2.6 / 5
(8 omdömen)
5
(4)4
(0)3
(0)2
(0)1
(4)
Annons
Annons
Sorterat efter datum
9 dagar sedan
Totalt oseriöst företag, lagt en beställning och 2 veckor har gått och ingenting händer.Fruktansvärt dålig kundservice, svarar inte på frågor.Leveranstiden på varorna är orimligt lång.Företaget har många klagomål, men åtgärdar inte.Jag rekommenderar inte att köpa varor från dom, om du inte vill vänta i veckor och månader på dina beställda varor.
11 dagar sedan
Helt värdelös kundservice. Beställde 1 spö och en rulla lina. Väntar fortfarande på varorna, de hade alla artiklar på lager men ändå tog det 4 dagar för dom att skicka varorna från sitt lager. De hävdar att de är "nordens största fiskebutik online" men jag kan garantera att de är även den sämsta online. Väldigt dålig respons på Mailen också, inget klart svar och jag upplever att kundmötandet är helt klart oproffsigt. 3-7 dagar leverans men jag är inne på dag 9 nu. KÖP EJ NÅGOT HÄRIFRÅN! Beställde från en konkurrent och fick hem min nya rulle dagen efter!
2 månader sedan
Jag har bara bra erfarenhet av Happy Angler. Visst det kan ta lite mer tid att få sakerna än från vissa andra butiker men det beror väl på att de skickar från lager i Finland medan de flesta stora webbutiker i Sverige har lager i Sverige. Bra priser och bra grejer. Jag beställde ett haspelspö som tappade den keramiska delen på toppöglan efter ett par turer. De ersatte mig för spöt genom att ge mig en rabattkod på vad spöt kostade. Fantastiskt snabb och generös service. Jag kommer handla mer ggr hos dem.
4 månader sedan
Ser många som är missnöjda med Happy Angler här, men ville gärna väga upp med att säga att mitt köp funkade hur bra som helst. Köpte en Ambassadeur 7000c-rulle för 850kr, på fiske.se kostar den 2500... 😱 Leveransen tog kanske ett par dagar mer än man är van vid men kan inte varit mer än max en vecka. Tummen upp från mig i alla fall.
7 månader sedan
Hej allihopa! Handlar ofta fiskesaker online, och nu var det dags för nya haspelrullar, lägger iväg en beställning efter cirka 4-5 dagar hade dem fortfarande inte skickat sakerna så jag är riktigt missnöjd
2 år sedan
Fantastiskt bra priser och GRYM kundservice. Bra leveranstid också! Rekommenderas!
4 år sedan
Verkar oseriös då den visar att den är billigast på prisjakt. När man går in på sidan direkt finns dock inte produkten.
6 år sedan
Jag är väldigt nöjd med den service jag har fått av happyangler, jag har gjort flera köp där. Det är riktigt bra priser och ganska snabba leveranser (ca 5 dagar) men också en mycket bra kundtjänst. På ett fenwickspö jag köpte lossnade sic-inlägget i toppöglan efter ett par månader. Då jag frågade om man kunde köpa en ny ögla för att byta ut den trasiga blev jag erbjuden ett nytt spö. Det kändes väldigt generöst eftersom det inte är ett uppenbart produktfel utan också kan bero på handhavandet då sic-inläggen är mycket känsliga för slag. Det gick enkelt att skicka in det gamla med en fraktlapp som man fick per e-mail och ett nytt spö skickade snabbt ut. Kundtjänsten på happyangler gör att det känns extra tryggt att handla där i fortsättningen (kundtjänst är ju oftast det som är mindre bra på webb-butiker jämfört med fysiska butiker på orten).