Logitech Squeezebox Radio

 Lägg i lista  Jämför
Logitech Squeezebox Radio är en internetradio som utnyttjar din internetuppkoppling, vare sig det är via ethernetkabel eller wifi för att ta emot webradiostationer eller musiktjänster som Spotify. Radion är dessutom utrustad med en färgskärm som visar exempelvis albumomslag. Lanserad 2009. Stäng
Logitech Squeezebox Radio är en internetradio som utnyttjar din internetuppkoppling, vare sig det är via ethernetkabel eller wifi för att ta emot webradiostationer eller musiktjän... Läs mer
Jämför pris på alla Logitech Radio ()
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.74)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mycket bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  gillar Radion har 3 stycken.
 • Utmärkt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Mkt bra och smidig bordsradio som passar perfekt på nattduksbordet!
  Bra ljud och relativt smidig.
 • Acceptabel
  6 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Faller ofta ut från streamen. Iphone appen er under all kritik dålig. Inte bra nog Logitech.
 • Dålig
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Squeezebox Radio är en dålig produkt och det största skälet till det är själva Squeezeboxsystemet. Som produkt betraktat är den inte så usel, den är till och med ganska snygg och ljudet är acceptabelt för storleken.

  Men Squeezeboxsystemet är som sagt dåligt. Server och klient måste ha samma version, och upp- respektive nedgraderar automatiskt när man byter server vilket tar tid. Eftersom servern jag kör på min Qnap hemma - att ha datorn igång är inte ett alternativ - är en äldre version än den som finns på mysqueezebox.com kan man inte byta mellan dessa utan att vänta tre minuter på ny (eller gammal) klientmjukvara. Den tappar förbindelse med servern då och då och både server och spelare måste startas om. Navigationen är ganska bökig och att sköta inställningar direkt på enheten är ännu värre. Webbgränssnittet för att administrera servern är under all kritik och samma sak gäller webbgränssnittet för att fjärrstyra spelarna.

  Squeezebox var acceptabelt som koncept när det kom, men har sedan dess blivit rejält frånåkta av konkurrenterna och är nu pinsamt långt efter exempelvis Sonos som bara fungerar.

  Jag har länge funderat på att byta barnens Squeezebox Radio mot Sonos och nu när Play 1 kommit är det nog dags.
 • Utmärkt
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Fungerar oerhört bra, såväl med Wifi som trådbundet. Hade problem med Logitech/Spotify's officiella plugin, men fick perfekt kvalitet med Triode's 3:e-partsdito.

  Denna radio har upphört att säljas. Istället säljs Logitech UE Smart Radio ( http://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=1385275 ).

  Vill man ha en egen Squeezebox-server (om man har stora, egna, musikbibliotek), går det att byta mjukvaran i UE Smart Radio:n till Squeezebox-motsvarigheten ( http://forums.logitech.com/t5/MySqueezebox-com-Squeezebox/An-update-to-the-Logitech-UE-Smart-Radio/td-p/1051331 ).
 • Utmärkt
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Det lyssnas på radio som aldrig förr sen den här kom in i hemmet. Riktigt snygg design och bra ljud. Äntligen slipper man dom gamla vanliga radiokanalerna som spelar samma musik dag ut och dag in, nu får man in radiokanaler från hela världen, och den har numera även stöd för Spotify. En perfekt produkt till köket när man lagar mat, diskar m.m.. Displayen dimmas dessutom när det är mörkt i rummet, så jag kan även se den som en lämplig klockradio i sovrummet.

  Dom enda nackdelarna jag kan komma på är att den var seg att ställa in och saknar fjärrkontroll. Att registrera konto med en ratt tog extremt lång tid. Vad gäller fjärrkontroll så borde Logitech titta närmare på Boxee Box eller liknande produkt som har en simpel kontroll med tangentbord på undersidan. Det finns dock en app man kan ladda ner gratis till sin smartphone, och det lär även funka med en Harmony-kontroll eller annan universalkontroll. Detta har jag inte testat själv än, men det hade ändå varit trevligt att få med en kontroll när man betalar över 1000kr.

