Apple iPhone XS Max 64GB

Apple iPhone XS Max 64GB

  • Operativsystem: Apple iOS 13
  • Skärmstorlek: 6.5 tum
  • Lanseringsår: 2018
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

Apple iPhone XS Max 64GB

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter
4.3 / 5
(24 omdömen)
5
(18)4
(2)3
(2)2
(1)1
(1)
Annons
Annons
Sorterat efter datum
3 månader sedan
Snabb, smidig, fina kort,batteriet räcker mer än hela dagen, kopplat till min Garmin Fenix, kopplat med högtalare hemma, kör minst 30-60 min musik sedan ca 30 min med bilens bluetooth pendling mm . Väldigt nöjd! Mycket mobil för pengarna. Jämför med frugans 11 så är den större i skärm och skillnaden är knapp. Dubbla simkort och vattentät på det är bara stort +.
4 månader sedan
Funkar klanderfritt laddar 100% efter 2år
9 månader sedan
Kommer från Note 9 som oxå är en bra telefon. Men måste man välja så blir det iPhone Väldigt nöjd med denna. Särskilt när den uppdaterades till IOS 13. Vet att många gnäller men det blev väldigt många bra funktioner. Bra batteritid Flytet Skärmen Designen 3D Touch Face ID IMessage FaceTime Oslagbart.
9 månader sedan
Man får det man betalar för helt enkelt. Perfektion när den är som bäst.
ett år sedan
64gb? Jävla vad snål man kan vara med komponenter i en sån dyr mobil. En stor flärp som visar på bristfällig design hos de senaste modellerna. Snabb och flyter på något fantastiskt men saknar anpassning och en del funktionalitet som Android levererar. För 12000 är det inget som lockar och Apple har inget att konkurrera med nu när senaste Androidmobilerna presterar lika bra som iPhones. Jag skulle rekommendera OnePlus 7 Pro eller Samsung s10. Det känns som Apple vill se hur mycket pengar jag är tillräckligt dum för att spendera på en inte så speciell produkt.
ett år sedan
Bästa telefonen jag någonsin haft. Priset är för högt men med tanke på vad du får är det något man kan se över. Enheten är sjukt snabb och FaceID kan man inte leva utan när man väl har använt det att tag. Jag älskar den funktionen mer än något annat denna telefonen erbjuder. Jag använder den till allt. När jag ska betala i affärer med apple pay, alla lösenord och användarnamn skrivs in automatiskt och är lagrade i telefonen med hjälp av FaceID, Alla köp online med BankID och bank appen kan du komma in med FaceID. Telefonen är även mycket snygg och kameran tar bra bilder (inget jag använder ofta dock) 64gb versionen är allt en normal person behöver. Jag tar knappt bilder, använder några appar. Har alltid över 50% lagring. Har använt telefonen i 8 Månader nu!
ett år sedan
Har haft den sedan dag ett och kan nu känna att jag kan utvärdera. Jag kommer för övrigt från android med Samsungs och LGs high end lurar. Anledningen jag bytte är för att android lurarna skickar privat data om användaren till Google ca 40 ggr i timmen. Även om du inte använder den. (Kolla upp det själv, är inget skämt) Apple värnar om ditt privatliv. De tjänar inget på att sälja din data som Google gör. Då det är ett hårdvaru företag. Och jäklar vad mycket bättre välbyggd denna luren är! Jag vet inte hur många gånger jag dratt denna stackars lur i backen. Men hittills inte en skråma! Det tog tex ett fall på ca 1m för att på min galaxy s8 plus spräcka både fram och baksida. Batteritiden är fantastisk. Speciellt idle tiden. Samsung lurarna jag haft har haft en grym batteritid, de första månaderna. För att så småningom behövts laddas två gånger/dag. Skärmen är bra. Mer naturliga färger än Samsung. Men inte lika ljus utomhus. Kameran är riktigt bra med stort dynamiskt omfång och ett bra porträtt läge. Överlag mycket nöjd!
ett år sedan
Man får det man förväntar sig av en appleprodukt. Hög kvalitet till högt pris. Problemen jag har med denna telefon är de som finns hos alla modeller. De är ömtåliga (glas bak och fram), notch (vill ju inte ha rörlig kamera). Tillsammans med andra appleprodukter är den perfekt. Batteritiden är fortfarande bra efter drygt ett halvår. Har fortfarande mellan 20-40% på kvällen efter en hel dag. Gör enkla saker i mobilen men tittar i den ofta.
ett år sedan
Så härlig att använda. Känns som att det är smör i telefonen. Att växa mellan appar känns otroligt mjukt. Kameran är underbar. Lite klumpig att hålla, men det är nog det enda negativa.
Sida 1