• Rinkaby Rör

    (14)

  • se
Gästanvändare
Gästanvändare
Usel
en månad sedan

Jag har en gustavsberg toalett.. Tillförsel ventilen var igen kalkad... Ringde till gustavsberg, fick nytt ersättningsnummer,, rsk och gustavsberg eget bestnummer och bild på delen med alla möjliga nummer via email Gick till rinkaby rör.. nej tyvärr den går inte att köpa eller beställa för privatpersoner. Gick till hornbach, 3 dagar sedan har jag monterat den. Funkar perfekt nu

Usel
3 månader sedan

Totalt värdelös butik. Köpte en pumpstation. En månad efter är den kass. Ringde växeln som lovade någon skulle ringa o hjälpa mig. Nu är det fredag eftermiddag o ingen har ringt. Inget vatten i kranen, inget på toan. Mailade, inget svar. Flera vittnar om samma. Man vill sälja, utan ansvar. Se upp!

p
prakah

2 omdömen

Utmärkt
3 år sedan

Fantastiskt snabb leverans och prickfri returhantering. I'll be back!

Usel
3 år sedan

Inte alls nöjd med hur Rinkaby rör har skött mitt ärende. De har inte - 8/5 gjorde min beställning från e-handeln - 15/8 ringde jag för att höra vad som hänt med min order. Tydligen var en av mina varor restnoterade, inget som framgick av siten eller kommunicerats efter jag lagt ordern. Kundtjänst lovade att i fortsättningen följa mitt ärende och skicka ordern så den kunde vara framme nästa vecka men absolut senast den 22/5. - 22/5 ringde kundtjänst igen för att fråga när min order kommer. De säger att den inte kommit in än men att den ska komma in nästa vecka och vara framme 29/5. Katastrof!

Usel
4 år sedan

Blev lite chockad över hur slarvigt emballerat min beställning var. Känsliga packningar i öppen plastficka tillsammans med hårdare och tyngre ventiler i en tunt madrasskuvert. Ren tur att ingen packning blev skadad. Verkar som detta företaget inte bryr sig mycket om att kundernas beställningar kommer fram oskadade.

l
linusv

3 omdömen

Usel
4 år sedan

När två olika artiklar ligger på samma bild, men luddig förklaring om vilken som är vilken, och man lyckas beställa fel (jag är inte i VVS-branschen men visste klart och tydligt vilken jag var ute efter). Räkna då inte med någon som helst förståelse eller vilja att hjälpa till att avhjälpa situationen med en rimlig överenskommelse avseende utbyte av produkten. Räkna med att betala frakten, returfrakten samt frakt igen kryddat med ett icke tillmötesgående beteende från Rinkaby Rörs håll. Som första kund hade det varit enkelt att gjort mig nöjd och fått mig att komma tillbaka. Texten ovan kanske förklarar att detta inte kommer att bli fallet.

j
jonas_bz

18 omdömen

Utmärkt
5 år sedan

Seriös butik, snabba leveranser, om du loggar in kan du se dina tidigare beställningar. Butiken vänder sig mot VVS-kunniga kunder, dvs. ingen rådgivning per telefon. Öppet köp 180 dagar, dock betalar kunden returfrakten.

s
skoog84

30 omdömen

Utmärkt
6 år sedan

Snabba leveranser. Har även gjort returer på delar som blev över utan några som helst problem.

Betyg köpupplevelse

1.5Dålig
2 omdömen

Om butiken

Butiken finns i Sverige. Priserna visas i SEK.

Kundtjänst

Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

Bolagsinformation

Fullständigt firmanamn: Rinkaby Rör Aktiebolag

Organisationsnr: 556214-2421