  Bortsett från det negativa så älskar jag min Squeezebox. Hade det följt med en kontroll så hade den fått 10/10, men den känns helt enkelt inte komplett utan kontroll så den får nöja sig med 9/10.
 • Mycket bra
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Mycket bra ljud för det jag har den till, i sovrummet som en klockradio.

  Strul då och då beroende på vilken firware man har, för man är dum och uppdaterar hela tiden :)

  Har inte testat UE ännu.
 • Bra
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Plus:
  Bra ljud
  spotify-kompatibel
  snygg design.

  Minus:
  Totalt meningslös om mysqueezbox är nere (vilket har kett titt som tätt det senaste, må det brinna!)
  Lite onödigt krångliga menyer
 • Perfekt
  7 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Update igen 2013! Har fått den nya mjukvaran som UE radio som kostar dubbelt så mycket. Spotify fungerar mycket bättre, jag är supernöjd igen! :)

  Update 2012: Mycket strul med mjukvaran i den. Har mailat med Logitech i flera månader utan resultat. Synd, den var himla nice i början!

  Mitt bästa köp 2010! Liten, smidig och ändå bra tryck i ljudet! Spotify fungerar direkt utan dator. Och så finns det en Android app till telefonen, går att styra den även när man inte är hemma :)

  Rekommenderas varmt!
 • Utmärkt
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Bra liten radio med utmärkt ljud för storleken. Visar klocka, datum och dag när den är avstängd och ljustyrkan i displayen minskar om det blir mörkt i rummet för att inte blända.
  Man kan inte mata in bokstäverna ÅÄÖ vilket kan skapa problem om skall köra Spotify och har någon av dessa bokstäver i användarnamnet eller passordet på Spotify kontot.
  Köpte till ett Logitech Squeezebox Radio Rechargeable Battery Pack and Remote så kan man ta med radion ut i trädgården, Fjärrkontrollen har en magnet i botten så man kan sätta den t.ex. på kylskåpet. Har aux ingång så man kan koppla in mobilen och använda den som högtalare.
  - Saknar FM/RDS och DAB+.
 • Utmärkt
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Det är en bra radio, särskilt för det priset. Bra stöd för podcasts, att t ex lägga in RRS feeds manuellt genom att ange en URL. Här presterar Squeezebox radio bättre än SONOS produkter där möjligheten att lägga in RSS feeds inte finns utan man är utlämnad till ett fördefinierat och tunt utbud. SONOS är ju dock starkare på att spela upp musik från ett musikbibliotek, både lokalt och från spotify. Det höga betyget p g a det låga priset.
 • Mycket bra
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Helt underbar att ha i köket! Överaskande hur bra och stabilt ljudet är. Enda nackdelen som drar ner betyget är att den ibland buggar upp sig vid användning av spotify
 • Bra
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Har haft den i köket i ett årstid nu. Köpte den med anledning av att den hade spotifystöd (fin extra klisterlapp på kartongen som betonade just det hade den !). Döm om min förvåning när den enbart hade stöd för spotify via squezeeboxserver som måste köras lokalt på någon dator i nätverket! Tur i oturen så hade min Synology 212j NAS stöd för just det så det gick bra i alla fall men jag störde mig oherhört på att de gick ut med reklam trots att de inte hade fixat till det...

  Nåväl, nu lär de ska ha fixat till så att deras app fungerar utan lokal server (har dock ej testat då det flyter på bra som jag har det nu...)

  Jag är nöjd med med ljudet, hade dock gärna sett en line-out så man kunde koppla in den på något värre vid tillfälle.

  Den har alla de funktioner jag behöver, apparna släpar lite och många av 3d party apparna fungerar bara ibland om alls (t.ex. väder appen).

  Summa sumarum är jag nog rätt nöjd med produktet men det initiala strulet med spotifystöd sänker betyget två snäpp!
 • Dålig
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  - Ingen svensk instruktionsmanual.
  - Är du inte nätverkstekniker?- lycka till!
  - För krånglig menyer
  - Helt beroende av Mysqueezebox.com och att denna server fungerar.
  (har precis varit nere i 3 dagar och väcker ilska bland användare världen över.
  - Customer service svarar inte

  - Om du lyckas få igang den med PCn påslagen (då funkar den med med Logitech Media server) är ljudet helt OK.
 • Mycket bra
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Mycket bra radio. Jag använder den till svensk webradio och Spotify.

