Prisjakt
Luxplus
 • Snabb och billig frakt
 • Spara upp till 80% på priset
 • Fler än 15 000 produkter
Konsumentinformation
2019-05-17

Viktigt! Prisjakt listar enbart priser utan krav på medlemskap hos Luxplus.se. Medlem blir man genom att köpa en vara till medlemspris vilket innebär en löpande månadskostnad. Läs butikens information noga innan köp!

D
DavidGGG

103 omdömen

Bra
2 dagar sedan
Dessa var en av mkt få som hade den tvål jag ville köpa, de andra krävde "medlemskap", dessa anger tydligt pris med medlemskap (16kr/st) och utan (20kr/st) och jag bockade för "utan". Jag gillar inte stilen som beskrivs nedan att man luras till medlemskap men för mej var det tydligt och bra, vet inte om de ändrat sin sajt. Om jag skulle råka ut för att "medlemsavgift" dras framöver kommer jag sänka betyget till 1. Enda anledningen jag gav 4 och inte 5 är att spårningen inte funkade och när jag frågade deras support varför deras spårning säger att det inte lämnat lagret svarade de att tiden räknas från att det lämnat lagret..! Men det svaret var fel, den hade redan lämnat lagret, kom fram efter 3 dagar, och de lovade 1-3 dagar. Alla sajter med "plus" i namnet tycks förresten ha medlemskap.. Står att det är en danska sajt, jag har jobbat flera år i Danmark, gillade det, men personer på chefsnivå tycks ha en räv bakom varje öra..
Anonym användare
Anonym användare
Usel
2 dagar sedan
Som många andra gjorde jag misstaget att handla där. Förstod inte att jag blev medlem med en kostnad på 89 kr/månad. Det är inget aktiv som jag minns att jag klickade i. Skulle aldrig betala en summa för att vara medlem? Vem gör det? Lång och tjaffsig dialog med företaget. Fick 2 månader tillbaka och avslutade mitt medlemskap pronto. Uppenbarligen är det inte bara jag som missat det här det är det enda som känns bra i att jag givit dem 445kr för ingenting.
Anonym användare
Anonym användare
Usel
9 dagar sedan
De drar 89 kr i månaden efter att du har köpt något av dem. Anmäl till konsumentrådverket!
Usel
11 dagar sedan
Det företaget ägs av ett gäng gangstrar! Köpte saker från dem sen höll jag på att betala 89kr varje månad för en medlemsavgift!?!? Trodde det var en avbetalning på något. Jag sa upp efter mycket om och men upp medlemskapet men ändå kräver de 89kr! Detta har gått genom Klarna och jag har skickat hur många mail som helst till dem men de verkar inte få tumme ur att hjälpa mig :( Med andra ord! KÖP INGET FRÅN LUXPLUS! Du blir inte av med dem sen!
Usel
16 dagar sedan
Har köpt flera herr och damparfym, alla verkar vara fejk, vissa luktar illa!
Anonym användare
Anonym användare
Usel
en månad sedan
Kriminellt företag köpte fel och markulerade beställningen. Sen en månad efter drogs det 89 kr för medlemskap, som jag aldrig har beställt. ( kan ej förstå att klarna vill ha med ett sådant företag som är kriminellt ) Har ringt bett få pengarna tillbaka, dom bara vägrar , även pratat med klarna med dom bara skakar av sig det . Passa er att köpa dör kan bli väldigt dyrt
Anonym användare
Anonym användare
Usel
en månad sedan
Jag skrev ett mail där jag förklarade hur oärligt det är att lura folk på det här viset, de kommer nog att svara att de anser att det framgår vid köpet. Det gjorde det verkligen inte. Hoppas deras konkurs är närstående.
Anonym användare
Anonym användare
Usel
en månad sedan
Håller med dom kommentarer som står här. Undrar hur dom kan dra 89 kr på ett kort som är stängt för internetbetalningar. Undrar också vad som händer med mina kortuppgifter när jag sagt upp mitt medlemskap.
Betyg köpupplevelse
1.9Dålig
47 omdömen
Distribution av köpupplevelse
(5)
(4)
(1)
(2)
(34)

Om butiken

Luxplus

Butiken finns i Danmark. Priserna visas i SEK.

Betalningsalternativ

KlarnaPayPalVisaMasterCard
 • Avbetalning
 • Direktbetalning
 • Faktura
 • Förskottsbetalning
 • Kortbetalning
 • Betalning via telefonräkning
 • Bitcoin
 • Postförskott
 • SMS-betalning

Kundtjänst

Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

Erbjuder telefonsupport. Se butikens hemsida för mer information.

www.luxplus.se

Bolagsinformation

Fullständigt firmanamn: LUXPLUS ApS

Organisationsnr: 25090705

Information hos allabolag.se