• Ericsons Foto

  • se

Bli först med att skriva ett omdöme!

Vad tycker du om Ericsons Foto?

Omdömen äldre än ett år inkluderas inte i snittomdömet.
Vikotnik
Vikotnik
174 omdömen
UtmärktRedigerades 10 år sedan

Snabb och bra service, svarar på mail väldigt fort. Dom hade fått 10p om man blev informerad när varan hade skickats.

M
MPalmaer
1 omdöme
UtmärktRedigerades 11 år sedan

Trots att produkten jag var ute efter, bli slutsåld säkert i samma sekund jag genomgick köpet på deras webshop, fick jag gott bemötande av personal som var villiga att tillfredställa min önskan av att få köpa produkten. De beställde hem en till mig från leverantören och jag fick den några dagar senare. Jag är mycket nöjd med deras service och att de fann en lösning.

b
bash
94 omdömen
UselRedigerades 12 år sedan

Blev lurad på en värdering (försäkring) av en rätt arrogant säljare. Det kostade mig 30.000 kr. Det kommer jag aldrig att glömma. Kameran jag köpte i sin tur uppfyllde inte det (en annan) säljaren utlovade. Påminns om detta bara jag ser Mölndals bro. Åk till Scandinavian Photo istället. Professionella, trevligare och billigare.

A
Avregistrerad
9 omdömen
DåligRedigerades 14 år sedan

Jag skulle köpa ett objektiv och kollade därför på Prisjakt, där Ericssons Foto låg som billigaste alternativ. Jag lade en beställning men blev uppringd av en tjej som berättade att objektivet var en bra bit över 1000kr dyrare än vad som angetts. Inte roligt! För något år sedan gick jag in till Ericssons för att köpa en systemkamera. Det var då APS kommit i ropet. Försäljaren lyckades övertala mig att köpa en sådan. Inte roligt! Det var den sämsta kameran jag haft.

s
sylwesters
1 omdöme
UtmärktRedigerades 14 år sedan

Allt O.K.

sunscreen
sunscreen
62 omdömen
UtmärktRedigerades 14 år sedan

Damen i kassan var otroligt hjälpsam och tålmodig, höll öppet lite längre än vanligt för att jag skulle få chansen att testa och fatta beslut. Toppen alltså, personal är enligt mig mycket viktigt och här fick jag hjälpen jag behövde!

o
omar88
5 omdömen
BraRedigerades 16 år sedan

Kollade upp en kamera här på prisjakt och åkte dagen därefter till butiken för att inhandla då priset inte skiljer mellan web och butik. I butik stod däremot det gamla priset kvar men efter att jag påpekat detta sänkte de givetvis preiset till det rätta. Ska tillägga att detta var ett demo-ex jag köpte! Annars mycket trevlig och kunnig personal!

Eddy_louix
Eddy_louix
62 omdömen
UtmärktRedigerades 17 år sedan

jepp mycket trevliga, och okej priser har dom också

JBA69
JBA69
4 omdömen
UtmärktRedigerades 17 år sedan

Mycket trevlig och kunnig personal!

Om butiken

Butiken finns i Sverige. Priserna visas i SEK.

Kundtjänst

Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

Erbjuder telefonsupport. Se butikens hemsida för mer information.

Bolagsinformation

Fullständigt firmanamn: Ericsons Foto

Organisationsnr: 556409-5676