  + Kan styras remote med mobilapp.
  + Bra ljud (passar som köksradio)
  + Priset (849 kr på MediaMarkt

  - Startar om ibland
  - Ej batteri som standard.

  Rekommenderas varmt.
 • Perfekt
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Säger som Björnen Baloo... Vilken lattjo liten pryl ! :)
 • Perfekt
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Har nu ägt denna i över 6 månader och den har fungerat klockrent.
  Bra ljud och byggkvalité!
  Skönt att kunna spela från Spotify samt att kunna styra den från telefonen.
 • Utmärkt
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  En perfekt radio som vi använder som klockradio. Vi har inte noterat något som helst strul, och det gäller även vår Squeezbox Classic och Squeezeboz Duet.

  Squeezebox Radio kan även styras via ett webbinterface liksom en iPad-app som är riktigt bra. Spotify Premium fungerar på alla våra Squeezbox:ar men är mer officiellt supportad på Radio-varianten.
 • Utmärkt
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Överträffade mina förväntningar flera gånger om! Riktigt bra ljud (och då är jag kräsen), bra funktioner, bra appar till mobilen för att styra allt från spotify till facebook även när man inte är kopplad till samma nätverk t.o.m. Bra CMF (plast, ytor mm). Många har skrivit att mjukvaran kan vara buggig. Jag tycker den är helt ok, men se till att uppdatera till den senaste när du startar den första gången då de verkar släppa uppdateringar hela tiden. Bra inställningsmöjligheter angående vad som ska visas i displayen när man spelar musik, för alarm, i sleep mm. Enda minus än så länge är att PC mjukvaran för music server för Linux är lite väl buggig. Vet inte om samma sak gäller windows/mac versionerna. Den använder ett WEB GUI men den kan spela fel låt, ha problem att koppla upp mm. Dock fungerar själva servern utan problem närm man från spelaren spelar upp media från datorn och det är trots att själva huvud funktionen.
  Kan definitivt rekommendera köp!
 • Bra
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Bra ljud och mycket prisvärd. Känns också gediget byggd.

  Negativt : displayen visar mest grafiska loggor och texten blir lidande (alltså väldigt liten).
 • Bra
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Bra funktioner och klart godkänt ljud men tyvärr buggig och opålitlig programvara som ofta lever ett eget liv. Det går INTE att lita på att denna klarar en hel fest hemma, tyvärr får jag säga för inget är mer irriterande än att musiken plötsligt slutar och att det då ofta är fullkomligt omöjligt att få igång den igen (trots omstarter och ny uppkoppling mot nätverket).
 • Utmärkt
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Köpte denna som köksradio men blev så nöjd så jag köpte även 1 till sovrummet som väckarklocka. Fungerar helt ok och ljudet räcker till. Perfekt att köra via dator eller appen i Androidtelefonen. Köpte ett batteripack på Ebay för 180 kr så nu har den batteribackup samt kan användas även på altanen.
 • Utmärkt
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Köpte denna för en vecka sedan och är hittills väldigt nöjd. Jag har redan en Squeezebox Touch så jag kände till interfacen samt setup från tidigare. Interfacen är kanske inte världens bästa men det är logiskt och funktionellt. Men ljudet är mycket bra för en sådan liten box, med både basen och diskanten utvecklade och tydliga. Man kan också synkronisera det med andra Squeezebox enheter som betyder att man kan spela detsamma musik i typ köket och vardagsrummet. Rekommenderad.
 • Bra
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  +
  Bra ljud (förvånansvärt bra botten)
  Bra trådlös räckvidd
  Androidappen funkar bra
  Extern ingång från annan ljudkälla
  Extern utgång till hörlurar eller förstärkare

  -
  Om man flyttar sig mellan två trådlösa nät måste man byta nät manuellt
  Vägrar spela vissa låtar/skivor på Spotify. Ibland funkar det efter att man spelat en annan låt
  Startar om ibland
  Ganska roddig menyinmatning vid sökning (välja bokstav/tecken genom att snurra på ratten)
 • Knappt godkänd
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Efter ha fått den utbytt 1 gång så kan jag konstatera att den verkligen är dålig.

