Prisjakt
HemPrisjakts experterNagellackTopplista - Bästa nagellacket

Prisjakts superkunniga experter testar och tipsar så du kan fatta bättre köpbeslut. Alla experter är oberoende. Läs mer.

Topplista: Bästa nagellacket

28 december 2022

A och O när det kommer till att nagellack som ska sitta länge är underarbetet. Jag vet att det kanske inte är superspännande, men det ger SÅ mycket tillbaka om man lägger ner lite tid på detta! Nagellacket kommer nämligen att sitta betydligt längre om man gjort sin hemläxa på förberedelserna. Jag tipsar om mitt absoluta bästa tips för detta på 1a plats, det är både billigt och gör att hela processen går mycket fortare.

Jag har medvetet utelämnat att skriva om vilken täckning lacken ger, för det beror dels på vilket typ av lack du har valt, men även hur tjocka lager du målar. Så det är så otroligt individuellt. Jag vill även tipsa om att vårda dina händer och naglar allmänt, investera gärna i en bra handkräm och i en nagelolja - och smörj, smörj, smörj! Dina händer och naglar kommer att tacka dig.

Sist men inte minst, ett fint nagellack kan göra mycket gott för humöret! Så våga en snygg, rolig färg nu i vår!

1. Essence Ultra Quick Dry Top Coat 8ml

Essence Ultra Quick Dry Top Coat 8ml
Det saknas återförsäljare för denna produkt

Torkar jättefort, håller 1 vecka

Lite smal pensel, men helt ok

Mitt måste för snabbtorkande naglar!

Det här är mitt absolut bästa tips för dig som är som jag - otålig och lyckas alltid få märken i de nymålade naglarna.

Det här är ett överlack som precis som namnet säger, torkar ultrasnabbt.

Du lackar dina naglar som vanligt med ditt färgade lack och målar över med det här. Det färgade lacket behöver bara torka till några sekunder innan du målar på med detta.

Efter lacket har verkat i ca 5 minuter kan du fortsätta med vad du nu vill göra. Naglarna är torra och du behöver inte oroa dig för märken i lacken.

Priset på 23 kr hos Lyko kan man verkligen inte klaga på.

För dig som är otålig!


2. H&M Nail Polish 8ml

H&M Nail Polish 8ml
Det saknas återförsäljare för denna produkt

Många färger, håller bra!

Kan vara svårt att se färg på nätet

Jag älskar dessa nagellack från H&M's egna märke. Här finner du ett prisvärt nagellack som finns i många varianter och färger. Håller gör det också!

De finns i några olika varianter, matta, blanka och glittriga. De med svart kork är gel-varianten och dessa sitter allra bäst. Det finns också massor av snygga färger att välja på, allt från neutrala till riktigt skrikiga neon!

Penseln är ganska bred, men absolut inte klumpig på något sätt. Lacket finns både i transperanta färger och mer täckande - det kan vara lite svårt att se exakt färg och hur hur täckande de är på nätet, så mitt tips är att passa på att handla lacken när du kan se dem live i butik.

Det torkar ganska fort, och ännu snabbare med min förstaplacering! I kombination med den så sitter allting ca en vecka. Och då är jag ändå en hästtjej som hänger i stallet och jobbar en del med händerna.

För dig som vill ha många, hållbara färger att välja på!


3. Essie Nail Polish 13,5ml

Snygga färger och håller bra!

Har inget att klaga på!

En klassiker bland mina lack!

Essie Nail Polish är ett superbra lack, kanske lite dyrare än de andra jag tipsat om men fortfarande prisvärt och värt varenda krona.

Det sitter riktigt bra. Det står pall r nästan en hel vecka med stallsysslor och diverse andra jobb med händerna i fokus.

Essie har också massor med fina färger att välja mellan, och lacket finns i allt från matt till genomskinligt och glittrigt.

Penseln är varken smal eller bred och gör ett utmärkt jobb. Lacket torkar fort och i kombination med mitt tips på förstaplatsen så är det en riktigt bra och hållbar kombination.

Numera kan man köpa Essie hos flera olika kedjor vilket gör att jag tycker gör att det kan räknas som lättillgängligt.

Jag rekommenderar Essies nagellack till dig som vill ha ett riktigt bra lack för runt hundralappen.


4. IsaDora Wide Brush Wonder Nail Extra Long Lasting Nail Polish 6ml

Finns överallt, så härliga färger

Kunde hålla lite längre...

Min sommarfavorit!

Det här lite starkare rosa och det som är starkt korallfärgat är mina absoluta lackfavoriter för sommaren! Just dessa färger ÄR sommarnaglar för mig.

Isadoras lack sitter runt 5 dagar för mig som hänger en hel del i stallet. Jag tycker att det finns de som sitter lite bättre, men ärligt talat - 5 dagar är HELT ok!

Penseln är riktigt bred och gör att det går väldigt fort att lacka över alla naglar. Lacket finns i massor av härliga färger, så det är bara att välja och vraka. Att Isadora säljs i dagligvaruhandeln gör det dessutom väldigt lättillgängligt.

Jag rekommenderar det här lacket till dig som vill kunna köpa ditt lack mer eller mindre överallt samt vill ha härliga, glada färger. Men det finns även i neutrala färger såklart 😊


5. Depend 7 Day Hybrid Nail Polish 5ml

Håller bra, fina färger

3 steg, som tar lite tid...

Depend 7 days är en hybrid mellan vanligt nagellack och gelé.

Det sitter riktigt bra om man använder alla 3 steg med baslack, hybrid polish och sist hybrid topcoat som det är tänkt.

Ett litet minus är att det inte alls håller lika bra utan alla 3 steg, det gör det både lite dyrare och mer tidskrävande. Men å andra sidan så räcker lacken länge! Total tid för alla 3 steg för mig tar cirka 20 minuter.

Lacket finns flera fina färger, men jag hade gärna sett ännu fler färger. Penseln är ganska traditionell och gör absolut ett bra jobb! Ett stort plus är att det är lätt att få tag på även detta lack, ibland till och med i matvarubutiken.

För dig som gillar att ta lite tid för dig själv och fixa naglarna i lugn och ro.


Hallå! Jag heter Therése och älskar allt som har med smink, hår och skönhet i stort att göra! I grunden är jag utbildad hud- & spaterapeut och jag har även gått utbildning till makeup artist. Nu är det många år sen jag jobbade med detta, men intresset består! Jag tycker det är superkul att testa nya skönhetsprodukter och jag brukar få höra att jag har liiiite för mycket av den varan från min kära sambo...

Är du vår nya expert?

Det här innehållet är skapat av Prisjakts experter. Just nu söker vi fler kunniga personer som vill tipsa om bra produkter.

Läs mer
Annons
Annons