Prisjakt

linusv

Medlem sen 2015-02-18
3
Bidrag
2
Hjälpsamröster
Rinkaby Rör
l
linusv
3 omdömen
Usel6 år sedan

När två olika artiklar ligger på samma bild, men luddig förklaring om vilken som är vilken, och man lyckas beställa fel (jag är inte i VVS-branschen men visste klart och tydligt vilken jag var ute efter). Räkna då inte med någon som helst förståelse eller vilja att hjälpa till att avhjälpa situationen med en rimlig överenskommelse avseende utbyte av produkten. Räkna med att betala frakten, returfrakten samt frakt igen kryddat med ett icke tillmötesgående beteende från Rinkaby Rörs håll. Som första kund hade det varit enkelt att gjort mig nöjd och fått mig att komma tillbaka. Texten ovan kanske förklarar att detta inte kommer att bli fallet.

Cooler Master MasterLiquid Pro 120 120mm
Full Star 1
5
(1)
l
linusv
3 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 7 år sedan

Nöjd. Kyler en i5-6600k klockad till 4,3 sån den håller sig runt 70c i OCCT. Idle runt 30c. Detta i ett litet FD node 304 och med ett grafikkort (gtx 1060) precis bredvid. Tight! Dessutom står den i ett skåp med endast öppen baksida. Största anledning till köp var deras lovord om att den är tyst och det är den verkligen. Väldigt lite ljud från pumpen. Ställt fläkten så den snurrar i 650varv så den hörs knappt heller. - Tillägg, använder endast en fläkt då två ej fick plats. På minussidan: Lite hårda slangar Priset (men det är det värt om man prioriterar tystnad). Rekommenderas!

Intel Compute Stick STCK1A32WFC
Full Star 1
2.7
(10)
l
linusv
3 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Half Star 4Empty Star 5
Redigerades 9 år sedan

För priset är det en kanonprodukt om du har en stationär dator ståendes någonstans med all din media, och du vill enkelt spela upp den på din TV. Den är tillräckligt rapp för att man inte skall bli förbannad. Hanterar HD-materiel utan problem. - WIFI är inte bra. 16mbit/s ner och 10mbit/s upp. Kopplade in en wifidongel och maxade på 100/100, så det interna är inte särskilt bra. Använder en Asus RT-AC66U som router så den skall inte vara problemet. Rekommenderar ett köp vilket fall. Det är en kanonlösning för den som enkelt vill få windows på TV´n.