Dammsugaren se
 • Butik i Göteborg sedan 1943
 • E handel sedan 2009
 • God service & snabb leveranser
Gästanvändare
Gästanvändare
Utmärkt
6 månader sedan

Fick jättebra hjälp när jag skulle välja dammsugare och snabb leverans, endast 2 dagar.

Gästanvändare
Gästanvändare
Dålig
ett år sedan

Har beställt grejer från butiken men inte kommit än. Nu har det gått en vecka och fortfarande har inget paket dykt upp. Nä trodde det var bättre klass på symaskinsnisse än såhär. Köp ej här finns bättre ställen med snabbare leveranser. Mvh före detta kund

Dammsugaren se svarar:2021-08-11
Vi brukar skicka alla lager förförda varor inom 1-2 dagar vanligtvis. Har du inte fått dina varor så mejla oss gärna på [email protected] Mvh Valter
G
Gagge

1 omdöme

Utmärkt
2 år sedan

Beställde och betalade på en onsdag. Redan på fredagen kom paketet. Upptäckte på eftermiddagen att antalet var fel på en vara. Ett enkelt samtal med kundtjänst och ett nytt paket med kompletterande antal var framme hos mig redan på måndagen veckan efter.

H
Hankythetank

6 omdömen

Utmärkt
8 år sedan

Bra service och snabb leverans! Kan varmt rekommendera dem oavsett om det gäller en ny högtryckstvätt till gräsklippare. Har köpt båda från dem till bra pris och leverans. Senaste beställningen var en Husky Centraldammsugare med installationspaket etc. Bra hjälp vid de tillfällen jag var osäker med installationen och lätt att få tag på extra delar.

OK
4 år sedan

Beställer en vara, efter ett par dagar ingen info om leverans, annullerar order via mail då det inte går att få kontakt via telefon. Fick svar snabbt att ordern är annullerad. Ett par dagar senare får jag faktura och kolli Id. Undvik att beställa från detta ställe.Edit, höjt från 1 till6 stjärnor, behövde inte hämta ut paketet och behövde inte bestrida någon faktura. Lite märkligt att VD ringer sent på en helg och ska prata. Nej detta med sjukdom osv kan ju stämma men får man svar att en order är annullerad och sedan ändå får leveransen är det inte okej. Vi slutar här annars blir det bara tramsigt.

Dammsugaren se svarar:2018-12-14
Hej Stefan jag beklagar att du inte fick kontakt men anledningen var att en av mina kolleger varit sjukskriven efter en svår operation som han fått från en bilolycka. Förmodligen därför du inte kom fram. Att du skriver undvik att handla från detta ställe är deprimerande för mig som jobbar stenhårt för att hjälpa mina kunder med sin städning. Tråkigt att du dömer så himla lätt när du inte har alla svaren. :-( Vi svarade dig på mejlen och hjälpte dig att annullera ordern utan att du behövt betala för något och det du fick på mejlen var INGEN FAKTURA UTAN ETT KVITTO DÅ DU VALT POSTFÖRSKOTT. Vi jobbar med trygg E-handel och är certifierade och har drivit E-handel sedan 2010 och vår butik har funnits sedan 1943 och vi började sälja dammsugare redan 1974. Våra kunder betyder allt för oss, det dom vi lever för och det kommer vi att fortsätta med. Med vänlig hälsning Valter Antonsson
Utmärkt
4 år sedan

Jättebra service när jag hade fått fel dammsugare, dom plockade fram den rätta direkt och bjöd på retur och frakt + att jag fick rabattkod till senare. Så nöjd och kommer alltid vända mig dit framöver!

Utmärkt
4 år sedan

Bra support på telefon när jag ringde in och behövde hjälp med att välja centraldammsugare. De hade betydligt bättre kunskap än många andra som jag hade ringt till. Hyfsat bra leverans 3 dagar.

Bra
5 år sedan

Jag har tidigare handlat hos dammsugaren.se och allt har gått utan problem. Denna gång gick dock det mesta fel. Det tog mycket längre tid än angivet att få produkten, när den väl kom så var det fel sorts påse. (artikelnumren var väldigt lika). Ringde till butiken (väldigt trevliga att prata med) och blev lovad leverans nästa dag men leveransen uteblev. Kontaktade åter butiken efter ytterligare en vecka och fick då leverans nästkommande dag. Hade även problem med att kunna returnera den felaktiga produkten. Dock så har personalen (framförallt Valter) alltid varit trevliga och tillmötesgående varför betyget ändå blir så pass högt. Jag kommer absolut att handla hos dammsugaren även i fortsättningen.

Betyg köpupplevelse

3.2Bra
2 omdömen

Om butiken

Dammsugaren se

Butiken finns i Sverige. Priserna visas i SEK.

Betalningsalternativ

PayPal
 • Avbetalning
 • Direktbetalning
 • Faktura
 • Förskottsbetalning
 • Kortbetalning
 • Postförskott
 • Betalning via telefonräkning
 • Bitcoin
 • SMS-betalning

Kundtjänst

Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

Erbjuder telefonsupport. Se butikens hemsida för mer information.

Erbjuder installationsassistans på plats. Se butikens hemsida för info och eventuella regionala begränsningar.

www.dammsugaren.se

Bolagsinformation

Fullständigt firmanamn: Symaskinsexperten i Göteborg AB

Organisationsnr: 556804-9281

Information hos allabolag.se