  Samma fel på båda. Underutvecklade menyer, halvtaskigt gränssnitt, totalt värdelös användarvänlighet, stänger av sig med jämna mellanrum, tar bort alla favoriter, ställer in larmet på 05.00 näst intill jämt så med andra ord, riktig skit produkt... Sämsta teknik köpet jag någonsin gjort och troligtvis kommer göra.

  Dock +2 stjärnor för Logitech.se som böt ut den första utan snack.
 • Ganska bra
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Bra radio med många fina funktioner. Den är dock VÄLDIGT ofärdig i mjukvaran. Startar om då och då och det finns inget som är klart får jag känslan av. Annars, GRYYYMT ljud för att komma ifrån en så liten burk!
 • Acceptabel
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Köpte denna lite motvilligt.
  Har tidigare köpt två stycken Squeezebox Boom, och är väldigt nöjd med deras ljud. Men de där apparaterna verkar inte tillverkas längre. Och de få som finns kvar kostar närmre tre tusen kronor - så jag bestämde mig för att pröva Squeezebox Radio för en tusenlapp.

  Ett alternativ som valdes bort var Sangean WFR-20, dels av prisskäl, dels för att jag trots allt föredrar programvaran till Squeezebox framför Windows Media Player.

  Ett annat alternativ som valdes bort var Sonos. Främst på grund av misstänksamhet mot lösningen med separat trådlöst nätverk, men kostnaden spelade nog också in.

  Att man kan välja mellan Ethernet-kabel och trådlöst nätverk är viktigt. Därmed blir det lättare att använda apparaten på annat sätt än man tänkte sig just när den köptes.

  Som väntat är ljudet mycket sämre. Så mycket sämre att prisskillnaden från ett tusen till tre tusen kronor faktiskt verkar rimlig.

  Ett par detaljer är dock bättre:
  1/ en vridknapp, en SEPARAT knapp att vrida på, för att justera ljudet
  2/ skärmen som kan visa skivomslag (eller bildspel) är faktiskt vettigare än jag trott.
  3/ Det är bara bra att fjärrkontroll inte ingår i köpet. Att styra via app i smartphone är väldigt praktiskt.

  På det hela taget är det inte någon dålig apparat. Den värsta nackdelen, (mono-) ljudet, stör lite mindre när man använder apparaten som internet-radio jämfört med när man spelar musik från sin nätverksdisk.

  Att installera en server på nätverksdisken är å ena sidan smidigt, och det sparar el, men å andra sidan blir serverns responser rätt tröga ibland.
 • Dålig
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Köpte denna i hopp om att i första hand använda den för att köra Spotify. Har nu haft den någon månad och är tyvärr väldigt besviken. Det är inte ovanligt att menyerna "hänger sig", den har startat om sig själv vid några tillfällen efter "Systemkrasch". Verkar inte heller klara av alla playlists jag har, vet inte om det beror på att det är för många låtar, om så är fallet är det riktigt kasst.

  Hade jag vetat det jag vet nu, så hade jag aldrig köpt den :(
 • Mycket bra
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Testkört några dagar. Spontant en riktigt trevlig upplevelse. Lite problem med spotify dock. Inget ljud på somliga låtar, för att vid byte av låt hoppa igång igen.
 • Bra
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Positivt
  -Bra ljud, dock lite för högt uppskruvad bas.
  -Spotify
  -Streama alla möjliga radiokanaler svenska och utländska.
  -Högt ljud, man kan brassa på rätt bra utan att det börjar låta allt för dåligt.
  -Går att styra via webbfönster från vilken dator med internet som helst. Man behöver bara logga in på squeezeboxhemsidan.
  -App till min androidtelefon för fjärrstyrning

