EV Solution
  • Hitta laddbox till din bil
  • Vi hjälper dig hela vägen
  • Störst sortiment av laddkablar
Usel
6 månader sedan

VARNING! Fruktansvärt dåligt ställe! Jag köpte en laddkabel från dem och fick instruktioner om hur jag skulle returnera varan. Följde instruktionerna till punkt och pricka men tog inte emot transporten(!), så det gick tillbaka till mig och jag fick tillråga på allt betala tillbakafrakten(!). Fick inga nya instruktioner om hur jag skulle returnera varan. Skulle anmält till ARN om jag haft tiden :/ Otroligt nonchalant bemötande i mail, inget ansvarstagande. Håll er långt borta från de här skojarna, usch!

Gästanvändare
Gästanvändare
Utmärkt
8 månader sedan

Köpte laddbox med installation. Några dagar efter beställning fick jag ett preliminärt datum för installationen och inom 3 veckor var allt driftsatt och klart. Trevlig personal på telefon och en snabb och kunnig chatt. Laddboxen fungerar perfekt. Tack för allt:)

Gästanvändare
Gästanvändare
Usel
ett år sedan

Mycket svårt att komma i kontakt med, ska ringa upp, återkoppla via Mail, ingenting händer. Håller inte utlovad leveranstid.

A
AlRo

10 omdömen

Usel
ett år sedan

Måttligt missnöjd faktiskt. Familjen beställde en laddbox av företaget. Leverans, installation osv skulle göras INOM 3 veckor, vilket stod på offerten. Elektrikern skulle kontakta oss kort efter godkännande av köpet för att komma överens om dag för installation. Nu, över 3 veckor senare har vi inte ens fått laddboxen, ingen elektriker som hört av sig och inte ett ljud från EVsolution. Och inga svar på mail vid frågor etc. Jag skulle undvika dem. Finns betydligt mer lösningsinriktade, och kvickare laddbox-företag där ute. Tex Efuel, brilliant support bara som exempel.

Betyg köpupplevelse

2.8OK
2 omdömen

Om butiken

EV Solution

Butiken finns i Sverige. Priserna visas i SEK.

Kundtjänst

Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

evsolution.se

Bolagsinformation

Fullständigt firmanamn: EV Solution AB

Organisationsnr: 559167-7769

Information hos allabolag.se