Prisjakt

Dyson Airwrap Multi-Styler Complete

Dyson Airwrap Multi-Styler Complete

Typ av tång: Vågtång, Locktång, Värmeborste, Multistyler, Funktioner: Avjoniserande, Rörligt sladdfäste, Diameter: 48 mm
PrishistorikNu 5 790 kr
Jämför

Dyson Airwrap Multi-Styler Complete

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
5
(2)

Produktinformation

Dyson Airwrap Complete är ett paket med locktång och sex praktiska tillbehör. Dyson Airwrap använder luft för att styla ditt hår och behöver inte hög värme för att göra det. Locktången är avjoniserande, har rörligt sladdfäste och kommer med en smidig förvaringsväska för alla tillbehören.

Vanliga frågor

Förutom själva locktången så ingår sex tillbehör (30 mm och 40 mm Airwrap-rullar, hård och mjuk borste, volymborste och för-styler). Du får även en halkfri matta, en rengöringsborste och en förvaringsväska.
När du använder Dyson Airwrap tillsammans med borstarna så används en luftström för att dra håret mot borstens yta. Genom att rikta luftströmmen längs hårstråna så skapas en fönteknik som hjälper håret att skapa den lockiga eller vågiga effekt som du vill ha.
Temperaturen överstiger aldrig 150 grader. Locktången använder en värmekontroll som reglerar temperaturen 40 gånger per sekund.
Sladdlängden är 2,7 meter.
Den maximala effekten är 1 300 watt.
Den maximala ljudnivån är 77 dBA enligt tillverkaren.
Nej, det finns ingen automatisk avstängning.
Varumärke
Diameter (max)
48 mm
Maxtemperatur
150 grader
Effekt
1300 W
Tillgängliga färger
Svart, Silver, Grå, Blå, Röd, Guld, Rosa, Lila