Prisjakt
Verktygsvaruhuset.se
 • MAKITA Specialist
 • Alltid låga priser
 • Snabb service och stort lager
Anonym användare
Anonym användare
Bra
5 månader sedan
Mycket lättmanövrerad sida och verkligen prispressat på Makitaverktygen. Leveransen är extremt snabb. Beställde under dagen och hämtade ut dagen efter.
C
Cessna

7 omdömen

Usel
7 månader sedan
Ett konstig företag! Aldrig har sett något liknande. Köpte ett verktyg och verktyget visade sig vara begagnad. Påpekade det för deras kundtjänst och fick ett annat verktyg skickat. Som var också begagnad. 2 stjärnor bara för att de skickar någonting och det levereras snabbt.
S
Sigge66

21 omdömen

Utmärkt
ett år sedan
Stort sortiment, bra priser o kampanjer. Blixtsnabba leveranser o håller vad de lovar.
H
Hybelkaninen

1 omdöme

Usel
ett år sedan
Beställde en batteridriven gräsklippare i sommar. Fick vänta längre än normalt på leverans men tänker att det beror på den situation vi befinner oss i. Vid Uppackning av gräsklipparen upptäcks ej rejäl spricka i kåpan som ska skydda batterierna, kåpan går ej att stänga, samt att uppsamlaren har skrapmärken och verkar vara klämd då plasten vitnat runt infästningarna. I övrigt är gräsklipparen hel. Känns som att den varit utsatt för något innan leverans till mig. Kontaktar Verktygsvaruhuset som genast lovar skicka mig en ny uppsamlare och kåpa. Får ingen leverans på över en månad. Påminner och får på nytt besked om att de ska skicka kåpa och uppsamlare. Nu har det gått ytterligare en månad och när jag nu kontaktar dom får jag inget svar.... Oseriöst och dåligt, tappat helt förtroendet och vill uppmana till att man tar sig en funderare innan man beställer från det företaget... Jag gör det inte igen.
m
mickeper

2 omdömen

Utmärkt
ett år sedan
Snabb leverans och extremt bra service vid garantiärenden. Så bra det blir!
M
Matilda

1 omdöme

Bra
ett år sedan
Snabb leverans och snabb och bra kommunikation inför köp. Missar en stjärna då det kunde varit bättre förpackat. Gott om stötdämpande material som fyllde upp kartongen väl (så minimal rörelse) men batteri och laddare saknade egen låda så låg löst i kartongen. Väldigt låga priser, billigast av alla jag kollat på sett till varorna jag köpte. Se trustpilot för fler omdömen om du som jag först var lite osäker pga de låga antalet omdömen här på prisjakt.
Warlokk
Warlokk

196 omdömen

Bra
ett år sedan
Beställde på kvällen. Vid runt 06.00 morgonen efter var det skickat. Världsrekord? Bra priser på det mesta också! Hemsidan ser dock ut att vara från 1998 och jag blev lite fundersam kring om varorna faktiskt var nya? Det fanns ingen plast eller några andra indikationer på att grejerna aldrig varit uppackade tidigare. Ett av batterierna var dessutom repigt.
j
joggs

36 omdömen

Utmärkt
ett år sedan
Blixtsnabb leverans och bra priser!
Betyg köpupplevelse
3.1Bra
3 omdömen

Om butiken

Verktygsvaruhuset.se

Butiken finns i Sverige. Priserna visas i SEK.

Betalningsalternativ

KlarnaSwishVisaMasterCard
 • Kortbetalning
 • Direktbetalning
 • Faktura
 • Avbetalning
 • Förskottsbetalning
 • SMS-betalning
 • Postförskott
 • Bitcoin
 • Betalning via telefonräkning

Kundtjänst

Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

Erbjuder telefonsupport. Se butikens hemsida för mer information.

www.verktygsvaruhuset.se

Bolagsinformation

Fullständigt firmanamn: Örebro Säkerhetscenter AB

Organisationsnr: 556709-0583

Information hos allabolag.se

Rekommenderad återförsäljare