Kategorier
Prisjakt
p
prakah

3 omdömen

Utmärkt
2 år sedan
Fantastiskt snabb leverans och prickfri returhantering. I'll be back!
Usel
2 år sedan
Inte alls nöjd med hur Rinkaby rör har skött mitt ärende. De har inte - 8/5 gjorde min beställning från e-handeln - 15/8 ringde jag för att höra vad som hänt med min order. Tydligen var en av mina varor restnoterade, inget som framgick av siten eller kommunicerats efter jag lagt ordern. Kundtjänst lovade att i fortsättningen följa mitt ärende och skicka ordern så den kunde vara framme nästa vecka men absolut senast den 22/5. - 22/5 ringde kundtjänst igen för att fråga när min order kommer. De säger att den inte kommit in än men att den ska komma in nästa vecka och vara framme 29/5. Katastrof!
Usel
3 år sedan
Blev lite chockad över hur slarvigt emballerat min beställning var. Känsliga packningar i öppen plastficka tillsammans med hårdare och tyngre ventiler i en tunt madrasskuvert. Ren tur att ingen packning blev skadad. Verkar som detta företaget inte bryr sig mycket om att kundernas beställningar kommer fram oskadade.
l
linusv

3 omdömen

Usel
3 år sedan
När två olika artiklar ligger på samma bild, men luddig förklaring om vilken som är vilken, och man lyckas beställa fel (jag är inte i VVS-branschen men visste klart och tydligt vilken jag var ute efter). Räkna då inte med någon som helst förståelse eller vilja att hjälpa till att avhjälpa situationen med en rimlig överenskommelse avseende utbyte av produkten. Räkna med att betala frakten, returfrakten samt frakt igen kryddat med ett icke tillmötesgående beteende från Rinkaby Rörs håll. Som första kund hade det varit enkelt att gjort mig nöjd och fått mig att komma tillbaka. Texten ovan kanske förklarar att detta inte kommer att bli fallet.
j
jonas_bz

16 omdömen

Utmärkt
4 år sedan
Seriös butik, snabba leveranser, om du loggar in kan du se dina tidigare beställningar. Butiken vänder sig mot VVS-kunniga kunder, dvs. ingen rådgivning per telefon. Öppet köp 180 dagar, dock betalar kunden returfrakten.
s
skoog84

31 omdömen

Utmärkt
5 år sedan
Snabba leveranser. Har även gjort returer på delar som blev över utan några som helst problem.
m
marr1977

2 omdömen

Utmärkt
6 år sedan
Snabbt levererat, bra utbud. Har aldrig behövt returnera något dock så jag kan inte svara på hur de är på den punkten.
Kladdkaka
Kladdkaka

9 omdömen

Utmärkt
6 år sedan
Enkelt och väldigt snabb frakt - sådant gillar jag! Beställde på söndagskvällen och jag hade varan på tisdagen när jag kom hem från jobbet.
Betyg köpupplevelse

Om butiken

Butiken finns i Sverige. Priserna visas i SEK.

Kundtjänst

Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

www.rinkabyror.se

Bolagsinformation

Fullständigt firmanamn: Rinkaby Rör Aktiebolag

Organisationsnr: 556214-2421

Information hos allabolag.se