Logitech Squeezebox Radio

Logitech Squeezebox Radio

(97)
3.9(97 omdömen)
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter
Jämför
Logitech Squeezebox Radio är en internetradio som utnyttjar din internetuppkoppling, vare sig det är via ethernetkabel eller wifi för att ta emot webradiostationer eller musiktjänster som Spotify. Radion är dessutom utrustad med en färgskärm som visar exempelvis albumomslag. Lanserad 2009.
  • FM, Internetradio
  • Trådlöst nätverk
  • Klockradio med alarm, Backup-batteri, Projicering av tid
  • Batteridrift
  • Svart, Vit, Röd
  • Typ: FM, Internetradio
  • Trådlöst nätverk
  • Funktioner: Klockradio med alarm, Backup-batteri, Projicering av tid
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter
Jämför

3.9 av 5 stjärnor

Baserat på 97 omdömen

Sorterat efter datum
2017-02-04
Y
YXLina(53 omdömen)
gillar Radion har 3 stycken.
2015-03-25
c
callealvin(65 omdömen)
Mkt bra och smidig bordsradio som passar perfekt på nattduksbordet! Bra ljud och relativt smidig.
2012-03-06
Redigerades 2014-04-28
zanaton(90 omdömen)
Faller ofta ut från streamen. Iphone appen er under all kritik dålig. Inte bra nog Logitech.
2013-12-05
andreas g(18 omdömen)
Squeezebox Radio är en dålig produkt och det största skälet till det är själva Squeezeboxsystemet. Som produkt betraktat är den inte så usel, den är till och med ganska snygg och ljudet är acceptabelt för storleken. Men Squeezeboxsystemet är som sagt dåligt. Server och klient måste ha samma version, och upp- respektive nedgraderar automatiskt när man byter server vilket tar tid. Eftersom servern jag kör på min Qnap hemma - att ha datorn igång är inte ett alternativ - är en äldre version än den som finns på mysqueezebox.com kan man inte byta mellan dessa utan att vänta tre minuter på ny (eller gammal) klientmjukvara. Den tappar förbindelse med servern då och då och både server och spelare måste startas om. Navigationen är ganska bökig och att sköta inställningar direkt på enheten är ännu värre. Webbgränssnittet för att administrera servern är under all kritik och samma sak gäller webbgränssnittet för att fjärrstyra spelarna. Squeezebox var acceptabelt som koncept när det kom, men har sedan dess blivit rejält frånåkta av konkurrenterna och är nu pinsamt långt efter exempelvis Sonos som bara fungerar. Jag har länge funderat på att byta barnens Squeezebox Radio mot Sonos och nu när Play 1 kommit är det nog dags.
2013-10-26
k
köpkraft(15 omdömen)
Fungerar oerhört bra, såväl med Wifi som trådbundet. Hade problem med Logitech/Spotify's officiella plugin, men fick perfekt kvalitet med Triode's 3:e-partsdito. Denna radio har upphört att säljas. Istället säljs Logitech UE Smart Radio ( http://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=1385275 ). Vill man ha en egen Squeezebox-server (om man har stora, egna, musikbibliotek), går det att byta mjukvaran i UE Smart Radio:n till Squeezebox-motsvarigheten ( http://forums.logitech.com/t5/MySqueezebox-com-Squeezebox/An-update-to-the-Logitech-UE-Smart-Radio/td-p/1051331 ).
Sida 1