Skidsport
  • Fri frakt över 500 kr
  • God kunskap om produkterna
  • 20% på tillb vid köp av cykel
Utmärkt
8 månader sedan

Tråkigt att skidsport har fått så dåliga betyg här. För er som bor i Stockholms-området: Besök butiken, proffsig personal som uppenbarligen har sin spetskompetens inom skidsport, snarare än onlineshopping. :)

Dålig
10 månader sedan

Uselt, beställde en hjälm som jag inte fick. Någon har sänkt priset av misstag.

Gästanvändare
Gästanvändare
Utmärkt
3 år sedan

Kontaktade butiken när jag lagt beställning och frågade om dom kunde skicka den beställda cykeln samma dag. Jag fick till svar att man inte kunde lova någonting men helt plötsligt blir jag aviserad att cykeln var på väg och levereras dagen efter. Kanonservice!

F
FRISGO

3 omdömen

Utmärkt
7 år sedan

Var i deras fysiska butik och fick ett både trevligt och professionellt bemötande. Köpte ett par slalompjäxor - Fischer RC4 130 Vacuum - och ett par personligt gjutna sulor till pjäxorna. Toppenbutik och personal!

f
frelo2

1 omdöme

OK
8 år sedan

Beställde ett par Salomon sense Mantra 2. Fick dem snabbt vilket ju såklart var bra. Provsprang dem en gång och var inte nöjd eftersom de gled så fort det blev stenigt plant underlag. Fungerade absolut inte på klipphällar. Ringde upp butiken i Bromma och ville reklamera. De sa då att de skulle prata med Salomon ang detta. En stund senare hörde de av sig igen och sa att de inte kunde reklamera skorna. Frågade dem om de tyckte att det var rimligt att skorna glider så fort man är på klipphäll eller liknande underlag och de meddelade då att de funkar på de flesta underlag och att man får förstå att en sko inte kan klara alla underlag lika bra. Förstår såklart detta, men då mina vänner som var med och sprang hade vanliga löparskor (ej terräng) på sig och inte gled runt hela tiden undrar jag hur väl lämpade skorna är för terräng. Summa summarum anser jag att butiken kunde gjort mer för mig som missnöjd kund. Riktigt kass.

t
teqnet

126 omdömen

Utmärkt
8 år sedan

Bestälde en Kitesurfbräda. Tyvärr skickade de den med DHL som endast vil levererar den till min dörr mellan kl 10:00 och 12:00 (min arbetstid) och inte till ett närliggande servieställe. Detta medförde att jag fick ta bilden ut till Hissings Backa i Göteborg för att hämta den. Hade de skickat varan med posten istället, hade jag varit mer nöjd. I övrigt är jag nöjd med servicen.

B
Berra71

3 omdömen

Utmärkt
9 år sedan

Pajken önskade sig en snowboard i julklapp. Tycker att jag kom relativt billigt undan. Snabb leverans!

S
System1

12 omdömen

Utmärkt
9 år sedan

Beställde en cykel från webbutiken, snabb leverans. Dock minus på att de verkar inte svara på mail man skickat åt dem, skickat flera stycken inte fått ett svar. Samt så tycker jag att de borde ha mer information på hemsidan som nu när jag t.ex. beställde cykeln, om de monterar klart den innan leverans, om det är hemleverans, storlekstabeller, mer information om produkten. I övrigt så var det bra.

Betyg köpupplevelse

2.8OK
2 omdömen

Om butiken

Skidsport

Butiken finns i Sverige. Priserna visas i SEK.

Kundtjänst

Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

Erbjuder telefonsupport. Se butikens hemsida för mer information.

www.skidsport.nu

Bolagsinformation

Fullständigt firmanamn: Skidsport Bromma Aktiebolag

Organisationsnr: 556217-3574

Information hos allabolag.se