Prisjakt

Apple iPhone XR 3GB RAM 64GB

Apple iPhone XR 3GB RAM 64GB

Operativsystem: Apple iOS 14, Skärmstorlek: 6.1 tum, Lanseringsår: 2018
PrishistorikNu 2 390 kr
Jämför

Apple iPhone XR 3GB RAM 64GB

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
3.7
(37)

Produktinformation

Apple iPhone XR släpptes 2018 och har en 6,1-tums LCD-skärm med True Tone-teknik. Telefonen har en bakre kamera på 12 megapixel, spelar in video i 4K-upplösning och är vädertålig med IP67-certifiering. Apple iPhone XR använder nya A12-processorn, stöder Face ID för snabbinloggning och släpps med iOS 12. Apple iPhone XR finns i storlekarna 64GB, 128GB och 256GB.

Apple iPhone XR lanserades 2018 tillsammans med iPhone XS och XS Max. Mobiltelefonen är ett billigare alternativ till de OLED-bestyckade syskonmodellerna. Idag är iPhone XR en tekniskt utdaterad modell med hård konkurrens från nyare, mer kraftfulla modeller i samma prisklass. Men kan du lägga vantarna på den här modellen till nedsatt pris så är den utmärkt för exempelvis barnen eller som en extramobil.

 • Lagringsutrymmet

  Den här modellen har 64 GB lagringsutrymme. En del av utrymmet används av operativsystemet, så rent praktiskt får du mindre plats än så åt dina appar, spel och andra filer.

 • Vattentålig design

  Mobiltelefonen uppfyller kraven för IP67 vilket betyder att den är ordentligt vädertålig mot både damm och vatten. Det är ett steg under Apples nyare mobiltelefoner som är IP68-klassade.

 • Rumsligt ljud

  Om du använder hörlurarna AirPods Pro eller AirPods Max så kan du spela rumsligt ljud och Dolby Atmos.

 • Kamerorna

  Det sitter en enkelkamera (vidvinkel) på 12 megapixel på baksidan och en 8-megapixel selfiekamera på framsidan.

 • Videoinspelning

  Trots sin ålder så kan iPhone XR spela in högupplöst video i 4K-upplösning med 60 bilder per sekund. Du kan även spela in slow-motion-videor med 120 eller 240 bilder per sekund i 1080p.

 • Prestandan

  iPhone XR använder en kraftfull A12 Bionic-krets som även finns i iPhone X och XS. Den är snabb nog för allt du kan tänkas göra med din iPhone idag.

 • 4G-stöd

  Med iPhone XR kan du ansluta till mobilnätet med både 4G och 3G. Däremot stöds inte 5G då mobiltelefonen är för gammal. Endast iPhone 12-serien och uppåt stöder 5G-nätet idag.

 • Batteritiden

  Spela musik eller lyssna på poddar i upp till 65 timmar eller kolla på film i 16 timmar innan batteriet måste laddas. Med iPhone XR får du rejält med batteritid som tar dig igenom hela dagen.

Vanliga frågor

Apple lanserade iPhone XR i september 2018 tillsammans med syskonmodellerna iPhone XS och XS Max. Ingen av de tre mobiltelefonerna säljs av Apple idag. Du kan däremot hitta dem hos vissa återförsäljare och på begagnatmarknaden.
Apple uppdaterar iOS på sina mobiltelefoner i upp till sex år. Det betyder att iPhone XR stöds fram till 2025. Exakt datum är inte fastställt i skrivande stund.
Ja, den här modellen har stöd för inloggning med Face ID med sensorn som sitter ovanför skärmen i flärpen.
Ja, du kan göra kontaktlösa betalningar med Apple Pay. Allt du behöver göra är att lägga till dina betalkort, aktivera Apple Pay och placera mobiltelefonen mot kontaktytan på betalningsterminalen.
Prestandamässigt och funktionsmässigt så är båda mobiltelefonerna mycket lika. De två största skillnaderna är att iPhone XR har en större LCD-skärm med lägre upplösning än den OLED-panel som iPhone XS använder. Den senare har dessutom två bakre kameror där iPhone XR bara har en enda.
Varumärke
Operativsystem
Apple iOS 14
Skärmstorlek
6.1 tum
Lanseringsår
Internminne
64GB
4G (LTE)
Ja
Pekskärm (touchscreen)
Ja