  Negativt
  -Min klarade inte av N-standarden på trådlösa nätverket. Var tvungen att sätta routern på både G- och N-standarden. Den hittade nätverket men påstod att lösenordet inte stämde vilket jag vet att det gjorde, ändrade till och med till 12345678 som lösen och provade flera gånger.
  -Ingen equalizer, det går inte att skruva ner basen, den är uppskruvad för högt och överröstar de andra ljuden lite för mycket

  Edit: OBS! Spotify i Squeezebox kräver Premiumkonto, det räcker alltså inte att du har Unlimited. Detta var något jag märkte när jag nergraderade då jag inte använder det i mobilen tillräckligt ofta för att motivera kostnaden :(
 • Dålig
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Bra ljud och angenämt utseende är väl det enda som är bra.

  Menyerna är dåliga och ologiska med en seghet som jag inte hör hemma i en mediaprodukt 2012. Sämst är att den avbryter uppspelningen i tid och otid (Spotify). Jag har inga problem med nätverket, så problemet sitter inte där. Ibland startar uppspelningen igen om jag byter låt, men i regel måste jag gå tillbaka i menyn i välja om spellista. Ibland måste jag starta om eländet för att det ska fungera.

  Logitechs kundsupport var det sämsta jag varit med om. Fick ingen hjälp alls utan dom hänvisade till Spotify eftersom "det var deras program".
 • Mycket bra
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Riktigt bra köksradio!

  + Schysst ljud för att vara så liten. Inget man spelar med på fest men skön att ha i köket.
  + Bra känsla i grejerna
  + Iphone appen är riktigt bra
  + Spotify
  + Snygg och clean, bra tydlig display dessutom.
  + Wifi
  + lättanvänd
  + Bra pris (ca 1000kr)

  = För att använda den så krävs nästan en smartphone att använda som fjärrkontroll. Men de har väl de flesta idag och apparna fungerar väldigt bra.

  - Buggig mjukvara. Måste startas om ibland
  - Stannar ibland när den strömmar SR radiokanaler. Kan även detta bero på mjukvara.
  - Beroende av wifi. Vilket begränsar användandet lite. Skulle varit gött om den hade en fm-radio. Då hade den varit optimal tillsammans med batteriet på semestern eller möjligtvis om man vill ha med den på stranden.

  Kort och gott en riktigt grym pryl. Lätt att använda och komma igång med. Finns 3:dje parts applikatoner om man tycker om att pilla med sina prylar. De allra flesta skulle nog bli lika nöjda som jag är. Dock är det tråkigt med buggarna som den har, förhoppningsvis så fixar logitech dem.

  Avdrag på en stjärna för att det fortfarande finns gott om jobbiga buggar som kräver en omstart. Kommer dessa buggar någonsin att fixas?
 • Utmärkt
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Köpt för att användas som köksradio, och jag kan inte tänka mig någon produkt som gör just detta jobb bättre! Speciellt då jag redan är invigd i Squeezeboxfamiljen och använder min Classic regelbundet. Perfekt att kunna synka de båda spelarna, om man vill. Ljudet är helt ok med tanke på att det bara är en högtalare - fungarar bra som köksradioljud, inte mer.

  +Design
  +Enkelhet (en knapptryckning så drar den igång)
  +Mångsidighet (Spotify,webradio, musikbibliotek)
  +Synkmöjligheter med andra Squeezebox-enheter

  - (eventuellt ljudet, men det räcker för att ha som köksradio)

  Alla med ett kök borde ha denna produkt :)
 • Bra
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  +
  Att köra spotify från en liten radio är en lysande ide
  Bra ljud
  Snygg design
  Billig
  Använder den för att lyssna på P3 och Spotify

  -
  Kass software och dåligt interface, går inte att spela upp en spotifylista i shuffle från boxen
  Ännu kassare Android software, men genom det kan du faktiskt få den att spela med shuffle :D
  Om du ändrar en spotifylista från en dator så måste du dra ur sladden och starta om den för att den skall uppdatera databasen (år 2011?)
 • Perfekt
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Supernöjd med denna! Fungerar perfekt. Bra ljud, all världens radio i en liten snygg svart box. Varför har jag inte köpt en tidigare!?
 • Utmärkt
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Köpte denna radio till köket för ett bra tag sedan då de ej fanns Spotify stöd eller någon app för fjärrkontroll osv, jag var nöjd redan innan och med tanke på allt nytt som kommit så är man mer än nöjd.
  Ljudet är helt kanon för att vara mono och vara så liten.

