Prisjakt
Annons

Gran Turismo 7 (PS5)

Gran Turismo 7 (PS5)

Genre: Barn, Strategi, Simulator, Racing/Motorsport, Historiskt, Arkad, Online multiplayer, Lanseringsår: 2022
PrishistorikNu 585 kr
Jämför

Gran Turismo 7 (PS5)

Jämför
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Half Star 4Empty Star 5
3.5
(10)

Produktinformation

Det billigaste priset för Gran Turismo 7 (PS5) just nu är 585 kr. Det är en av de 100 mest populära produkterna i kategorin PlayStation 5-spel med ett genomsnittligt betyg på 3.4 av 5. Prisjakt jämför priser och erbjudande från 25 butiker.

Vanliga frågor

Ja, Gran Turismo 7 har ett fotoläge som gör att du kan ta bilder på alla dina bilar från fler än 2 500 olika platser i hela 43 länder.
Ja, det finns ett vädersystem som simulerar olika väderslag med en hel rad olika ljusförhållanden och mönster på himlen. Du kan också välja mellan strålande solsken och förblindande skyfall. Kombinera vädersystemet med olika tidpunkter på dygnet och du har full kontroll över din racingupplevelse.
Det fanns 425 bilar med från start när spelet släpptes. Bland bilmärkena som finns med hittar vi Alfa Romeo, Aston Martin, BMW, Bugatti, Ferrari, Ford, Honda, Lamborghini, Mercedes, Porsche, Renault och många fler.
Det fanns 90 racingbanor med från start när spelet släpptes, både riktiga och fiktiva. Bland de riktiga som faktiskt kan upplevas så hittar vi Nurburgring, Red Bull Ring och Circuit de la Sarthe.
Absolut kan du göra det. Alla bilar går att justera in i minsta detalj. Du kan bland annat ändra bromsarna, däcken, växellådan och fjädringen. Och så klart kan du byta både färger och dekaler på bilarna om du vill göra dem ännu mer personliga.
Online multiplayer
Ja
Lokal multiplayer
Nej
Lanseringsår
2022
Rek. åldersgräns
3 år
Annons
Annons