• Evalds MTB

  • se
Gästanvändare
Gästanvändare
Utmärkt
2 år sedan

Fantastisk kundservice, alltid trevliga och tillmötesgående, aldrig några problem. Bra priser. Bra utbud. Kvaliteten på butiken består över tid, vilket är starkt jobbat. Toppbetyg!

E
Er1keN

8 omdömen

Utmärkt
2 år sedan

En beställd produkt ersattes efter mitt godkännande med en annan produkt. Produktens specifikationer visade sig dock inte matcha med den beställda. Det hela löstes med att en ny produkt med rätt specifikationer skickades till mig tillsammans med en retursedel. Lösningsfokuserat och god service även när det blir lite fel.

Mean Machine
Mean Machine

55 omdömen

OK
3 år sedan

Hemsida som verkar ha hamnat långt efter i uppdateringsarbetet, med texter såsom "Missa Inte! Vi erbjuder alltid fraktfritt" spridda lite här och var, helt utan att specificera vad som är fraktfritt (leverans till postombud var det definitivt inte). Att välja faktura med Klarna kostar 5:-, vilket jag kanske inte har några direkta åsikter om (mer än att det är förlegat), men att det är förvalt känns mindre kul. Uppdateringar genom orderprocessen saknas även det helt - du får en bekräftelse på din order och när paketet anlänt till ditt ombud ett SMS från Postnord. Till skillnad från många andra ska jag nämna att det till Evalds heder gick på tre arbetsdagar att få hem paketet, och det var väl paketerat. Däcket jag hade beställt var (och är) däremot prytt med någon missfärgad beläggning som ser ut att vara resultatet av en längre tids lagring i något dammigt hörn. I och med att leverans ändå gick fort och sakerna kom fram hela och behållna är jag ändå under omständigheterna relativt nöjd. Det var i princip mer än jag förväntat mig, av tidigare betyg att döma.

V
Volyman

8 omdömen

Usel
4 år sedan

Okej, beställer jag från Tyskland, Holland och England så har jag paketet inom en vecka, inom Sverige på 2-3 dar oftast fraktfritt från alla! Beställer jag från Evalds så tar det mellan 1 - 6 veckor alldeles oavsett om det står lagervara eller inom 5-10 dar, om det alls finns tillgängligt, till 69kr frakt! Tyvärr ger inte butiken i Lidköping ett bättre intryck eftersom man inte är tillgänglig på telefonen och inte har något intresse av merförsäljning eller kan svara på frågor om man råkar hämta något där. Evalds har ett brett sortiment , och bra priser när det reas annars är det dyrare, kunskapen finns också men jag tror att dom består mer avå cyklister än affäsmän och det håller inte riktigt om man ska bedriva webshop 2018, idag är Evalds tyvärr sämre, slöare och dyrare än konkurrenterna så det blir bara två stjärnor!

n
najdorf

14 omdömen

Dålig
5 år sedan

Väntar fortfarande på resterande delarav min order som jag la och betalade för ett par månader sedan

a
andnil1976

61 omdömen

Utmärkt
6 år sedan

Köpte Sram Red eTap upgrade kit från Evalds. En av få butiker just då i världen som hade gruppen i lager. I alla fall vad jag kunde hitta. Än bättre då att priset var bra. Än bättre med 5% rabatt via kundkortet. Och så smidigt att slippa krångla med tull och frakt som tar tid om man beställer från utlandet. Den senare, frakttiden var otroligt bra med Evalds. Beställde vid lunch dag 1. Hade varan på mitt uthämtningsställe dag 2. Allt perfekt!

Utmärkt
7 år sedan

Köpte en Specialized Roubaix SL 4 från Evalds nätbutik. Vid leverans hade ena växelvajern släppt. Jag kontaktade Evalds och vi löste detta på ett mycket bra sätt. Evalds är även det företag som driver Specialized Concept Store Göteborg, Evalds har därmed ett av Sveriges största utbud av Specialized. Jag ville även ha tag på ett par skor som inte fanns i nätbutiken, efter ett mail var detta lös. - Kunnig personal - Utmärkt bemötande - Hjälpsam personal - Snabba att svara på mail, även utanför deras öppettider. - 5% rabatt om man blir medlem på hemsidan. Jag är mycket nöjd och kommer definitivt att handla igen från Evaldsmtb.se

jls_
jls_

8 omdömen

Utmärkt
7 år sedan

Beställde en RockShox Reverb igår och nu är den skickad. Kanon!

Om butiken

Butiken finns i Sverige. Priserna visas i SEK.

Kundtjänst

Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

Bolagsinformation

Fullständigt firmanamn: Evaldssons MTB Garage Aktiebolag

Organisationsnr: 556508-9488