  De enda negativa egentligen som jag kan se är nog att den har någon tendens till att tappa streamingen, men de kan lika gärna vara någon störning på 2.4Ghz bandet som påverkar.
 • Ganska bra
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Mycket bra internetradio med grymt bra ljud för en sån liten högtalare, dock finns det en stor svaghet, man kan inte spela mtg kanalerna på den, vill man lyssna på bandit rock, rix fm, lugna favoriter ska man inte köpa den spelaren!
 • Perfekt
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Har beställt min andra i dagarna, fungerar klockrent.
  Köpte till ett batteripack till och jag har tagit med mig den ut på
  altanen. Blev ännu bättre, använder IPENG som fjärrkontroll på Iphonen skitsnyggt gränssnitt och praktiskt. Rekomenderas
  Ljudet är kanonbra för en sån liten radio. :-)
  Aldrig mer brus från radiokanalerna heller.
 • Perfekt
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Överraskande lättanvänd och välljudande liten låda. Ger enkelt tillgång till all världens radiostationer via TuneIn. Mao, bra för seniorer som bor någon annanstans än sitt hemland. :). Det finns sex st snabbval och det behövs knappast något mer för dem.

  Kan flyttas runt dit man vill så länge det finns trådlös täckning och batteripack/eluttag.

  uppdatering: Byggde ett batteripack till mindre än halva priset utav Sanyo Eneloop batterier och kitet här:
  http://shop.smallgreencomputer.com/SqueezeBox-Radio-Battery-Kit-squeezepack.htm . Det funkar fint och Radion kan spela åtskilliga timmar på en laddning och laddar upp sig själv när man ansluter elsladden.

  Jag kör servermjukvara 7.5.4 på en linuxmaskin och det fungerar bra. Ibland synkar jag Radion med andra SB-enheter och det blir perfekt synkning.
 • Utmärkt
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Jag är väldigt nöjd och mitt musiklyssnande har fått ett rejält lyft.
  Det finns alternativ till squeezebox men den är väldigt trevlig med sitt kompakta format, fina ljud, snabba uppstart och trevliga färgskärm.
  Det finns vissa mjukvaruproblem som gör att man får boota om den ibland men förhoppningsvis kommer en lösning.
  Spotify fungerar bra och det är inte heller helt fel att ha tillgång till hela SR:s poddarkiv!
 • Utmärkt
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  +
  Smidigt gränssnitt.
  Bra ljud för att vara mono och plast..
  Perfekt att kunna använda Spotify som väckarklocka!
  Bra möjlighet till trådlös hantering med batteripack.
  Kanon tillsammans med Harmony-fjärrkontroller.
  Kanon med Squeezebox-appen i smartphones!
  (Kan väcka damen hemma via telefonen.. när och var som helst..)

  -
  Möjligen avsaknaden av stereoljud..
  Och kanske brist på anslutningar, men behöver man det så finns det bättre modeller av Sqeezebox.
 • Utmärkt
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Med paketet som innehåller batteri och fjärrkontroll så blir denna mojäng snudd på oslagbar kontra priset.

  Det enda negativa som finns, det är att larmet buggar sig en del.
 • Utmärkt
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  WOW! Varför har jag inte köpt en sådan här tidigare. Underbar pryl som andas kvalitet, allt bara fungerar. Använder den främst för att spela Spotify men finner även radiofunktionen som suverän. MYCKET bra ljud för en så liten sak. Den som sänker betyget med en stjärna är bättre utgångar för att ansluta till stereon. Men det funkar med 3,5-jacket också.
 • Usel
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Jättebra konsept obefintlig kvalitet på mjukvaran.

  Jag gillar verkligen hårdvaran. Den låter bra, ser rätt bra ut och känns gedigen. Men sedan versionsuppdateringen på mjukvaran tidigt i sommras så är den knappt användbar.

