• Lyson

  • se
z
zalar
4 omdömen
UtmärktRedigerades 8 år sedan

Mycket snabb leverans och mycket nöjd.

s
svempus
6 omdömen
UtmärktRedigerades 11 år sedan

har bara bra saker att säga om humahabit.se(ej lyson) har köpt två xenon kit från dom och båda funkar inga problem där. dom är billiga det var därför jag valde dom. första kitet jag köpte från dom var ett bi-xenon kit för 849 kr kör med dom ballasterna än inga problem där. har köpt ett xenon kit för 500 kr och det funkar ochså bra. har mailat med dom har fått svar inom ett dygn på den frågan jag undrade över. blev lite följd frågor från min sida på det svaret jag fick blev sammanlagt fem mail från dom på en dag. senaste kitet jag beställde så tog det runt 17 timmar från det att jag la orden tills att jag kunde hämta ut paketet här hemma.kommer att rekommendera dom till vänner om dom ska skaffa sig xenon. 2012: ny info till er som tror att man jobbar på humanhabit.se(ej lyson) bor inte i borås bor i örebro trakten. har fått fel saker jag med med men det har löst sig med ett enkelt mail till dom. en ballast från ett kit som jag beställde i dec 2011 dog på under en månad var bara att maila dom och en ny kom på två dagar det tycker jag är bra.

E
El Klimpo
1 omdöme
UselRedigerades 11 år sedan

Jag undrar om de goda omdömen som lämnats här är gjorda av personer som jobbar på företaget. Jag fick undermåliga produkter som slutade fungera efter en vecka och har blivit helt ignorerad av den så kallade kundtjänsten alternativt fått god-dag-yxskaft-svar. I skrivande stund har jag väntat i tre månader på att få varan utbytt och så nu ger jag upp. Passa er för detta oseriösa företag och deras "kundtjänst"!

C
Chippah
2 omdömen
UtmärktRedigerades 12 år sedan

Fick paket efter 4dagar,fick problem med installationen men skickade ett mail 07:20 och fick svar 09:00 vilket jag tycker är mycket bra.

J
JE3519
64 omdömen
UselRedigerades 12 år sedan

Om någon skriver att de har bra kundvård, så har jag mina misstankar om att omdömet kommer från dom själva! Deras så kallade "kundtjänst" och service är under all kritik. Vägrar kategoriskt att svara på mail, och vid telefonsamtal om t.ex. försändelser man väntat på i tre veckor så säger de alltid att de måste få ringa upp senare. Vilket naturligtvis aldrig händer. Aldrig en gång. Minsta fel på t.ex. försändelse eller liknande så har man som kund många arbetstimmars huvudvärk framför sig. Minst. Mitt betyg blir lågt. Mycket lågt.

r
rob_t_j72
60 omdömen
UtmärktRedigerades 13 år sedan

Kolla in Humanhabits annonser på Blocket, ofta är det rejäla rabatter där! Men det förutsätter att man ringer in ordern till dem, och räkna med väntetid på prylarna, är nöjd ändå.

Barroz86
Barroz86
37 omdömen
DåligRedigerades 13 år sedan

Dom har bra sortiment, men ingen bra webshop eller kundservice via mail. Jag beställde ett Xenon kit för två veckor sedan och har ännu inte fått det. Jag mailade dom efter 3 dagar och frågade om man kunde få något kolli ID eller veta en status updatering gällande sin order. Fick svar efter 2 dagar där dom lovade skicka ut det den 23e (måndagen) Har idag den 30 inte fått mitt paket ÄN. har även betalat via kredit, ser inte vart problemet är. Missnöjd så in i norden på servicen....

Gästanvändare
Gästanvändare
UtmärktRedigerades 14 år sedan

Mycket bra service/support! Rekommenderas starkt! Köpte xenonkit till bilen och har inget att anmärka på. Det strul som uppstod löste de snabbt och smidigt.

Bli först med att skriva ett omdöme!

Vad tycker du om Lyson?

Om butiken

Butiken finns i Sverige. Priserna visas i SEK.

Betalningsalternativ

SveaWebPay
  • Avbetalning
  • Direktbetalning
  • Faktura
  • Kortbetalning
  • Postförskott
  • Betalning via telefonräkning
  • Bitcoin
  • Förskottsbetalning
  • SMS-betalning

Kundtjänst

Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

Erbjuder telefonsupport. Se butikens hemsida för mer information.

Bolagsinformation

Fullständigt firmanamn: Lyson AB

Organisationsnr: 556813-4810