Prisjakt
Lomax
  2.3OK
  5 omdömen
  Omdömen äldre än ett år inkluderas inte i snittomdömet.
  G
  Guldis
  6 omdömen
  UselRedigerades 6 dagar sedan

  Lätt att vara billigast på Prisjakt när man inte kan leverera något… har lagt flera ordrar nu. Första ordern har nu ändrat till leveransdatum okänt från lovat datum 15 februari. Varan finns på hemsidan med leveransdatum 22 februari, Lomax har verkligen ingen koll eller så ljuger de medvetet. Undvik!

  Gästanvändare
  Usel12 dagar sedan

  Igår fick det ytterligare ett i omdöme av oss, nu är de nere på 4,2 av 5. Känslan är att spiralen mycket väl kan fortsätta dansa neråt... Fick också ena delen av leverans i fredags men det viktiga som vi måste ha är två kartonger med kopieringspapper, vi vänder nu på kopieringspappret för att få dagen att fungera. Ringde deras värdelösa kundtjänst och blev lovad att de snabbt skulle återknyta med telsamtal/mejl med leveransinformation avseende del två av produkterna. Detta skedde aldrig. Nu har vi även fått fakturan som skickas när leveranserna är slutförda och har ingen öppen beställning på min sida hos dem, de har mao slutfört min beställning utan att vi fått leveransen. Kommer nu att hålla inne betalningen, även den delen som är levererad tills leverans av del II har utförts. Ett riktigt Mickey-Mouse företag är min bedömning!

  K
  Kjell
  1 omdöme
  OKRedigerades en månad sedan

  Lång leveranstid. Enligt hemsidan 2-5 dagars leveranstid. Det dröjde fyra veckor innan jag efter mail och telefonsamtal till slut fick min vara. Jag fick kompensation på priser. Förvisso i jultider, men lång leveranstid. Varan var dock helt enligt beskrivningen.

  Gästanvändare
  UselRedigerades 6 månader sedan

  Skulle handla och valde faktura som företagare och fick bekräftelse. Dagen efter jag lagt beställning blev jag uppringd av en kvinna som frågade mig som VD på mitt egna bolag om jag är behörig att handla. Sluta med att jag skulle förskottsbetala. Varför använder ni faktura när man inte kan handla med det på er hemsida? Snabb leverans är ingeting Lomax arbetar med och skulle komma i flera omgångar (miljövänligt bolag 2023?). Nej tack inte Lomax!

  Gästanvändare
  UtmärktRedigerades 6 månader sedan

  Stort utbud och mycket bra bemötande av kundtjänst när jag hade fråga om min beställning, väljer Lomax framför andra!

  Gästanvändare
  Utmärkt2 år sedan

  Bra priser och smidig leverans.

  Gästanvändare
  Usel2 år sedan

  Hej, En stark varning att handla från detta företag. Långa leveranstider, svarar absolut inte på mail och makulerar inte fakturor när man avbeställt en vara. Finns många andra alternativ att välja, det är inte värt att spara in någon krona här. Ta ett annat företag!

  Gästanvändare
  Utmärkt2 år sedan

  Har handlat här några gånger och blivit välbemött och med snabba svar när man haft frågor. Ofta bra priser. Hade en vara som var försenad några veckor då en container inte kom in i tid, fick då ersättning med ett rejält prisavdrag på en annan sak jag ville ha. Seriösa med andra ord och bryr sig om sina kunder.

  Om butiken

  Lomax

  Butiken finns i Sverige. Priserna visas i SEK på butikens sida.

  Kundtjänst

  Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

  www.lomax.se

  Bolagsinformation

  Fullständigt firmanamn: Lomax Sweden AB

  Organisationsnr: 559026-7802

  Information hos allabolag.se