  Det kommer med regelbundenhet uppdateringar av drivrutinerna som tyvärr oftast bara innebär nya buggar. Logitec verkar helt sakna testning av sina uppdateringar. Om man löser ett problem så introducerar man ett annat. Ett problem som dom en längra tid har dragits med är att den stänger/låser sig och enda lösningen är att dra ur ström sladden och starta om den.

  Synka 2 enheter och köra web radio funkar inte sedan senaste uppdateringen i morse. MAn får en fördröjning på en halv sekund mellan enheterna vilket resulterar i ett eko. Det funkade innan uppdateringen. Och så här håller det på hela tiden. Några fel fixade och några nya intruducerade.

  Det har till och med hänt att det kommit flera uppdateringar under samma dag då den första hade så dålig kvalitet. Det känns som Logitec använder kunderna för bug testning.

  Detta är patatiskt att ett så stort företag inte klarar av att lösa detta på över ett halvår.

  Jag gillar konceptet och hårdvara och skulle kunna tänka mig att köpa flera enheter. Men inte med den här mjukvarukvaliteten. I dagsläget känns det snarare som att jag ska kontakta logitec och fråga hur man bär sig åt för att reklamera älendet och få pengarna tillbaka. För funkar gör den ju inte.
 • Bra
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Klart ok pryl.
  OK klart fippligt ansluta till trådlöst nätverk när man måste ange lösen med scrollhjulet men väl klart så äre bara köra. Lite beigt man var tvungen installera plug-in på datorn dock. Borde ju kunnat ansluta över nätet. Plus för spotify och last.fm stöd.

  Enda minuset var jag blev lurad köpa den för 40% off på logitechs store och utan att ha rekat pris så visade det sig vara typ vad den kostade på de flesta ställen man brukar handla på så det var ju lite rip-off men man får skylla sig själv.
 • Mycket bra
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Mycket bra ljud för ett så litet högtalarelement.
  Internetradion är snabb, enkel att söka efter nya kanaler och genomtänkt.
  Det hutlösa priset för fjärrkontroll drar bort en stjärna och vissa problem med Squeezebox-server som fungerar klockrent på datorn men inte på NAS tar bort en.

  I övrigt toknöjd med denna spelare, rekommenderas!
 • Utmärkt
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  väldigt användbar och framförallt enkel att komma igång med. Min icke tekniskt begåvade flickvän kunde använda den direkt ur förpackningen.
 • Utmärkt
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Köpte en igår, störtnöjd! Löjligt enkelt att komma igång.
  Spotify kommer nog att gå rätt mycket på den, när mina döttrar inser detta kommer Eric Saade att snurra en hel del :o/.
  Lite kul med Facebook-feed i den.
 • Mycket bra
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Min Squeezebox radio används mer än jag trodde innan jag köpte den. I vardagsrummet är den inkopplad till stereon men oftast hänger den med ut på altanen eller ut i trädgården. Använder en app till iPhone för att bekvämt fjärrstyra den. Lyssnar mest på webbradio och ibland på Spotify. Det händer att den spontant startar om men än så länge har jag haft överseende med det.

  Tips: Köp till batteripaketet så kan ni lyssna även där det saknas ström.
 • Utmärkt
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Perfekt köksradio, lätt att installera och helt ok utseende. Ljudet är ju inte tokbra men ungefär vad jag förväntade mig och det ska gå att koppla på externa högtalare (kommer troligen göra det så småningom).

  + Enkel att få igång
  + Lätt att styra vi knappar på enheten och/eller dator (har inte prövat smartphone ännu). Min ungerska fru, som inte är en geek som jag, lyckades själv få in ungerska radio kanaler.
  + Kan köras direkt mot några NAS:ar (tex min Netgear Pro)

  - Att man måste köpa laddningsbart batteri separat och inte så många butiker ens säljer det (jag köpte radion av ElGiganten men de säljer inte batteriet).

  Har haft den ett tag nu och måste nog sänka betyget till en 9:a då den periodvis (inte ofta) hänger sig och måste startas och minst två gånger tappat de 6 snabbvalen.