PlayStation 5-spel

820 produkter

Sortera efter:

PlayStation 5-spel

Produkter inom denna kategori kan också kallas PS5-spel.

Saknar du någon produkt på Prisjakt?

Frågor och svar om Playstation 5-spel

Det finns många spel som är helt kostnadsfria att spela på Playstation 5. Några av de mer populära spelen är Overwatch 2, Fortnite, The Sims 4 och Apex Legends. Andra spel som är omtyckta och gratis till PS5 är Rocket League och Destiny 2.

När du skaffar en Playstation 5 så ingår spelet ASTRO's PLAYROOM. Det är ett roligt och spännande robotspel från Sony som utmanar så väl små som stora gamers. Målet med ASTRO's PLAYROOM är att visa alla funktioner som handkontrollen DualSense har.

Merparten av alla spel som släpptes för Playstation 4 går att köra på Playstation 4. Det gäller även spel på skiva, så länge du har den vanliga varianten av PS5 med skivläsare.

Du kan köpa spel till din Playstation 5 via den inbyggda spelbutiken, via Sonys app för Android och iOS, eller på skiva via svenska återförsäljare av spel till PS5. Prisskillnaden på nya spel är normalt stor om man jämför med digitalt köpta spel och spel på fysisk skiva. Om du köper på skiva så går det att spara hundralappar på helt nya spel. Däremot skiljer det mindre på äldre, väletablerade speltitlar.

Snittkostnaden för populära spel till Playstation 5 under 2022 är 473 kronor. Normalt ligger priset på helt nya PS5-spel som köps på skiva runt 600 kronor till 800 kronor för normalversionen, och flera hundralappar mer om du väljer en av specialversionerna. Det är generellt mycket billigare att köpa helt nya spel på skiva jämfört med via Playstation Store.