Kategorier
Prisjakt

jonas_bz

Medlem sen 2009-03-04
16
Bidrag
7
Hjälpsamröster
Craft Greatness 3 Inch Boxer
1.8
(1)
90 kr
8 månader sedan
Dålig passform/resår i grenen
TP-Link Archer C60
2.4
(4)
399 kr
2 år sedan*
Orkar med ca 10 meter inomhus, behöver extra accesspunkter på samma plan. + Tether-app för att kontrollera/styra/namnge + Lätt att konfigurera (-) förtydligande: 4 × 10/100Mbps LAN Ports, 1 × 10/100Mbps WAN Port, dvs inte Gigabit-LAN vilket snabbar på backup mot NAS, går dock att komplettera med separat Gigabit-switch. - Räckvidden har försämrats över tid, har samma erfarenhet av andra TP-link-produkter.
*Redigerades 2 år sedan
Nids4Kids
Dålig
(27)
Usel
2 år sedan*
Det enda de kan är att ta betalt, kundbemötande vid reklamation/garantiärende är uselt, bortförklaringar och åter bortförklaringar, handla någon annanstans är mitt råd. (För info: ägare är Rolf och Nida Johansson som drivit butiken på Backaplan sedan 2001, Rolf är formellt VD men Nida är den som bestämmer över allt, exempelvis reklamationer sköts via henne).
*Redigerades 2 år sedan
SodaStream Jet
3.9
(27)
579 kr
2 år sedan
Efter mer än 6 år och över 6000 fyllningar gav säkerhetsventilen upp och började läcka. Köpte likadan igen! Enkelt att byta flaska och patron.
Lenovo IdeaCentre 300S-11 90DQ004VMT
1.5
(1)
4 år sedan*
Betyget skall vara högst 2 stjärnor, men prisjakt lägger på 2 stjärnor till ditt betyg. Uppdatering, jag avinstallerade antivirusprogrammet McAfee och kör det i Windows gratis inbyggda "Windows Defender" istället, upplever datorn mindre slö efter detta. Datorn fungerar men det är inte mer, den är fruktansvärt långsam, man behöver vänta på allt man gör. Försök inte göra flera saker samtidigt.
*Redigerades 3 år sedan
Rinkaby Rör
Usel
(12)
Utmärkt
4 år sedan*
Seriös butik, snabba leveranser, om du loggar in kan du se dina tidigare beställningar. Butiken vänder sig mot VVS-kunniga kunder, dvs. ingen rådgivning per telefon. Öppet köp 180 dagar, dock betalar kunden returfrakten.
*Redigerades 4 år sedan
Haglöfs Ridge II GTX (Herr)
4
(4)
1 499 kr
6 år sedan*
Update, är nu inne på tredje paret (förutom det reklamerade paret), de är väldigt sköna att använda, jag använder dem i princip dagligen, men som sagt mellan gummit och skinnet på framdelen av skon släpper gummit/spricker skinnet till slut. Mycket bekväma skor, enda anmärkningen är att gummit på tåhättan släppte och det gick hål i skinnet på sidorna efter 3 månader, det blev reklamation. Har köpt nya igen, hoppas de håller bättre.
*Redigerades 4 år sedan
Craft Greatness Brief
1.5
(1)
90 kr
4 år sedan*
Denna modell trodde jag var en klockren uppföljare till supersköna "Craft Cool Brief with Mesh", men så jag bedrog mig. Det är usel passform, ja de är helt oanvändbara då de liknar mer en trosa (förpackningen är märkt med MEN/BRIEF). "Paketet" varken hålls eller får plats.
*Redigerades 4 år sedan
TP-Link TL-WR841N
3.5
(12)
177 kr
5 år sedan*
Har alltid haft dålig räckvidd trots max transmit power (har även varit i kontakt med supporten utan förbättring), behöver 2st accesspunkter till för att täcka enplans trähus. Uppenbart fel på denna enhet, köpte en TPlink archer c60 och kunde stänga ned de extra accesspunkterna.
*Redigerades 5 år sedan
Samsung MS23F301EAW (Svart)
2.3
(14)
5 år sedan*
Plus Enkel att använda, endast vrida fram tiden, inte massa tryckande för att få igång den. Minus Svart lucka/svag lampa gör att man inte ser maten alls, design före funktion, usch.
*Redigerades 5 år sedan
Sida 1