Kategorier
Prisjakt
Prylify
  • ALLTID FRI FRAKT
  • SNABB LEVERANS
  • 25 000 NÖJDA KUNDER
Anonym användare
Anonym användare
Usel
2 månader sedan
Köp inte deras "Sony" Dualshock handkontroll till Ps4! Billig kopia som dom försöker lura männinskor med! KÖP EJ! KOPIA!
Usel
2 månader sedan
Snabb leverans, visst men när jag fick hem min DualShock 4 V2 så visade det sig vara en piratkopierad kontroll. Aldrig mer Prylify. Ljuger konsumenterna rakt upp i ansiktet.
Anonym användare
Anonym användare
Usel
6 månader sedan
Fick besked om att mina varor skickats och skulle komma inom 4-5 dagar. Efter två veckor har jag inte fått dem och hör av mig varpå de säger att de skickat varorna men skall skicka nya - de ber mig också se till att mitt namn finns på brevlådan (eh...?!). Efter ytterligare två veckor har jag fortfarande inte fått mina varor, vilka de bedyrar att de skickat. Nu skall de komma inom fyra dagar... säger de. Jag håller inte andan. Kommer inte att beställa från dem igen. Pengarna... De har dragits naturligtvis.
Anonym användare
Anonym användare
Usel
6 månader sedan
Aldrig mer! Fick besked att order skickats. Pengarna drogs. När jag efter en vecka efterlyser leveransen så makulerar de ordern då varorna ej finns i lager. Sjukt irriterande att dels ligga ute med pengar i ca två veckor och dessutom bli utan leveransen som jag behövde. Nä. Nästa gång beställer jag från ett seriöst företag direkt i stället.
X
Xv1

2 omdömen

Usel
ett år sedan
Håller med tidigare omdöme. Råkade ut för exakt samma sak: "Är billigast på Nintendo Switch Joy-Con Pair (Switch) (Original). När man sedan går in på deras hemsida så är det inte några original handkontroller som de säljer. Se upp för denna bluffbutik!" Prisjakt borde verkligen göra något åt att de visar denna butik bland sina resultat.
f
fredda

324 omdömen

Usel
ett år sedan
Är billigast på Nintendo Switch Joy-Con Pair (Switch) (Original). När man sedan går in på deras hemsida så är det inte några original handkontroller som de säljer. Se upp för denna bluffbutik!
Betyg köpupplevelse
1.3Dålig
4 omdömen

Om butiken

Prylify

Butiken finns i Sverige. Priserna visas i SEK.

Kundtjänst

Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

prylify.se

Bolagsinformation

Fullständigt firmanamn: OS Online Group AB

Organisationsnr: 559240-4395

Information hos allabolag.se