Hövding 2.0

Hövding 2.0

  • Passform: Herr, Dam
  • Junior/Senior: Senior
  • Användningsområde: Stad/Pendling
Rank 1 i Cykelhjälmar
Jämför pris på alla Hövding Cykelhjälmar
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

Hövding 2.0

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför
  • Passform: Herr, Dam
  • Junior/Senior: Senior
  • Användningsområde: Stad/Pendling
rating.rate-n-text-version.md
rating.based-on-n-reviews.md
Sorterat efter datum
2019-06-11
E
Eriksnuser.total-reviews
Exploderade bara en månad gammal utan att ens vara aktiverad, företag vägrade reklamation och verkade inte ens intresserade av att ha tillbaks den för att se vad som var fel. Ett riktigt dyrt köp som inte känns särskilt säkert.
2019-05-31
B
Borggren4user.total-reviews
Är nöjd, smidigare och ser bättre ut än vanlig hjälm.
2017-12-01
Redigerades 2019-03-22
vurtuser.total-reviews
Plus: * Slipper hjälm * Säkrare än hjälm * Bra att någon tar hjälmkonceptet vidare Minus: * Inte jättebekväm, mer än vad som kanske framgår på bilder man ser (finns väl ingen bild på baksidan, vad jag kunnat se). * Känns lite mer begränsat att titta åt sidorna då den tar i både mot haka, hals och bakhuvud. jag har large, samt har jag kort hals vilket såklart kan inverka. * Dyr * Ser okej ut med jacka, måste se rätt lustigt ut på sommaren, och folk kommer säkert glo. Slutsats: rekommenderas endast om man vet med sig att man kommer strunta i hjälmen för man ogillar att ha på sig det av olika anledningar. Jag kommer ha den på mig när det är lite kallare och man kan ha jacka, men troligen inte annars. Man kan ifrågasätta designen på olika sätt. Te.x att den trycker upp mot bakhuvudet, hade önskat att den satt längre ned där bak så den inte trycker mot bakhuvudet. Kanske passar den bättre för de människor som har jättelång hals. Update: av någon anledning så smällde min av när jag skulle ta på mig den. Det blir en ordentlig smäll som säkert kan ge hörselskador, det är som ett pistolskott nära örat. Jag fick dock en ny vilket var seriöst och bra gjort av företaget. Den nya har en lite nättare design, gillar den bättre. Dock är man numera lite rädd när man tar den på sig, jag antar dock att det som hände mig är något som definitivt inte hör till det normala. Fick ingen klarhet i varför den blåstes upp.
2019-03-19
J
Jonobeuser.total-reviews
Rekommenderas verkligen inte om man inte har en cykel med väldigt rak sittställning. Min hövding kändes bra i affären men komforten är fullständigt urusel med min stadshybrid som ej har aggressiv sittställning. Piggen i nacken tar emot så man får kämpa för att hålla upp huvudet, alternativt vara nöjd med att cykla med ögonen mot marken. Att komforten är så beroende av cykeltyp framgår inte i produktbeskrivningen eller på hemsidan, står endast att komforten kan bli sämre med en racer (vilket min pendlingscykel definitivt inte är). Returer accepteras ej då produkten är aktiverad.
2018-11-28
DanielBäckströmuser.total-reviews
Jag vet att det är säkert och smart att ha hjälm men man kan inte annat än att känna sig som en tönt när man möter nån. Med Hövding 2.0 är det 8 gånger säkrare och man kan ha lite värdighet när man cyklar. Jag har bara använt min på vintern när det varit smällkallt. Jackans krage går inte att stänga helt men jag använder en buff om halsen och stänger kragen så gott det går. Det är lite känslan av att ha stelopererat nacken och man glider runt med stödkrage. Borde vara bättre ju mindre kläder man har. Jag är i alla fall nöjd än så länge. Den är rätt dyr ändå så släng inga onödiga pengar på skal, det följer med ett svart.
Sida 1