Guldfynd
  • Trygg E-Handel
  • Marknadsledande
  • Snabba leveranser
Yojji
Yojji

48 omdömen

Usel
2 år sedan

Köper ett halsband med gravyr för 2800. när jag sen ska hämta det så får jag det lagt i handen och måste KÖPA till en ask. Det gör jag inte, och återvänder inte heller.

Usel
2 år sedan

Alla andra aktörer har fraktfritt men här måste man betala trots att det man köper tar noll plats och knappt väger något? Dessutom kundtjänst som inte hjälper till när man fått fel vara.

Gästanvändare
Gästanvändare
Usel
3 år sedan

Hycklare. Höjer pris innan deras erbjudanden för att det ska se ut som att de har rea men det blir i själva verket ordenariepris man betalar. och lite mer tom haha usch!

t
toy2me

51 omdömen

Usel
3 år sedan

Min beställning blev ej levererad, teknikstrul. Lång väntan till kundtjänst följdes upp av kass kundservice. Makulerade ordern och köper aldrig mer via detta skitföretag.

Gästanvändare
Gästanvändare
Usel
3 år sedan

Betalde 30 kr för att de skulle skulle slå in presenten, och måste säga att ett dagis barn hade gjort det bättre! Helt slarvigt, okunnigt och fult som fasen har aldrig sett någon affär/ nät butik göra så här! Och 30 kronor dessutom, pinsamt att ge detta paket i present, kommer att få slå in gåvan själv. Ta ej detta alternativ med att de ska paka presenten! Fy alltså!

Usel
3 år sedan

Köp ej här. Urusel kundservice. Ingen servicekänsla alls.

Om butiken

Guldfynd

Butiken finns i Sverige. Priserna visas i SEK.

Kundtjänst

Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

www.guldfynd.se

Bolagsinformation

Fullständigt firmanamn: Iduna AB

Organisationsnr: 556060-9058

Information hos allabolag.se