Prisjakt

musicchef

Medlem sen 2007-11-08
4
Bidrag
2
Hjälpsamröster
Lampgrossen
Bra
(24)
m
musicchef
4 omdömen
Usel2 år sedan

Returnerade ljusslinga som var trasig vid leverans. Returvillkor från 90-talet gör att en inte kan ge annat än ett bottenbetyg. Fick stå för 69 kr frakt samt 122 kr returfrakt.

Fractal Design Define 7 Compact Solid (Vit)
Full Star 1
5
(2)
1 480 kr
m
musicchef
4 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 3 år sedan

The sound of silence. Mitt mål var att bygga en tyst prestandadator för musikproduktion/content creation. Perfekt chassi för dig som inte eftersträvar RGB och blinkade ljus. Stabilt med bra ljudisolering samt hög kvalitet och finish. Lätt att bygga i trots kompakt format. Det är enkelt att lossa både övre och främre paneler så att det blir lättare att komma åt. Fläktarna som följer med är någorlunda tysta men jag har bytt ut dessa till Noctua PWM-fläktar samt kör med semipassivt nätaggregat från Seasonic för att få datorn helt knäpptyst. Med en Ryzen 3700x och Noctua U12s-CPU-kylare ligger temperatur på c:a 37 grader i idle och c:a 68 grader i full load. Då med väldigt lågt ställd fläkt-kurva samt heltäckande övre panel. Det följer med en ventilerad övre panel om man önskar att montera fläktar/radiator i taket på chassit.

Danalock V3 BTZE Scandi
Full Star 1
3.1
(17)
2 290 kr
m
musicchef
4 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
4 år sedan

Är riktigt nöjd med detta smarta lås. Solid konstruktion med hög kvalitet och finish. Många klagar storleken på låset och att det sticker ut för mycket från dörren, visst det är större än ett vanligt vred men absolut inget störande tycker jag. Funkar bra i Assa 200x-lås med end-to-end funktionen aktiverad. Busenkelt att installera i dörr/lås. Inte haft några problem hittills efter 1 veckas intensiv användning och stresstester. Stabil app och firmware samt integrerar fint via Z-wave med flertalet smarta hem-hubbar som finns på marknaden idag. Batteritiden är svårt att uttala mig om än, men visar just nu 97% i appen.

QNAP TS-219P
Full Star 1
4.8
(12)
m
musicchef
4 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 14 år sedan

Helt OK NAS som gör sitt jobb bra. Stabil och buggfri, dock lite problem om man kör Samba och AFP samtidigt (Firmware 3.1.2). Mitt tips är att endast köra de tjänster som man verkligen behöver igång samtidigt (=snabbare och stabilare NAS). Den är väldigt tyst och funkar med både 3,5" och 2,5"-diskar. Mycket bra filöverföringshastiget mellan NAS, Mac och PC. Qnap är ganska flitiga på att uppdatera firmware med förbättringar samt att implementera nya funktioner. Valde mellan denna och ReadyNas Duo. Denna Qnap klarar beytdligt högre överföringshastigheter, så vill kunna kopiera stora filer till och från en NAS snabbt är valet enkelt. Priset på denna (3495:- okt 2009) känns något i överkant, men summa summarum är det ett bra köp tycker jag....