• Bollnäs Bilvård

  • se
Gästanvändare
Utmärktett år sedan

Bra produktsortiment och allt fungerar utmärkt. Sen blir ju priset bra vid köp av större mängder. Det går utmärkt att ringa och få hjälp också.

I
Igge1
9 omdömen
Usel4 år sedan

Köpte en Foam Lance som inte fungerade och påpekade detta. Först ville dom att jag skulle skicka en film som visade hur det fungerade. Sen skulle jag skruva isär den och ta kort och skicka till dom. Nästa fråga var hur mycket jag behövde blanda medlet får att det skulle fungera. Sen skulle jag prova att ta bort silen på slangen. Silen sitter ju där av en anledning. Jag påpekade även att det såg ut som att medlet hade separerat, skickade även bild på detta. Det verkar som att medlet är för gammalt och det var väl därför dom hade rea på det. Köper man något som inte fungerar så ska man ju inte behöva skruva med det flera gånger och lägga en massa tid på detta.Jag skriver detta på prisjakt bara för att dom väljer att ta bort mina omdömen på deras hemsida. Dom svarar ganska snabbt på mejl men dom är inte bra på att lösa problem. En före detta kund !

Bollnäs Bilvård svarar:2019-02-07
Hej, det var tråkigt att du fick ett så dåligt intryck av oss. Anledningen till att vi frågar efter bilder mm är att det vanligtvis är enkla fel som vi kan avhjälpa snabbt med hjälp av bilder och felbeskrivning. Jag kan garantera att vi inte säljer gamla medel, Just Prewash som det handlar om var helt nyproducerad. Jag ser att vi har sänt nya till dig och hoppas att problemet är avhjälpt, annars är du varmt välkommen att kontakta vår kundservice så löser vi något. Vi tar inte bort några omdömen på vår sida, vi använder oss av TestFreaks Oberoende leverantör av recensionstjänsten på Bollnäs Bilvård AB Om de inte väljer att publicera ett omdöme så får man ett mail från dem med en förklaring till varför de valt att inte publicera. Är det något mer vi kan hjälpa dig med så är du välkommen att kontakta oss :) MVH Pär / Bollnäs Bilvård
P
Projmannen
11 omdömen
UtmärktRedigerades 6 år sedan

Toppen och toppen!

E
Eccoes
73 omdömen
UtmärktRedigerades 8 år sedan

Testa ännu en beställning och blev inte besviken! Paketet skickades på onsdag, dagen efter var det framme så jag kunde hämta ut det! Riktigt snabb leverans!

S
ScoobyBear
819 omdömen
UtmärktRedigerades 9 år sedan

Snabb leverans, bra service och bra grejer. Har ingen jätte-koll på prisläget men det kändes helt OK. En förpackning var skadad vid leverans och en flaska hade läckt lite. Men ingen fara på taket.

Silverlod
Silverlod
44 omdömen
UtmärktRedigerades 9 år sedan

Hittade omnämnande av produkter och leverantör på forum, kontaktade BBV och beskrev mitt behov, de listade artiklar och produkter som jag senare beställde. + Kunnig personal + Hög service + Snabba leveranser + Bra produkter (specialprodukter lämpad till experter säljs till entusiaster) + Egen produktserie (BBV) + Bra leveranser (PostNord) - Lång o köra för butiks besök, men ändå nära...

v
valkyr
11 omdömen
UtmärktRedigerades 9 år sedan

Utmärkt service, snabba leveranser, bra priser på det mesta och exemplariskt packat!

Bli först med att skriva ett omdöme!

Vad tycker du om Bollnäs Bilvård?

Om butiken

Butiken finns i Sverige. Priserna visas i SEK.

Kundtjänst

Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

Erbjuder telefonsupport. Se butikens hemsida för mer information.

Bolagsinformation

Fullständigt firmanamn: Bilvård Bollnäs Aktiebolag

Organisationsnr: 556453-2702