Prisjakt
  • Rinkaby Rör

  • se

Bli först med att skriva ett omdöme!

Vad tycker du om Rinkaby Rör?

Omdömen äldre än ett år inkluderas inte i snittomdömet.
Gästanvändare
Utmärkt2 år sedan

Trevlig support som svarade snabbt och som hjälpte mig med en utlandsbetalning.

Gästanvändare
Usel2 år sedan

Jag har en gustavsberg toalett.. Tillförsel ventilen var igen kalkad... Ringde till gustavsberg, fick nytt ersättningsnummer,, rsk och gustavsberg eget bestnummer och bild på delen med alla möjliga nummer via email Gick till rinkaby rör.. nej tyvärr den går inte att köpa eller beställa för privatpersoner. Gick till hornbach, 3 dagar sedan har jag monterat den. Funkar perfekt nu

Gästanvändare
Usel2 år sedan

Totalt värdelös butik. Köpte en pumpstation. En månad efter är den kass. Ringde växeln som lovade någon skulle ringa o hjälpa mig. Nu är det fredag eftermiddag o ingen har ringt. Inget vatten i kranen, inget på toan. Mailade, inget svar. Flera vittnar om samma. Man vill sälja, utan ansvar. Se upp!

p
prakah
3 omdömen
UtmärktRedigerades 4 år sedan

Fantastiskt snabb leverans och prickfri returhantering. I'll be back!

Gästanvändare
Usel5 år sedan

Inte alls nöjd med hur Rinkaby rör har skött mitt ärende. De har inte - 8/5 gjorde min beställning från e-handeln - 15/8 ringde jag för att höra vad som hänt med min order. Tydligen var en av mina varor restnoterade, inget som framgick av siten eller kommunicerats efter jag lagt ordern. Kundtjänst lovade att i fortsättningen följa mitt ärende och skicka ordern så den kunde vara framme nästa vecka men absolut senast den 22/5. - 22/5 ringde kundtjänst igen för att fråga när min order kommer. De säger att den inte kommit in än men att den ska komma in nästa vecka och vara framme 29/5. Katastrof!

Gästanvändare
Usel5 år sedan

Blev lite chockad över hur slarvigt emballerat min beställning var. Känsliga packningar i öppen plastficka tillsammans med hårdare och tyngre ventiler i en tunt madrasskuvert. Ren tur att ingen packning blev skadad. Verkar som detta företaget inte bryr sig mycket om att kundernas beställningar kommer fram oskadade.

l
linusv
3 omdömen
Usel5 år sedan

När två olika artiklar ligger på samma bild, men luddig förklaring om vilken som är vilken, och man lyckas beställa fel (jag är inte i VVS-branschen men visste klart och tydligt vilken jag var ute efter). Räkna då inte med någon som helst förståelse eller vilja att hjälpa till att avhjälpa situationen med en rimlig överenskommelse avseende utbyte av produkten. Räkna med att betala frakten, returfrakten samt frakt igen kryddat med ett icke tillmötesgående beteende från Rinkaby Rörs håll. Som första kund hade det varit enkelt att gjort mig nöjd och fått mig att komma tillbaka. Texten ovan kanske förklarar att detta inte kommer att bli fallet.

j
jonas_bz
19 omdömen
UtmärktRedigerades 6 år sedan

Seriös butik, snabba leveranser, om du loggar in kan du se dina tidigare beställningar. Butiken vänder sig mot VVS-kunniga kunder, dvs. ingen rådgivning per telefon. Öppet köp 180 dagar, dock betalar kunden returfrakten.

s
skoog84
16 omdömen
UtmärktRedigerades 8 år sedan

Snabba leveranser. Har även gjort returer på delar som blev över utan några som helst problem.

m
marr1977
2 omdömen
UtmärktRedigerades 8 år sedan

Snabbt levererat, bra utbud. Har aldrig behövt returnera något dock så jag kan inte svara på hur de är på den punkten.

Om butiken

Butiken finns i Sverige. Priserna visas i SEK på butikens sida.

Kundtjänst

Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

Bolagsinformation

Fullständigt firmanamn: Rinkaby Rör Aktiebolag

Organisationsnr: 556214-2421