästa dag. Billig frakt och bästa pris, kan inte bli annat än högsta betyg. Frakten var till och med billigare än vad som stod på prisjakt. Endast 30 SEK när det kan skickas med brev.