2.3 / 5
(3 omdömen)
Sorterat efter datum
2019-09-12
Redigerades 2019-09-19
Säljer kläder som är beställningvara men väljer inte att tala om detta varken på sin hemsida eller i kassan. Du får ett samma dag som ordern läggs ett mail som säger att dom skickar varan vid ett senare tillfälle.Kan dock inte ange när detta kan ske. Men eftersom jag beställt ytterligare varor så delas frakten upp och jag behöver bara betala för frakten en gång..Vilket jag tycker är väldigt anständigt gjort. +Fraktavgift 29 kr vilket är lågt. +Snabb frakt på 3 dagar. + Snygg och lätt överskådlig hemsida. +Billigt med fyndvarning! -Min order lades 2 September.Beställningsvaran en PWR skaljacka s 555 (order nr 1506157) Skickades idag torsdagen 12 september. 10 dagar att få hem den till Ullered Lantmän och sen skall den skickas till mig.Med en helg i mellan så får jag den kanske den 16 september. 2 veckors leveranstid således...om jag inte får den imorgon fredag den 13!😨 Ullered lantmän jag har inga problem med beställningsvaror med det är inte okej att ge denna information efter att ordern har lagts! En liten uppföljning Jackan ankom 13/9.När jag sen öppnade och tittade på jackan så hade den massa orange detaljer och var inte helt svart som hemsidan visar.Det här var inte jackan jag la en beställning på! Inte nog med det ena dragskon på vänster sida nere vid midjan är trasig! Med ett förstoringsglas så noterade jag att två av spiralerna högst uppe på fjädern var sammanpressade vilket gör att fjädern tappar kraft. Vilket i sin tur leder till att det släpper i midjan när jag dragit åt. Detta blir till ett fint "kylras"när det blir kallt! Nu blir till att reklamera enligt konsumentköplagen. En riktig fredagen den 13 jacka således...
Sorterat efter datum
Gamla omdömen

Omdömen äldre än ett år inkluderas inte i snittomdömet.

2018-06-08
Beställde en del arbetskläder. Riktigt bra priser och sakerna jag fick hade bra kvalitet. Även snabb leveranstid, Rekommenderas!
2017-01-31
Wow! Beställde ett lass arbetskläder till ett stundande projekt. Helt oslagbara priser om man kan hitta något passande i deras "superfynd"-avdelning. Snabb leverans dessutom.