Prisjakt
Prylify
  • ALLTID FRI FRAKT
  • SNABB LEVERANS
  • 90 000 NÖJDA KUNDER
1.9Dålig
5 omdömen
Omdömen äldre än ett år inkluderas inte i snittomdömet.
L
Larsson
1 omdöme
Usel18 dagar sedan

Beställde en vara den 26 januari som skulle levereras inom 3-5 dagar. Har fortfarande inte fått varan eller hört något från dem. Ge Er inte in i branschen om ni inte kan hantera sånt här. Hoppas att CDON tar bort er som leverantör!

D
Usel3 månader sedan

Köp aldrig något där. Den 1 december har jag beställt en klocka till dottern. Fram tills den 14 dec fick jag inte klockan, ingen e-mail med information om att leverans är försenad. Dom svarar inte heller på e-mail. Man kan inte ringa för att det finns inte numret. Bedrägeri.

Gästanvändare
UtmärktRedigerades 4 månader sedan

Kanon bra pris. Snabb leverans. Allt perfekt.

Gästanvändare
UselRedigerades 7 månader sedan

Gjorde misstaget att betala vid beställningen. Leveranstidpunkten ändras permanent och vid kontakt men kundservicen lämnas helt osammanhängande svar. AKTAR ER FÖR PRYLIFY

Gästanvändare
UselRedigerades 9 månader sedan

Beställde ett M4 aktivitetsarmband. Samma dag det anlände försökte jag med hjälp av en usel bruksanvisning koppla till en app i mobilen. Lyckades inte. Returnerade samma dag. Några veckor senare kom samma band tillbaka. Nekad retur p g a att plastfilmen på glaset var borta! Aldrig mer ett köp från den firman!

Gästanvändare
Uselett år sedan

2-4 dagar. 5 dagar har gått och jag har ännu inte fått paketet, tack att ni förstörde den julklappen

Gästanvändare
Usel2 år sedan

Inget att ha, bortkastade pengar för mig

Gästanvändare
Usel2 år sedan

Beställde 1 grej 2022-01-26, som fortfarande inte har skickats. Har inte fått mail om något övht förutom beställningsbekräftelse då jag la ordern.

Gästanvändare
Usel2 år sedan

Säger att de skickat, flera gånger, och skyller på att det är Postnord som slarvat bort paketet, alla gånger. Jösses vilka "företagare". Skam av Klarna att åta sig att förmedla betalningar till dessa "lurisar". Tittar man på omdömen på Google så är de som lämnat 5 stjärnor personer som är knutna till bolaget. Inte så klurigt gjort. Är inte värda någon stjärna alls men är tydligen tvungen att ange minst 1.

M
MagnusBio
31 omdömen
UselRedigerades 2 år sedan

Varan finns på lager enligt hemsidan och skickas inom 24 timmar. Jag fick snabbt information om att min order var färdigbehandlad och pengarna dragits. Efter 5 veckor kom det en en kopia av varan , som inte såg ut på samma sätt och inte fungerade. De vägrar att betala returfrakt för varan som inte fungerar. Skriver positiva recensioner om sig själv och ger högsta betyg här.

Om butiken

Prylify

Butiken finns i Sverige. Priserna visas i SEK på butikens sida.

Kundtjänst

Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

prylify.se

Bolagsinformation

Fullständigt firmanamn: OS Online Group AB

Organisationsnr: 559240-4395

Information hos allabolag.se